Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Nowa praca - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Nowa praca (/showthread.php?tid=13275)

Strony: 1 2 3

Nowa praca - maryś - 22-12-2023

Witaj!
Znalazłam ofertę pracy, jest to praca chyba bardziej dodatkowa na zlecenie, no i to praca zdalna, w ubezpieczeniach. Czy ta praca byłaby dla mnie korzystna i przyniosła zarobek oraz satysfakcję? Czy dać sobie spokój? Chciałabym jakoś dorobić bo same wydatki ostatnio
Dziękuję ?

Nowa praca - Hazar - 23-12-2023

Witaj Maryś

Pytanie: Czy ta praca byłaby dla mnie korzystna i przyniosła zarobek oraz satysfakcję?
Paź buław - Korzystna tak, ale spektakularnych zarobków ani zadowolenia nie widać.

Czy dać sobie spokój?
3 Kielichy - Możesz śmiało w to wchodzić.
Rozerwiesz się, trochę "wyjdziesz" do ludzi, a przy okazji zarobisz na waciki.

Praca pokazuje się korzystna dla Ciebie, ale ze względu na znikome doświadczenie i znajomość branży nie masz szans na wielkie efekty. Niemniej jednak, czegoś się nauczysz i fajnie poczujesz, taka odświeżona i oderwana od przyziemnej codzienności.
Próbuj swoich sił. Uśmiech

Wszystkiego dobrego
Hazar

Nowa praca - maryś - 23-12-2023

Dziękuję ? i przy okazji życzę zdrowych i wesołych świąt! Wszystkiego dobrego ❤️

Nowa praca - maryś - 18-01-2024

Witaj. 
Mam pytanie. Czy w mojej obecnej pracy szefowa zatrudni kogoś jeszcze do pomocy nam? Jest ciężko, jest dużo klientów.. 
Pyt. drugie czy szukać innej pracy,może trafi się coś lepszego?  czy może zostać w obecnej? 
Dziękuję

Zweryfikuj wróżby o pracy o które prosiłaś w 2023 roku...

Jeśli chodzi o wróżbę o pracy w ubezpieczeniach o którą pytałam, to póki co nie weszłam w nic innego. Chyba jestem za mało otwarta i niezbyt pewna siebie żeby wejść np. W ubezpieczenia, czyli branże o której nic nie wiem. Może i fajną odskocznia by to była. Tylko kiedy czas na wszystko znaleźć. Póki co ciągle myślę.

Nowa praca - Hazar - 19-01-2024

Witaj Maryś
Pytania: Czy w mojej obecnej pracy szefowa zatrudni kogoś jeszcze do pomocy nam w 2024r ?
XVIII Księżyc - Może wam tak obiecywać, ale to raczej będzie przysłowiowe ściemnienie. 
Prawdopodobnie nikt nowy do was nie dołączy.
Pyt. drugie czy szukać innej pracy, może trafi się coś lepszego?  czy może zostać w obecnej?
8 kielichów - Możesz szukać, ale raczej nie wyjdziesz z obecnej pracy.
Wszystkie twoje próby zmiany kursu swojego życia są połowiczne. 
Trzeba by się zmienić, ale to musi wyjść od Ciebie.
Inaczej będziesz pytać, ktoś będzie odpowiadał i dalej bez zmian.
Wszystkiego Dobrego
Hazar

Nowa praca - maryś - 19-01-2024

No to ciężko jak nikt nie dołączy. Jedyny plus to tu blisko. 
Chciałabym zmienić bo już raz miałam okazję i dałam ciała 😞 chciałabym iść gdzieś indziej ale coś mnie blokuje i trzyma tu, strach przed nowym chyba 😞 dziękuję

Nowa praca - maryś - 24-02-2024

Mam pytanie 
 Znalazłam ofertę pracy jako sprzedawca w salonie Orange czy mam szanse na tą pracę i czy bym się tam sprawdziła? Czy taka zmiana byłaby lepsza dla mnie? Dziękuję

RE: Boski Tarot u Hazar - Krystyna - 24-02-2024

Maryś
Napisz, czy podjęłaś już jakieś kroki, aby dostać tę pracę...tzn rozmowa, Cv
Bo jeśli pierwszym Twoim krokiem jest zaglądanie, co karty powiedzą...to ...zastanów się czy mają sens wróżby na pracę w Twoim przypadku...

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=13275
Zebrałam wszystkie Twoje wróżby na nową pracę...przejrzyj sobie i sama wyciągnij wnioski...chociaż od wróżek dostałaś sporo porad...ale zdecydowanie z nich nie korzystasz...
Przemyśl to sobie...

Nowa praca - Hazar - 25-02-2024

Witaj Maryś

Pytanie nie jest konkretne.

Nie będę kreować życia niespełnionych szans, byś później mogła wnukom opowiadać, jak wspaniałe byłoby twoje życie gdyby nie miejsce i realia w jakich się znajdujesz.

Nic by nie było, gdyby.

Trzeba działać.
Jestem tu po to w jakimś stopniu rozwiać wątpliwości, czy naświetlić złożoność problemu, a nie snuć opowieści z tysiąca i jeden nocy Oczko

Maryś złóż CV, Zanieść je tam jak Człowiek i zobaczymy jak zostanie rozpatrzone, a to czy sobie poradzisz zależy w ogromnej mierze od Ciebie, to ty masz największy wpływ na jakość swojej pracy. Ty, nikt Inny. 

pozdrawiam
Hazar

Nowa praca - maryś - 25-02-2024

No właśnie złożyłam CV bo to online, ale boje się że gdyby mnie przyjęli to mogę sobie nie poradzić albo że wpadnę z deszczu pod rynnę 🥴 eh 
Nie wiem czemu się tak boję wszystkiego, wcale nie jestem odważna

Nowa praca - Hazar - 25-02-2024

Maryś to nie jest strach, to prawdopodobnie depresja.

