Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Boski Tarot u Hazar - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Gabinety wróżek i wróżbitów (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Wątek: Boski Tarot u Hazar (/showthread.php?tid=13598)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: Boski Tarot u Hazar - Zafina - 30-12-2023

Jedyne pytanie jakie mi się ciśnie na usta to: Czy od tego oślepnę?
To jest jedyne pytanie, które bardzo zawęzi obszar poszukiwań. 
Spytałam dwóch lekarzy prosto z mostu czy to zwyrodnienie plamki żółtej, ale oni nie są w stanie tego jednoznacznie stwierdzić. (dość wymijająca odpowiedź). Kazali mi się kontrolować u optyka i zmieniać okulary w miarę potrzeby. W zasadzie zostawili mnie samą z problemem.  Bezradny

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 31-12-2023

Zafina

Pytanie: Jedyne pytanie jakie mi się ciśnie na usta to: Czy od tego oślepnę? 

Król buław - Prawdopodobnie nie, ale wzrok będzie się pogarszał, bo mi ściemniło całą kartę.

Oko za to pokazało się nad wyraz dobrze. 
Nerw wydaję się być w porządku. Pięknie widać plamkę żółtą i ona też jest ok, zresztą ją kontroluje nerw wzrokowy, a ten wygląda zdrowo. Jedynie co mi zaciemnia obraz, to powierzchnia na komorze tylnej, zaraz za soczewką, a przed ciałem szklistym. Może z wiekiem zaczynają sie odłączać. Na pewno nerwu nic nie uciska, twardówka, naczyniówka szczelna. Jak już szukać przyczyny, to tylko zaraz za soczewką.

Nie powinnaś się tym martwić za bardzo. Spróbuj zrobić sobie jakieś bardzo dobre badanie oka i może się wyjaśni.

Dużo zdrowia.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - RestlessMan - 23-01-2024

(19-10-2023, 19:02)Hazar napisał(a):  Witaj RestlessMan

Pytanie:
jak karty widzą wczorajszą ofertę dodatkowej pracy?

6 Monet - Jako dochodową, pozwoli wyrównać finanse, jeżeli teraz na coś ci brakuje.

Poza tym możliwe korzyści w dłuższej perspektywie.

Możliwe że trafisz pod skrzydła jakiegoś filantropa który będzie chciał w Ciebie inwestować. 
Warto się nad tym poważnie zastanowić.

Przemyśl sobie to na spokojnie Oczko być może to jest szansa dla Ciebie i te dojazdy stracą na znaczeniu, przy korzyści jaką osiągniesz.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Hej, wracam po cześci z weryfikacją, po części dopytać.
Faktycznie wraz z przyjęciem tej oferty pojawiła się inna propozycja dobrej fuchy, którą przyjąłem- z nią związany jest mężczyna- co prawda to inne miejsce, ale kontakt nawiązny w związku z pracą o którą pytałem.

I tu moje krótkie dwa pytania- czy Karty miały na myśli Macieja? a drugie czy zrezygnować z tej pierwszej dodatkowej roboty( finansowo to się jak narazie nie bardzo spina)

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 23-01-2024

Witaj RestlessMan

Pytania: czy Karty miały na myśli Macieja?

7 Buław - Nie raczej nie, na karcie widzę kobietę. Zresztą odpowiedz mam przeczącą.

a drugie czy zrezygnować z tej pierwszej dodatkowej roboty

10 kielichów - Pieniądze się tam nie pokazuje, ale za to miła atmosfera i jakaś dobra dusza. 
Tam można bezpiecznie odpocząć i na chwile złapać oddech. 
Jeśli to nie jest na ten moment ci potrzebne, możesz śmiało rezygnować, bo pod tym względem lepiej tam już nie będzie. 
Ale jeśli jeszcze ładujesz akumulatory, to warto tam przezimować by z wiosną ruszyć podbijać świat.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - RestlessMan - 23-01-2024

Dziękuję za szybką odpowiedź. Analiza i interpretacja miejsca wg Ciebie idealna OczkoBuźki

