RE: Boski Tarot u Hazar -
Malwinka - 13-07-2023
Bardzo dziękuję za odpowiedz . Napisałam do niego chciałam zagadać , ale to taki typ co raczej z tego nic nie wyjdzie nawet na znajomość koleżeńską -
Nie widzę chęci u niego nawet do odpisywania do mnie na wiadomości .
Nie pcham się już jak nie ma czasu dla mnie i chęci . ( bo odpisanie na wiadomość to zaledwie pare sekund dla chcącego a przez cały dzień zawsze się znajdzie 1 minuta )
Ja lubię Hazar nie nadwyrężać granic ludzi -jak on nie chce to nie chce otwierać drzwi które są dla mnie zamknięte.
Jeszcze raz baaardzo Ci dziękuję za czas , interpretację i wróżbę dla mnie
Malwinka - 26-07-2023
Dzień dobry ,
Hazar chciałabym prosić o wróżbę na straż graniczną , złożyłam dokumenty do pracy jako funkcjonariusz.
1 etap rozmowa zaliczona pozytywnie , teraz następny etap to rozmowa z psychologiem . Stresuje się przed tym bo jeśli otrzymam odpowiedz negatywna po rozmowie to czekam rok aby ponownie złożyć dokumenty.
Bardzo proszę o wróżbę już nie koniecznie cały nabór do straży jak pójdzie tylko na etap z rozmową z psychologiem czy będzie po rozmowie pozytywna odpowiedz.
Hazar - 26-07-2023
witaj Malwinka
Pytanie: jak pójdzie tylko na etap z rozmową z psychologiem czy będzie po rozmowie pozytywna odpowiedz.
6 Mieczy - Powinnaś przejść do następnego etapu. Nie bój się, dasz sobie rade z psychologiem
powodzenia
Wszystkiego dobrego
Hazar
Malwinka - 27-07-2023
Bardzo dziękuję za wróżbę , już niebawem mam rozmowę z psychologiem ( po rozmowie są 2 tygodnie na odpowiedz jak mnie oceni czy pozytywnie /negatywnie.
Odpowiedzi nie dostaje się w tym samym dniu , dziękuję za dobre słowo , przyda się aby stres pokonać na rozmowie.
Malwinka - 31-07-2023
(26-07-2023, 19:56)Hazar napisał(a): witaj Malwinka
Pytanie: jak pójdzie tylko na etap z rozmową z psychologiem czy będzie po rozmowie pozytywna odpowiedz.
6 Mieczy - Powinnaś przejść do następnego etapu. Nie bój się, dasz sobie rade z psychologiem
powodzenia 
Wszystkiego dobrego
Hazar
Dziękuję jeszcze raz za wróżbę Hazar , dzisiaj otrzymałam odpowiedz negatywną że nie przejdę do następnego etapu . 6 Mieczy to chyba przerwanie w połowie drogi .
Następny raz jak bym chciała składać dokumenty to dopiero za rok w sierpniu.
Hazar - 31-07-2023
Dziękuję za weryfikację
RestlessMan - 12-09-2023
Hazar poproszę Cię o rade od kart co będzie korzystniejsze-czy iść za żywiołem i zaczynać studia podyplomowe od najbliższego października, czy dać sobie rok wytchnienia i dopiero za rok? Detale wysyłam na pw.
Hazar - 13-09-2023
Witaj Restlessman
Pytanie: co będzie korzystniejsze-czy iść za żywiołem i zaczynać studia podyplomowe od najbliższego października, czy dać sobie rok wytchnienia i dopiero za rok?
10.2023 - 8 kielichów
10.2024 - 8 Mieczy
Korzystniej iść mimo wszystko za żywiołem.
Ogólnie pokazujesz się uwikłany w różne sprawy. W tym roku będą przeszkadzać emocje, ciężko będzie się od nich oderwać i mogą cię ciągnąć w dół. A w przyszłym aspekty formalne, z każdej strony możesz być blokowany przez umowy, zobowiązania, obietnice.
Mimo wszystko emocje się wleką za Tobą, a formalność trzyma cię w bezruchu.
Zaczynaj od najbliższego października

zagryź zęby i nie odkładaj tego na później. Nie żałuj, nie gdybaj, nie odwracaj się w tył.
Wszystkiego dobrego
Hazar
RestlessMan - 13-09-2023
Super, dzięki za motywacyjne słowa ☺️ zaczynam działać formalnie
Jestembomoge - 16-09-2023
Witam Hazar,
Prosiłbym o postawienie kart na moją relację, jak dalej potoczy się ta relacja ? Czy warto ją kontynuować? Czy mamy szansę za zdrowy szczęśliwy związek ?
