Re: Tarotowy portret w/g Alicji Ch -
Tarofides - 21-11-2010
Ja tu tylko sprzątam 8-)
Rudalila - 21-11-2010
Kultura czlowieka to nie jest umiejetnosc krytykowania innych.
Kultura czlowieka polega na umiejetnosci zachwycania sie drugim czlowiekiem...nawet jesli popelnia bledy. (moje)
To bardzo trudna sztuka. A nasz szefunio to wlasnie potrafi. Dzieki, Eremit.
Rudalila - 21-11-2010
Eremit napisał(a):Ja tu tylko sprzątam 8-)
Cale szczescie, ze nie robisz tego tak jak na innym forum bywalo.
Amoniak - 21-11-2010
Miriam dzięki, jesteś WIELKA!!!
Miriam - 22-11-2010
Juz dwa raz pisalam i wysyłalm i post nie dochodzi nie wiem ,gdzie on ucieka.
Ewo,chce ci serdecznie podziekowac za tak ciepłe słowa.Ciesze sie ,ze mogłam zrobic Twoj portret ,sprawiło mi to ogromną przyjemność
A Wam ,Wiedźmy ,Ramona ,Gosia ,Rudalisico ,Rozi ,Amoniaczku ,Rani ,Sanno ,Natko i reszcie Wiedźm....Zibku Tobie ,tez choc ty nie Wiedźma , serdecznie dziekuje za wsparcie ,motywacje i to co najbardzie
lubia głaski ,bo ja Gwiazdę na 4 pozycji mam i potrzebuje tego jak powietrza ,by w koncu uwierzyć ,ze tez cos czasem potrafie . :oops: :oops:
Rudalisico zaraz zaczne Twoj portret.Siedzę z szefem zawsze do rana wiec mam nadzieje ,ze jeszcze dzis zrobie.A Tobie Eremit ,dziekuje za cierpliwosc ,jaka masz do mnie i do moich glifów Wiesz ja już babcia jestem ,a za moich czasow takich zabawek nie było,wiec teraz nadrabiam
Kurcze wygląda to jak pożegnanie ,a ja sie nigdzie nie wybieram
Dzieki
Rudalila - 22-11-2010
Amoniaczku ! nie podlizuj sie , ja bylam pierwsza po Portret.
Amoniak - 22-11-2010
rudalila napisał(a):Amoniaczku ! nie podlizuj sie , ja bylam pierwsza po Portret.
Ruda nie denerwuj się
, dziękowałam tylko Miriam, ze tak ładnie zrobiła portret Ewci, którą zarekomendowałam, mi już portret zrobiła Gosia , jeszcze na Taronecie, więc nie stoję w kolejce. 8-)
Miriam - 22-11-2010
Czesc Amoniaczku jestem
zrobiłam prawie cały portret rudelisicy i mi znow zniknął.Musze robic od poczatku.
Iwona Agata - 22-11-2010
Miriam czy moge sie przypomniec , ze czekam w kolejce?
Re: Tarotowy portret w/g Alicji Ch - Gość - 22-11-2010
Witaj, Iwanko
Bardzo miło, że dołączyłaś do naszego grona
Musisz jednak pamiętać, że wszystko robimy tu dobrowolnie, a także o tym, iż poza forum też pracujemy, więc czas mamy też ograniczony. Nie zrozum mnie źle, ale jest tyle rozmaitych wątków i też chcielibyśmy, abyś dzieliła się z nami swoją wiedzą i doświadczeniem
Popisz trochę w różnych tematach, poudzielaj się trochę, wtedy każdy z pewnością chętniej pomoże również i Tobie
Buziaki
Iwona Agata - 22-11-2010
Wiec pisze pisze ale jestem poczatkujaca i nie chce pisac czegos co moze okazac sie pozbawione sensu;-( Ostatnio mam gorsze dni i ciezko mi wykrzesac z siebie jakakolwiek energie...
Miriam - 22-11-2010
Ło kej ,
jak mawiaja starzy gorale w Ameryce.Dopoki jestem unieruchomiona choroba to postaram sie Wam interpretowac ,jak leci po kolei .
Potem czas moj, tez bedzie pewnie ograniczony.
Re: Tarotowy portret w/g Alicji Ch - Gość - 22-11-2010
Cytat:Wiec pisze pisze ale jestem poczatkujaca
Iwanko, ja też jestem początkująca, ale się staram jak tylko mogę
Cytat:i nie chce pisac czegos co moze okazac sie pozbawione sensu
po to tu jesteśmy, aby przedstawiać swój punkt widzenia i ewentualnie weryfikować wiedzę
wszystko ma swój sens, podczas dyskusji czy wymiany zdań wiele można się nauczyć lub douczyć
dlatego zapraszam chociaż do wątków ze znaczeniem kart
Cytat:Ostatnio mam gorsze dni i ciezko mi wykrzesac z siebie jakakolwiek energie...
Tulę Ciebie do mojego serducha i wspieram
Serdeczności i buziaki
na tym forum znajdziesz dużo wrażliwych duszyczek i wszyscy wzajemnie się wspieramy, podbudowujemy, dodajemy otuchy, ale musisz do nas mówić-pisać, bo tak tylko możemy się na forum porozumiewać
Pustelniku, te posty to chyba "pójdą" do kafejki?
Chyba przydałby się oddzielny dział na Portret Tarotowy? Co Wy na to dziewczyny?
Iwona Agata - 22-11-2010
Zrobilam oddzielny watek na moj Portret psychologiczny ale jak na razie nie mam odpowiedzi....;-(
Iwona Agata - 22-11-2010
Zagadko bardzo Ci dziekuje za mile slowa... to piekne co piszesz
Iwona Agata - 22-11-2010
Dziekuje rowniez za gotowosc do pomocy Miriam, jestem Ci bardzo wdzieczna
Tarofides - 22-11-2010
ivana napisał(a):Zrobilam oddzielny watek na moj Portret psychologiczny ale jak na razie nie mam odpowiedzi....;-(
To najlepsze rozwiązanie, aby każdy założył wątek na swój portret
Iwona Agata - 22-11-2010
Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?
Amoniak - 22-11-2010
miriam napisał(a):Czesc Amoniaczku jestem zrobiłam prawie cały portret rudelisicy i mi znow zniknął.Musze robic od poczatku.
:twisted: :twisted: :twisted:
Tarofides - 22-11-2010
ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?
No wklejaj sobie
ale ponos swój watek załozyłaś :roll:
Tutaj trzeba będzi posprzatać :|
Tarofides - 22-11-2010
miriam napisał(a):Czesc Amoniaczku jestem zrobiłam prawie cały portret rudelisicy i mi znow zniknął.Musze robic od poczatku.
Może klinęłaś na "zapisz" zamiast "wyśli" Jeżeli tak, to post będzie w zapisanych w twoim profilu
Iwona Agata - 22-11-2010
Eremit napisał(a):ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?
No wklejaj sobie ale ponos swój watek załozyłaś :roll:
Tutaj trzeba będzi posprzatać :|
W takim razie za pozwoleniem Eremita wklejam tutaj moje karty z prosna o komentarz i powiem tylko ze jestem zdolowana tą podwojna Kapłanka i podwójnym Światem a i karty Ksiezyca nie lubie bo kojarzy mi sie z lękami i stresem;-(
1.XXI świat
2.III Cesarzowa
3.XVIII Księżyc
4.24-22czyli II Kapłanka
5.XXI Świat
6.(23-22) czyli I Głupiec i 7. dodatkowo Kapłanka