Twoja aura to 3 Miecze.

Ona dopiero sie rozwija, a te wszystkie pytania są próbą odwrócenia uwagi.

Powinnaś skupić się na sobie i jeśli to potrzebne zasięgnąć porady czy lżejszej farmakologi. Na przykład Ziołoterapii.
Na forum nie znajdziesz pomocy, bo tu trzeba szczerze powiedzieć gdzie leży przyczyna. 
Online nikt cię nie ustawi, trzeba to zrobić ręcznie i na żywo.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Nowa praca - maryś - 25-02-2024

Bardzo możliwe 🥺 za dużo mam na głowie, za dużo wszystkiego.. z nikąd pomocy. Nic mi w życiu nie wyszło, zmarnowałam je.....

Nowa Praca - maryś - 20-10-2024

Witaj. Mam pytanie w okolicy otwierają Biedronkę i chciałam zapytać kart (bo chcę aplikować ale mąż nie chce żebym tam pracowała) czy dałabym sobie radę na starszego sprzedawcę lub zastępcę kierownika, czy w ogóle mam szanse na któreś z tych dwóch  stanowisk? I czy praca w Biedronce byłaby lepszą i korzystniejszą pracą niż obecna praca? Czy lepiej zostać tu jak kazał mi mąż? Chciałabym zmiany ale może faktycznie się nie nadaje...:/

RE: Nowa praca - Krystyna - 20-10-2024

Maryś, przeniosłam Twoje pytanie do Hazar do watku Nowa praca...
Tak jak pisałam parę postów wyżej, są to Twoje zapytania o nową pracę z kilkunastu lat...i problem ten sam...
A przecież każdorazowo dostajesz wróżbę/dobrą poradę jak działać aby być zadowoloną i osiągnąć swój cel na tym polu...

Korzystasz z porad Hazar...????
Hazar widzi Twoją prośbę i jeśli zechce, odpowie Ci...

RE: Nowa praca - Hazar - 20-10-2024

Witaj Maryś

Pytania: czy dałabym sobie radę na starszego sprzedawcę lub zastępcę kierownika, czy w ogóle mam szanse na któreś z tych dwóch  stanowisk?
Królowa Monet - Rade dałabyś sobie bez problemu, masz dobrze poukładane w głowie odnośnie zakresu obowiązków w tym miejscu. 
Dołożenie IV Cesarz - i myślę że powinnaś przejść rekrutacje. Pokazujesz się ze sporym doświadczeniem, właśnie w tym konkretnym sektorze.

I czy praca w Biedronce byłaby lepszą i korzystniejszą pracą niż obecna praca?
10 monet - Na pewno  Uśmiech pod względem finansowym, pokazuje się wysokie wynagrodzenie i w długim okresie spore oszczędności.

Czy lepiej zostać tu jak kazał mi mąż?
Król Monet - Tak, chłop ma łeb na karku. Wie, że znowu wytworzyłaś sobie jakieś miraże i całkowicie odleciałaś. Licz się z jego zdaniem. Pokazuje się że to on w kwestiach finansowych jest autorytetem, a ty tylko o nich myślisz.

Marysia znowu to robisz. 
Roztoczyłaś przede mną tak piękną wizje, że tu uroczyście oświadczam, że Maryśka jest mistrzem wizualizacji. 
Maryś nie doceniasz siły swojej wyobraźni. Jest fenomenalna.!!!

Nie szukaj nowej roboty, tylko rób sobie spokojnie tam gdzie jesteś, a wykorzystaj swój umysł.
W wolnym czasie zacznij robić jakieś pierdółki które można sprzedać albo zacznij coś wymyślać, przepisy, aranżacje, nowe zastosowania.

Plan twoich myśli może zejść w materię. Możesz nawet zacząć pisać bajki, bo grzechem było by zmarnować taki mózg.

Szukaj drogi dla siebie w rękodziele. I słuchaj dobrych rad męża.
To myślący praktycznie facet.

Wszystkiego dobrego
Hazar.

Nowa praca - maryś - 20-10-2024

Hihi oj tak wizualizacje to ja mam. 
Czyli lepiej jednak zostać w obecnej pracy? Bo praca w Biedronce to tylko wytwór mojej wyobraźni? Dziękuję
Z jednej strony marzę o zmianie pracy z drugiej się boję, że sobie nie poradzę albo ze mnie zwolnią a muszę pracować i chcę. Wolałabym się też trochę rozwinąć, ale na mojej głowie są dzieci i nie wiem czy gdy zmienię pracę to nie wyjdę na tym gorzej. Tu mam trochę bliżej ale kiepsko z urlopami nawet z tamtego roku mam nie wykorzystany...

RE: Nowa praca - Hazar - 20-10-2024

Odkrywaj swój potencjał w wolnym czasie, próbuj wprowadzać swoje pomysły w życie, ale te błahe i w wolnym czasie, gdy obowiązki już masz zrobione.
Po prostu szukaj "Siebie" .
"Ona" jest naprawdę wystrzałowa.
Oczko