Marcin 29.09.1984, Paula 23.11.1993
Hazar - 16-09-2023
Witaj Jestembomoge
Pytania: jak dalej potoczy się ta relacja ? 6 monet - Będzie rozwojowa, może nie będzie w niej porywów namiętności czy czułości, ale da pewne podłoże na przyszłość. Tylko że trzeba w nią jeszcze zainwestować i mogą to być pieniądze, ale też uczucie czy czas. Ale wszystko wskazuje, że to zmierza do stabilizacji.
Czy warto ją kontynuować? - II Kapłanka - To się jeszcze okaże, są jakieś wieści. Ktoś przygotowuje list by ci go dać. On może wszystko zmienić i niekonieczne na dobre. Kapłance ślepia się świecą, więc ktoś może być zaślepiony, jak będzie smarował te rewelacje do Ciebie.
Tak że zalecam roztropność, wobec wszystkich newsów jakie do Ciebie dochodzą.
Czy mamy szansę za zdrowy szczęśliwy związek ?
4 Miecze, 4 buławy - Zapomnij o zdrowym związku. Któreś z was niedomaga i może to być problem z używkami, albo z chorobliwą zazdrością. Mimo wszystko może być to szczęśliwy związek, bo pokazuje mi się maleńki skrawek raju, maleńki, ale się pokazuje. Czyli to szczęście jest w zasięgu. Tylko że trzeba by siebie uleczyć. Bo inaczej wszystko spalicie. Na popiół.
Nie jest źle, wszystko można poprawić, jeśli tylko wewnętrznie jesteśmy gotowi do zmian.
Od razu mówię, pełni szczęścia nie widzę, ale to co jest, też jest cenne. i możliwe do osiągnięcia.
Pod warunkiem uzdrowienia siebie.
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Jestembomoge - 16-09-2023
Dziękuję za odpowiedź, jeśli coś się wyklaruje to postaram się napisać co się sprawdziło. Na razie mogę tylko powiedzieć że jeśli chodzi o jakieś nałogi używki to nic takiego nie ma ,zero. Pozdrawiam
Jestembomoge - 18-09-2023
(16-09-2023, 19:48)Hazar napisał(a): Witaj Jestembomoge
Pytania: jak dalej potoczy się ta relacja ? 6 monet - Będzie rozwojowa, może nie będzie w niej porywów namiętności czy czułości, ale da pewne podłoże na przyszłość. Tylko że trzeba w nią jeszcze zainwestować i mogą to być pieniądze, ale też uczucie czy czas. Ale wszystko wskazuje, że to zmierza do stabilizacji.
Czy warto ją kontynuować? - II Kapłanka - To się jeszcze okaże, są jakieś wieści. Ktoś przygotowuje list by ci go dać. On może wszystko zmienić i niekonieczne na dobre. Kapłance ślepia się świecą, więc ktoś może być zaślepiony, jak będzie smarował te rewelacje do Ciebie.
4 Miecze, 4 buławy - Zapomnij o zdrowym związku. Któreś z was niedomaga i może to być problem z używkami, albo z chorobliwą zazdrością. Mimo wszystko może być to szczęśliwy związek, bo pokazuje mi się maleńki skrawek raju, maleńki, ale się pokazuje. Czyli to szczęście jest w zasięgu. Tylko że trzeba by siebie uleczyć. Bo inaczej wszystko spalicie. Na popiół.
Nie jest źle, wszystko można poprawić, jeśli tylko wewnętrznie jesteśmy gotowi do zmian.
Od razu mówię, pełni szczęścia nie widzę, ale to co jest, też jest cenne. i możliwe do osiągnięcia.