RE: Boski Tarot u Hazar - Efrem11 - 14-02-2024

Piotr, 22.06.1999

Jestem na ostatnim roku studiów. Wszystko idzie dobrze, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w czerwcu będę się bronił. Moje pytanie jest dość ogólne i dotyczy tego, co będzie potem. Przede wszystkim interesuje mnie, czy dostanę pracę w którymś z miejsc do których złożyłem podania. Ciekawi mnie też, jak odnajdę się w tej pracy.
Trochę osobnym zagadnieniem, ale też bardzo mnie interesującym, jest moja przyszłość uczuciowa. Tutaj nie układa się tak dobrze. Oczko Czy w najbliższym czasie poznam kogoś z kim stworzę związek? A może już ją znam? A może, tu odzywa się moje czarnowidztwo, miłość po prostu nie jest mi pisana?

Bardzo proszę o wróżbę. Uśmiech

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 15-02-2024

Witaj Piotr

Pytania:
Przede wszystkim interesuje mnie, czy dostanę pracę w którymś z miejsc do których złożyłem podania.
IX Pustelnik
- Konkretnie, w tych miejscach cię nie widzę, możesz odrobinę zderzyć się z rzeczywistością. Pokazuje się tylko twój tępy wzrok w martwym punkcie, tak jakbyś czekał na sygnał który nigdy nie ma nadejść.

Ciekawi mnie też, jak odnajdę się w tej pracy. Rycerz monet - Nie odnajdziesz się, widzę tylko maskę bez twarzy, jeśli byłbyś w tej pracy, to bez duszy i serca, a nawet częściowo bez ciała. Typu szukanie wymówek by tam nie iść, praca zdalna.

Czy w najbliższym czasie poznam kogoś z kim stworzę związek? ( 6 miesięcy) - 2 kielichy
- Tak jak najbardziej tak, pokazuje się miłość i romantyczna i cielesna.

A może już ją znam? - 9 Mieczy - Prawdopodobnie tak, myślisz o niej każdej nocy, spać nie możesz i tworzysz jakieś scenariusze z sufitu Oczko Ty już chyba jesteś zakochany, bo taka mała obsesja sie pokazała.

A może, tu odzywa się moje czarnowidztwo, miłość po prostu nie jest mi pisana? - I Mag - Jest pisana. Fakt, że ty sporo wkładasz w to wysiłku żeby tak było, ale jest to utrwalony zapis na twojej drodze życia. Miłość ta prawdziwa cię nie ominie.

Co do pracy, może warto złożyć jeszcze w inne miejsca CV. Nie zamykać się jednokanałowi.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Efrem11 - 15-02-2024

Bardzo dziękuję za wróżbę. Trochę mnie zasmuciłaś w sprawie pracy, bo miałem nadzieję, że się uda... Ale zobaczymy jak to będzie, złożę podania też w inne miejsca. Uśmiech
Co do miłości, tu z kolei jestem miło zaskoczony i nie mogę się doczekać.  Rotfl

RE: Boski Tarot u Hazar - pomarańczka - 11-03-2024

Droga Hazar,

A czy zechciałabys postawić karty w innym moim temacie? To może być jeden z najdziwniejszych tematów jaki kiedykolwiek opisywałam tu na forum, ale może karty pomogą mi podjąć decyzję.

Sprawa wygląda następująco: oddałam auto do diagnostyki, choć wydawało mi się, że dolega mu błahostka. Diagnostyka wykazała, że problem jest duży i kosztowny, ale to nie koniec - mechanik dorzucił do listy całe mnóstwo innych rzeczy do naprawy. Koszt kosmiczny, kilkukrotnosc moich zarobków.

Mechanik ma dobre opinie na Google, specjalizuje się w tych autach, stąd zawierzyłam mu swój pojazd. 

Teraz jestem w kropce - ufać i naprawiać auto z nadzieją, że po naprawie posłuży jeszcze długie lata czy odpuścić, wykonać to co najpilniejsze i czym prędzej sprzedać auto. Czy warto włożyć w ten samochód pieniądze i go naprawić?

