Re: Proste zaklecie,zeby on wrocil,odezwal sie . -
toczka - 14-02-2016
marianna000 napisał(a):Rety niczego nie oczekuje. Kierowałam mój post TYLKO DO OSÓB KTÓRE SKORZYSTALY Z ZAKLECIA. Jeżeli jesteście przeciwko temu zaklęci to po co tu wchodzicie i komentujcie zwłaszcza, ze nie znacie sytuacji ani nic nie wiecie ani o mnie ani o nim.
Nie piszcie do mnie takich rzeczy, proszę o konkretną odpowiedz od osób których ten wątek dotyczy a nie tych które są przeciwko ale i tak lubia narzucać swój tok myślenie , swoje zdanie. Bez urazy. Pozdrawiam
Ja zrobiłam. Zaraz po rozstaniu byłam bardzo zdesperowana i chciałam zrobić wszystko aby on do mnie wrócił. Wtedy byłam przekonana, ze to najlepsze co mogę zrobić. Rezultat? Jeszcze mocniej zdałam sobie sprawę, ze byłam tylko zabawka, która szybko się znudziła. Dobrze i niedobrze bo z jednej strony wzmozyly się ból i cierpienie ale z drugiej strony tozadzialalo jak kubel zimnej wody. W końcu się ocknelam i zaczęłam żyć swoim życiem i być szczęśliwa sama ze sobą. Dzisiaj już bym tego zaklęcia nie zrobiła.
A każdy kontakt z byłym- bo faktycznie czasami go mamy- to ciągle rozdrapywanie lekko zagojonej już rany.
Więc tak jak Ci pisałam, uważaj czego sobie życzysz bo to się może spełnić :/
gabi - 24-02-2016
Stosuję magię ot tak dawna , chyba od zawsze
Tylko , że nie powinno się wpływać na czyjąś wolę. ..z magią różnie bywa , nic na siłę
Czasem trzeba pozwolić działać czasowi
pompejusz - 16-03-2016
czy ten rytuał można wykonywać codziennie dla jego wzmocnienia, czy tez trzeba odczekac?
Re: Proste zaklecie,zeby on wrocil,odezwal sie . - AnkaSralka - 24-03-2016
Marisela napisał(a):Zapal biala swiece , przykryj stol bialym obrusem. Wez zdjecie osoby , na ktorej Ci zalezy zeby wrocila do Ciebie i poloz go na stole. Nastepnie wez szklanke i napelnij ja woda z kranu do polowy i postaw na zdjeciu. Wsyp do szklanki lyzke stolowa cukru i ciagle mieszajac az do calkowitego rozpuszczenia cukru wypowiedz kilka razy zaklecie:
NIECH NIE DOSTRZEGA INNYCH KOBIET TYLKO MNIE .NIECH ZA MNA TESKNI ,NIECH SIE DO MNIE ODEZWIE.
Po zakonczeniu, najpierw wylej wode do zlewu, potem zgas swiece i odloz zdjecie tam gdzie bylo.
CZAS DZIALANIA ZAKLECIA : w ciagu dwoch tygodni dana osoba odezwie sie.
Zaklecie jest bardzo skuteczne,sprawdzone przeze mnie i inne osoby .
Zrobiłam to wczoraj a już wczoraj wieczorem dostałam dziwna wiadomość od niego ale moje pytanie jest: jak często moge ten rytuał powtórzyć?
Ja zrobiłam. Dziś ten ze świecą. Obu się udał chociaż ten
eve-cleo - 27-03-2016
Hej to teraz ja mam zagwostke
Potrzebuję zaklęcia na swojego szefa aby przestał terroryzowac moja osobę w pracy , aby skończyły się wrzaski krzyki i wyzwiska
Istnieje coś takiego ?
Help pliss
Z góry dziękuję
salamala - 01-04-2016
Witam. Przebrnelam przez cały wątek... Jak wikszosc szukam pomocy w kwestii sercowej... Po dwóch latach wyprowadził się mój partner. Od tego czasu minęło prawie trzy miesiące... W pewnym momencie myślałam,ze wszystko się dobrze skończy ale teraz nic już nie wiem...bardzo chciałabym go oodzyskac ale nic za wszelką cenę. Chciałbym dowiedzieć się jak mogę sprawdzić jak teraz wygląda nasza sytuacja i czy mogę coś jeszcze z tym zrobić? Błagam pomóżcie mi!
Relacje, znajomości -
Ewela - 05-04-2016
Witam odszedł ode mnie mężczyzna Jakie zaklęcie jest najlepsze ?
Re: Proste zaklecie,zeby on wrocil,odezwal sie . - Mikesz - 05-04-2016
Żadne.
Odszedł to odszeł.
Nic nie na siłę.
Daj spokój i patrz w przód na nowe zdarzania i spotkania , które będą w życiu przed Tobą ( Rydwan p.p ).