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Muszę jednak zweryfikować. Generalnie to był dziwny związek, ona ma dziecko ja zawsze uważałem że nie zwiąże się z kobietą z dzieckiem bo nie będę w stanie zapewnić im tego czego potrzebują. Mieliśmy się spotykać bez zobowązań, bez poznawania rodzin, wspólnych zdjęć itp .... tyle że to tak trwało 3 lata :/. Ja w tym czasie byłem taki "drań" tzn. Unikałem czułości ,chodzenia za rękę itp wszystkiego żeby tylko nikt się nie zakochał w tej relacji. Niestety ona była zakochana,była bardzo za mną, a ja cały czas dystans

. W końcu ile mogłą być w takiej relacji, w końcu doszło do tego że zakończyliśmy spotykanie się, bo ona musiała iść dalej,myśleć też o dziecku. I się jej nie dziwię. Tylko że kiedy u niej się skończyło i kiedy nasza znajomość się skończyła to we mnie jakby pękła ta bariera która mnie blokowała przed uczuciami, i relacja z samotna matką. Jej miłość się skończyła a moja się zaczeła nie potrafię tego wytłumaczyć, wiem tylko że za nikim tak nie rozpaczałem jak teraz za nią, czuje że to będzie moja karma przez następne 3 lata
kiedy odrzucałem jej uczucia

. W momencie kiedy zadawałem Pytanie o tą relacje to było niecałe dwa tygodnie od naszego ostatniego spotkania i w tedy jeszcze była szansa że się z nią spotkam że pogadamy i że może uda się zacząć od nowa. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że raczej napewno do tego spotkania już nie dojdzie, że raczej u niej wygasło uczucie przez mój dystans w tedy ,no i też pojawił się ktoś inny na horyzoncie. Tak bardzo bym chciał się mylić ale wróżba raczej się nie spełni. Dobranoc ...
Hazar - 19-09-2023
Tak to u mnie wygląda, z dylematami i rozterkami musisz poradzić sobie sam.
Najważniejsze, nie krzywdź Człowieka, a szczególnie Matki z Dzieckiem. Dobrze by było gdyby młode weszło w dorosłość z dobrymi wzorcami Mężczyzny w związku.
Pamiętaj, że Ono cały czas patrzy.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Jestembomoge - 24-09-2023
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o dodatkową wróżbę z tym związaną? Dziś mam potwierdzenie że się spotyka z pewna osobą. Mogę dane podać na priv. Pytanie czy to będzie dłuższa i poważna relacja i czy pogrzebie nasze szanse na powrót?
Hazar - 24-09-2023
Prognozę masz zrobioną i nie mam nic do dodania w tym temacie.
Ona może spotykać się z kim chce, nie siedzi w zakładzie karnym. Ma takie prawo. Jest wolna.
Jeśli chcesz to naprawić, to zabierasz się ze złej strony. Może lepiej kupić kwiaty i zaprosić ją na randkę, niż szpiegować.
I tak zwyczajnie porozmawiać i nie mówić tylko słuchać co ma do powiedzenia.
Pozdrawiam Hazar
Jestembomoge - 24-09-2023
Własnie zabrałem się tak jak Pani nowi, kwiaty( i to bukiet największy jaki kiedykolwiek komu dałem )chęć spotkania ( do którego nie doszło) itp dlatego właśnie tracę nadzieję bo inna osoba może doprowadzić do sytuacji że zostanie przekroczona granica która spowoduje że ostatni most zostanie zniszczony . Przepraszam że zawracałem głowę porostu razem z umierającą nadzieją człowiek umiera od środka. Miłego dnia
Hazar - 24-09-2023
Miałeś 3 lata żeby budować relacje, teraz zbierasz tylko plon. Nic więcej. Ważne by wiedzieć co siejesz.
Spokojnie, znowu jesteś na przednówku. Jeśli ci zależy, to na początek przygotuj grunt. I powoli przejdź przez cały proces. Czyli siew, nawożenie, plewienie z chwastów.
Na owoce licz dopiero za jakiś czas.
Nie odmiesz tego co zniszczyłeś jednym bukietem. Bądź cierpliwy i wytrwały, bo miłość taka właśnie jest.
Zapytaj siebie, czy chcesz z nią być. Tylko szczerze sobie odpowiedz. Jeśli tak, to zabieraj się do ciężkiej roboty. Jeśli nie, pozwól jej być szczęśliwą z innym Mężczyzną.
Hazar
Jestembomoge - 10-10-2023
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Myślę że mogę weryfikować, nie było kontynuacji relacji, oficjalnie jest już w związku z innym. Pozdrawiam
Hazar - 10-10-2023
Dziękuje za weryfikacje
Hazar
satyamevajayate - 12-10-2023
Czy we wróżbach można zobaczyć przeszłość? Spytać o okoliczności śmierci osoby, która umarła w 1940 r.? Czy możliwe jest "widzenie" tak dawnych spraw?
Hazar - 12-10-2023
Jasne, to pytanie określa czas.
Tarot nie jest przypisany do czasu w naszym rozumieniu, on tylko odpowiada na pytania, tak go używam.
Moment który nas interesuje powinien być określony pytaniem.