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 12-03-2024

Witaj Pomarańczka

Pytania: ufać i naprawiać auto z nadzieją, że po naprawie posłuży jeszcze długie lata?
As kielichów - Jak najbardziej możesz ufać i naprawiać z nadzieją. Nadzieja w tym przypadku będzie stanowić podwaliny bytu tego samochodu.

Czy odpuścić, wykonać to co najpilniejsze i czym prędzej sprzedać auto.?
6 mieczy - Ze sprzedażą jeszcze się wytrzymaj, nie masz na razie żadnej opcji, a ten złom jest ci jeszcze potrzebny. Wykonaj co najpilniejsze, a dalsze decyzje podejmuj na chłodno i powoli.

Czy warto włożyć w ten samochód pieniądze i go naprawić?
10 Kielichów - Warto, chociaż pasujecie do siebie jak pięść do nosa Oczko

On będzie się cały czas sypał, ale jakbyś się mocno uparła to możesz jeździć nim do samego końca. 
Oczywiście już powinien więcej stać w garażu i w cieple, niż podbijać z Tobą świat. Ale jeszcze się rupieć dobrze trzyma i będzie ci żal wymienić na innego złoma.

Wszystkie dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 11-04-2024

Witaj Pio33

Pytanie: Mają się do mnie odezwać w czerwcu podobno, czy tak będzie , czy to tylko taka gadka?
9 Mieczy - Odezwą się, ale razem z nimi też twoje obawy i jednocześnie możesz słyszeć ogrom głosów. 
Najważniejsze, słuchaj ale głosu rozsądku, też może w tym jazgocie przebrzmiewać.
ważnie by czegoś w tych informacjach nie puścić mimo uszu, bo może się to nie najlepiej skończyć.

Wiązać z nimi  ewentualne swoje plany , czy zapomnieć?
XV Diabeł - Nie mówię nie, ale trzeba uważać na "zapisy drobnym druczkiem", tam są jakieś haczyki w tym wszystkim i jeśli połkniesz, to cię wydrą ze stawu jak karpia na święta. Oczko

Widziałaś w moim życiu w tym roku dobre pieniądze, czy byłyby z nimi związane?
Królowa kielichów -Raczej nie, kasy nie widać, a tylko hipnotyczne koło jak kręci się i mąci rozum.
Uważaj na słodkie mowy motywacyjne, ktoś jest dobrze wyszkolony, by nie wzbudzać podejrzeń.

Pio, próbuj ale miej oczy i uszy szeroko otwarte (nawet jak spisz) bo zamiast na szerokich wodach wylądujesz w czyjejś wannie .

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - kasiorka - 13-04-2024

Witam mam prośbę o wróżbę jeśli jest wolne miejsce.
Byłam w piątek w urzędzie. Załatwiałam sprawę dotyczącą mojego mieszkania. Dałam wszystkie dokumenty i nic nie ukryłam. Pani urzędniczka była jakaś dziwna. Kazała mi się tłumaczyć z różnych rzeczy czego do tej pory nigdy nie było. Nie wiem odniosłam wrażenie jakby mnie podejrzewała że ukrywam jakieś lewe dochody których naprawdę nie mam. Pierwszy raz mi się to przytrafiło a jestem w tym urzędzie zawsze co pół roku. Nie wiem co mam o tym myśleć czy ona mnie o coś podejrzewa. Czy to tylko moje wyolbrzymione domysły. Mam pytanie czy wszystko będzie ok. czy urzad będzie prowadzić jakieś postępowanie albo narobią mi jakiś problemów? Bardzo proszę o wróżbę. Pozdrawiam

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 14-04-2024

Witaj Kasiorka
Pytanie: Mam pytanie czy wszystko będzie ok, czy urząd będzie prowadzić jakieś postępowanie albo narobią mi jakiś problemów?
5 Monet - Mogą być problemy i to właśnie związane z twoimi finansami. 
Pokazało się że pozujesz na "dziadówkę" i żebrząc wyłudzasz pieniądze.

