Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Moje związki, relacje 2026 - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Moje związki, relacje 2026 (/showthread.php?tid=16955)

Strony: 1 2

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 23-03-2026

Ok. Masakra z tymi Facetami. Beczy Dziękuję serdecznie.

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 12-04-2026

Cześć Hazar, jakie wrażenie zrobiłam na tym  Panu? Z niego trudno cokolwiek wycisnąć i nie potrafię z niego odczytać nic. Dane wysłane. Pozdrawiam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 12-04-2026

Witaj Rozalka 

Pytanie: jakie wrażenie zrobiłam na tym  Panu?

Wyskoczyły XIII Śmierć, X Koło fortuny - Bądź ostrożna, pokazuje się niestabilność i to taka niekorzystna sytuacyjnie.
Nie angażuj się i bądź uważna, z bezpiecznej odległości, szczególnie że XIII Śmierć podkleiła się pod X Koło.
To tylko mijający cię "epizod" i tak niech zostanie.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 12-04-2026

Dzięki 🐇

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 25-04-2026

(23-03-2026, 19:15)Hazar napisał(a):  Rozalka

Pytanie: jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę

XII Wisielec - Nie ma potencjału wzrostowego, tak jak i potrzeb emocjonalnych czy seksualnych. Jedyne co się pokazuje to całkowite zawieszenie. 
Mogą być problemy z kasą, więc czasami będzie trzeba pożyczyć, ale jak będzie przy kasie to hojność powali cię na kolana.
Trzeba uważać, może się przywiązywać, później może się długo jeszcze ciągnąć i być może szantażować.

Musisz uważnie się przyglądać Mężczyznom. Zresztą ten nawet wie o twoim istnieniu, On ma całkowicie inny świat. Za kurtyną.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Powracam z weryfikacją: wzrostu nie było, niby tylko koleżeństwo. Pożyczki nie było. On jest kimś innym za kogo się podawał. Mówił co innego a co innego robił.

(06-03-2026, 21:47)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka 

Pytanie: Czy zobaczysz co dalej w marcu, ale ogólnie, nie w kontekście tego typa

7 Mieczy - Miej się na baczności, ktoś próbuje cię podejść od tyłu. Znalazłaś się na czyimś widelcu i On tak łatwo nie odpuści.
Bądź ostrożna i dziel włos na czworo. Wsłuchuj się uważnie, bo zza pleców mogą dochodzić jakieś pogłoski, niejasne, ale artykułowane jakimś skrzeczącym głosem "sroczki". Może coś wyjaśnią.

Wszystkiego dobrego 
Hazar
Nic takiego nie zauważyłam. Nikt mnie nie prześladował. Wręcz jeden osobnik odszedł dość wcześnie.

(23-03-2026, 16:18)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka 

pytanie:  jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Sprawdzisz co z tego będzie?

6 Buław - Uważaj żeby Cię nie  "przejechał"  Uśmiech  swoim pięknym koniem. ( Patrz na kartę boskiego tarota)
Jeśli liczysz na przygodę to wystarczy powiedzieć:  "Hej Przygodo"
Ale jeśli chcesz czegoś więcej, to to nie jest obiekt do lokowania uczuciowego kapitału.

To rasowy zdobywca, a najbardziej lubi jak Zamek się broni Oczko 
taki typ.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

To ten co odszedł dość wcześnie. Nie spodziewałam się tego. Dużo obietnic, zero pokrycia. Po prostu zniknął.

(12-04-2026, 19:30)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka 

Pytanie: jakie wrażenie zrobiłam na tym  Panu?

Wyskoczyły XIII Śmierć, X Koło fortuny - Bądź ostrożna, pokazuje się niestabilność i to taka niekorzystna sytuacyjnie.
Nie angażuj się i bądź uważna, z bezpiecznej odległości, szczególnie że XIII Śmierć podkleiła się pod X Koło.
To tylko mijający cię "epizod" i tak niech zostanie.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar
Tu też miałaś rację. Brak stabilności. Epizod minął. Z nim ni szyć ni pruć.