Re: Warsztat 79 Bronkowy misz-masz -
Barbara - 09-05-2015
Ale ze mnie franca jedna, jak tylko mam w jakieś karty wejżeć to zwierzaki widzę koło ciebie Bronka, a jak co do czego przyjdzie to ich nie widzę, tylko jakoś tak czarno ... buuhhh co jest nie tak ze mną ??? Gratulacje dla LeCaro
już się nauczyłam twój link pisać bez ściągi, więc coś musi być na rzeczy z tymi wygranymi w warsztatach, ćwiczeniach
Jakaś z ciebie wieżma jest LeCaro
Ta moja wypowiedz jest w formie żartu oczywiście....
LeCaro - 10-05-2015
Basiu, no ale dlaczego tylko w formie żartu? 8-) :happy-smileyflower:
Matko... znowu wygrałam
Dziękuję Bronko serdecznie!
Bronko - nigdy nie słyszałam o dziecku, które marzyłoby o działce budowlanej na Komunię
A co do ostatniego pytania - widać z tego, że ta Królowa Mieczy która mi się pokazała, to była Twoja Mama, która była twarda i nie chciała się zgodzić na jednego małego pieska (pomimo tylko 30-tu przypadkowo rozmnożonych chomików - no czasem bywa, że ktoś się rozmnoży "przez przypadek" :romance-hearteyes: ).
No i znowu muszę... myśleć
:techie-hourglass:
Bronka - 10-05-2015
LeCaro mój brat jest dosyć specyficzny (chociaż nie w złym tego słowa znaczeniu), gdyby kupił rower jaka byłaby to zagadka
No własnie Barbaro też sobie o tym pomyślałam jak mi wróżbe robiłaś
Re: Warsztat 79 Bronkowy misz-masz - ewka - 10-05-2015
Całkiem fajny warsztat.
Teraz widzę, że w pytaniu o brata miałam idealne karty ale w życiu , nigdy w świecie nie wpadłabym, że może chodzić o to o co właśnie chodziło.
Gratulacje dla LeCaro
Bronka - 10-05-2015
Ewcia no własnie miałaś dobre karty czasem trzeba się dać ponieść pierwszemu skojarzeniu
Luks - 11-05-2015
A ja jak zwykle ostatnio spóźniony. Gratulacje LeCaro!
Bronka dziękuję za ciekawy warsztat
vega - 11-05-2015
I ja dziękuję za wspólne cwiczenie, ten warsztat to było wyzwanie
Gratuluję LeCaro