Dołożenie 8 Mieczy - Będziesz kontrolowana, nie powinni nic znaleźć bo ja cię widzę gołą, ale kontroling jest i to jakby z każdej strony.
Mógł być na ciebie donos, ewentualnie tak zostałaś odebrana, że ta twoja bieda, to tylko gra aktorska.

Najważniejsze kontrola będzie przeprowadzona poufnie, więc jeśli nic nie wygrzebią, to nawet się o niej nie dowiesz, ale jeśli coś będzie, mogą być poważne konsekwencje

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 10-06-2024

Dzień Dobry 

Forum Dobry Tarot jest jedynym miejscem gdzie udzielam porad nieodpłatnie.
Sympatyków i liczących na wsparcie, zapraszam do przekazania niewielkiego datku na koszt związany z utrzymaniem serwera.

Janusz Mach
Alior Bank
20 2490 0005 0000 4000 9333 1529 

W imieniu administracji dziękuję za wpłaty.

Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Tarofides - 10-06-2024

(10-06-2024, 09:19)Hazar napisał(a):  Dzień Dobry 

Forum Dobry Tarot jest jedynym miejscem gdzie udzielam porad nieodpłatnie.
Sympatyków i liczących na wsparcie, zapraszam do przekazania niewielkiego datku na koszt związany z utrzymaniem serwera.

Janusz Mach
Alior Bank
20 2490 0005 0000 4000 9333 1529 

W imieniu administracji dziękuję za wpłaty.

Hazar

Bardzo Ci dziękuję za wysoką wpłatę, jesteś wspaniała  Oklaski Oklaski Oklaski Buziak Kwiatek Kwiatek Kwiatek

RE: Boski Tarot u Hazar - mydream - 20-06-2024

Witaj Hazar,
Czy mogę prosić o wróżbę dot. małżeństwa? Jeżeli będziesz mogła poświecić mi czas to dziękuję :)
Pytanie do kart: Czy uda nam się wypracować porozumienie związane z naszymi różnicami charakterów ?
Czy widać w przyszłości dom o którym marzymy  i dzieci ?
Dane priv.

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 20-06-2024

Witaj Mydream
Pytanie do kart: Czy uda nam się wypracować porozumienie związane z naszymi różnicami charakterów ?
3 monety - Uda się wypracować, z naciskiem na "wypracować". Trzeba się nastawić, że będzie trzeba włożyć mnóstwo cierpliwości i wytrwałości, bo to będzie typowo koronkowa robota. Ale jak już dopasujecie się jak puzzle, będziecie wzorem dla innych. Podziwiani jak sakralna architektura pełna harmonii.

Czy widać w przyszłości dom o którym marzymy i dzieci ?
As mieczy -Na razie nie widać, jest zadanie do wykonania. Jak wywiążecie się z jakiejś "umowy", dostaniecie wolną rękę, na ten moment wasze marzenia są przykryte cumulusami.

Przyszłość jeszcze jest owiana tajemnicą na tą chwilę, pracujcie. Jak osiągniecie porozumienie możliwe że marzenia zejdą w materię, ale jeszcze tego nie widać, inne sprawy są ważniejsze.