Mikesz
Ewela - 05-04-2016
No dziękuję Fakt
czasem ludzie z rozpaczy po prostu się gubią
Re: Proste zaklecie,zeby on wrocil,odezwal sie . - AnkaSralka - 11-04-2016
Zamówiłam u kogoś spetanie dusz.. ale wątpię że zadziała. Ktoś coś?
elajza - 11-04-2016
Użytkowniczka @nagarek kilkakrotnie wspomina o prostym zaklęciu ze świeczką, że znalazła je wmagazynie "Wróżka", ale nie zdradza szczegołów co to za zaklęcie. Skoro tak skuteczne to podziel się proszę instrukcją wykonania
Jestem bardzo ciekawa i chętnie wykorzystam ten rytuał by na nowo zdobyć ukochanego który wciąż nie wie czego chce.
madrugada - 11-04-2016
Elajza, jesli "sam nie wie czego chce" to kazde zaklecie wiaze sie z manipulacja wola osoby zaangazowanej - czy naprawde tego chcesz? Ludzie potrzebuja czasami czasu do okreslenia sie czego chca w zyciu, i ten czas nalezy im na to dac, na tym polega prawdziwa milosc w przeciwientwie do do checi "posiadania" drugiej osoby. A czasami, to ze nie wiedza czego chca, oznacza po prostu, ze nie chca Ciebie. Tym bardziej czy chcesz byc z osoba, ktora tak naprawde, w ogole Ciebie nie chce, a jedynie dziala jak chce pod wplywem zaklecia nan rzuconego?
Wszystkim wypowiadajacym sie w tym watku w ostatnim czasie osobom polecam zastanowienie sie i poczytanie na temat tego co to jest prawdziwa milosc, bo widze, ze ta swiadomosc umiera ...
elajza - 11-04-2016
madrugada ten mężczyzna wielokrotnie podkreślał że ciągnie go do mnie ale nie wie czego chce bo nie jest gotowy na to by zaoferować mi dziś taki związek na jaki zasługuję, dodał jednak że bardzo pragnie bym to ja okazała się tą jedyną. Od wielu lat to on zachowuje się tak jakby oczekiwał czegoś więcej a potem się wycofuje i znowu wraca tłumacząc że nie potrafi inaczej i że nie chce mnie stracić. A ja już wariuję od tej huśtawki bo jestem pewna swoich uczuć tylko wiem że on gdzieś błądzi
Joana - 11-04-2016
AnkaSralka i Elajza. Dziewczyny, żadnego człowieka nie idzie zmusić do miłości. Pomyślcie czy Wam było by przyjemnie gdyby chłopak jakiś uprawiał na Was czary i próbował zmusić tym do bycia razem. Spętanie dusz, zaklęcia ze świeczką... piszecie jak dzieci a macie chyba 18 lat.
Wierzcie mi, nic nie wskóracie, zamieszacie tylko energetycznie wokół siebie. Wyrządzicie sobie tylko szkodę.
madrugada - 11-04-2016
Elajza, i o tym pisalam, ze czasami ludzie zwyczajnie potrzebuja czasu na to aby zdecydowac sie co dalej maja robic, i ten czas nalezy im dac... jedna z glownych cech zwiazanych z miloscia zaufanie polaczone ze zrozumieniem osoby, ktora kochamy. Skoro mowi, ze chcialby abys to byla ty, kochajac go, nalezaloby mu w tym zaufac.
Wiec innymi slowy Twoja decyzja o zastosowaniu zaklecia powodowana jest egoizmem - "bo ja juz wariuje" - checia kontroli - "wiem ze on gdzies bladzi" - i w domysle - chce go nakierowac - a nie miloscia.
Rei1992 - 11-04-2016
odezwał się co prawda nie tak jak chciałam ale odezwał się i powiedziałam mu że czekam i może coś go kiedyś ruszy
wiara mi pozostaje
Perełka - 16-04-2016
si vis amari, ama , jeśli chcesz być kochanym, kochaj...(Seneka Młodszy)
agakazreiws - 05-05-2016
To nie jest tak,ze jak ktos ma być z kimś to będzie? Czasem bywa tak, ze pragniemy czegos co nie jest wcale dla nas dobre. Być z kimś kto tego nie chce- nie ma racji bytu.
toczka - 05-05-2016
agakazreiws napisał(a):To nie jest tak,ze jak ktos ma być z kimś to będzie? Czasem bywa tak, ze pragniemy czegos co nie jest wcale dla nas dobre. Być z kimś kto tego nie chce- nie ma racji bytu.
też tak uważam
Niekiedy myślimy, że spotkała nas najgorsze życiowe nieszczęście ale tak naprawdę to tylko jedno z wielu wydarzeń które mają nas doprowadzić do określonego celu/określonej osoby. Wszystko dzieje się z jakiegoś powodu
Laurakapelewska - 28-06-2016
u mnie w pewnym sensie zadziałało - nie wiem dokładnie ile minęło, ok tygodnia, bo zrobiłam i zapomniałam
milczał, milczał, milczał aż pewnego dnia gdy siedziałam w piżamie, jadłam pizzę i oglądałam 13 posterunek zadzwonił. Na początku jak zobaczylam jego imię to zastanawiałam się kto to
Przywiózł moje rzeczy, które zarzekał się, że odeśle pocztą. I to byłoby na tyle, od wtedy znowu nie mamy kontaktu. I dobrze.
Re: Proste zaklecie,zeby on wrocil,odezwal sie . - za91 - 08-09-2016
Kiedyś jak byłam zrozpaczona rozstaniem wykonałam to zaklęcie i rzeczywiście w pewnym sensie się sprawdziło bo on nagle zapragnął wrócić do mnie ale potem i tak nic z tego nie wyszło, ale mi przeszło zupełnie uczucie do niego.
kasia12 - 08-09-2016
Moim zdaniem nie powinno sie wykonywac czegos takiego , pamietajcie ze za pare lat hajtnie cie sie z innym facetem , a puzniej facet na ktorego pujdzie zaklecie nie bedzie chcial odejsc .kazdy ma kogod komu jest pisany nie warto puszczac zaklecia itp do tego czasami mozemy zaplacic goszka cene za takie zaklecia , jesli jest wam przeznaczony Sam wroci , oszywiscie nikogo nie potepiam ale war to pomyslec co bedzie za kilka lat.