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - mydream - 26-06-2024

Dziękuję Hazar Uśmiech  Uzbrajam się w cierpliwość. 
Miłego dnia  Kwiatek

RE: Boski Tarot u Hazar - realthing - 05-07-2024

Dzień dobry Hazar, chciałabym podpytać o moją siostrę. Nie byłyśmy jakoś bardzo blisko ze sobą, okres nastoletni był dla nas burzliwy, a rodzice nie dbali o to, byśmy miały dobrą relację. Jakieś 10 lat temu siostra wyjechała do Włoch do pracy, z mamą była zawsze najbliżej, ale 8 lat temu coś się wydarzyło, co sprawiło, że się na nią śmiertelnie obraziła. Ja jeszcze 6 lat temu miałam z nią kontakt internetowy i zapraszałam ją na wydarzenie rodzinne, gdzie mówiłam, że nikt nie będzie jej oceniał, ale nie mogła ze względu na charakter pracy. Pewnego dnia przyszły jej dokumenty z banku i spytałam, czy jej zrobić zdjęcia, żeby się zapoznała i list zostawiłam na półce. Mama go przeczytała, przetłumaczyła sobie i znalazła numer konta, na który zaczęła siostrze przelewać pieniądze. Siostra się wtedy wściekła, że jakim prawem zostawiłam jej dokumenty na wierzchu i… zablokowała mnie. Gdy ktoś się odzywa do niej z rodziny na Facebooku, natychmiast blokuje. Wypytałam jej przyjaciółkę, czy może jej się zwierzała, czy my coś możemy zrobić, ale odpowiedziała tylko, że siostra ma taki charakter i pali za sobą mosty. Mama pojechała do niej, gdzie pracowała u takiej rodziny i gdy otworzyła drzwi, wyszła z mieszkania przez taras. Ta włoska rodzina potem pisała z moją mamą, że siostra była bardzo zła, że ją wpuścili. Potem zmieniła pracę i miejscowość. Mama ma kontakt z włoską policją i wiemy tylko tyle, że siostra pracuje w dzielnicy prostytutek. Uspokajam się, bo nie istnieją chyba takie dzielnice, a po prostu z tańszymi cenami za wynajem. Niedawno zmarła nasza babcia i ta informacja także jej nie ruszyła, zablokowała kuzynkę na czacie. Czy jesteś w stanie zobaczyć, czy moja siostra jest bezpieczna? Czy mogę cokolwiek zrobić, by naprawić kontakt? Jaki jest prawdziwy powód jej zachowania? Czasem nachodzi mnie taka smutna refleksja, że mam gdzieś na świecie siostrę, z którą spędziłam ponad połowę życia, a która jest już dorosła, może mieć swoją rodzinę. Z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 05-07-2024

Witaj Realthing

Pytania: Czy moja siostra jest bezpieczna?
7 Monet - Nie widać nic złego w jej otoczeniu. Ona raczej się przyczaja na jakąś poważną kasę. Widać ją w jej zasięgu, stoi przygotowana by zgarnąć swoją pulę. To pochłania całkowicie jej uwagę.

Czy mogę cokolwiek zrobić, by naprawić kontakt?
Rycerz monet - Kontakt nie jest możliwy do naprawy, w waszej relacji siadły już rusztowania i struktury. Zostały naruszone i już nic ich nie naprawi, bo zadział czas. To tak jakbyś wykopała stary pług i liczyła że przywrócisz mu dawną świetność. Wasza relacja jest już krucha, możesz walczyć o to co się zachowało, ale nie nastawiaj się na siostrzane oddanie i miłość.

Jaki jest prawdziwy powód jej zachowania?
XII Wisielec - Ona się zawiesiła, coś wyciąga cały czas z niej pieniądze i stawka jest o to, by cały czas był ich dopływ. Prawdopodobnie jest to uzależnienie, bo widzi świat w odwróconej perspektywie. Dodatkowo w tym wszystkim najważniejszy jest pieniądz, żeby go zdobyć i puścić dalej.

Ona ma swoje życie, nie czuje potrzeby więzi rodzinnej. Chce żyć po swojemu. Trzeba uszanować.
Ale możesz próbować odnawiać kontakt, możliwe że coś się chociaż odrobinę zmieni. 
A to już zawsze coś. 
Drobiazgi cieszą najbardziej.

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - realthing - 05-07-2024

Dziękuję i jeśli uda mi się to kiedyś zweryfikować, to dam znać. Pozdrawiam pięknie

RE: Boski Tarot u Hazar - Ana92 - 14-07-2024

Witaj Hazar,
Chciałabym prosić Cię o wróżbę na temat pracy. Obecnie mam pracę ale coraz częściej myślę nad zmianą. Jak będzie wyglądała u mnie kwestia pracy w przeciągu pół roku? Czy znajdę jakaś inna z której będę w miarę zadowolona?
W styczniu wróciłam do Polski i zaczęłam pracę w kraju