Re: Konkurs - karta Księżyc -
aja - 01-12-2012
do końca listopada
ja też ni dałam rady
Tarofides - 02-12-2012
Dobra, przedłużamy o tydzień, bo mało propozycji. Konkurs trwa do 9 grudnia
Zib - 02-12-2012
Jeśli miałoby to zaowocować większą ilością prac, to warto przedłużyć nawet jeszcze bardziej. Natchnienie i pomysł to tylko połowa sukcesu, a wykonanie zamysłu w formie możliwej do przedstawienia na forum to co innego i wymaga czasu.
W ramach promocji bloga
Tarot dla Siebie ufundowałem nagrodę w konkursie na temat karty Księżyc, a będzie to talia Patrick'a Valenza Deviant Moon, która jest sukcesywnie, karta po karcie opisywana na blogu. Życzę wiele twórczej veny, wytrwałości we wdrażaniu pomysłu.
Tarofides - 02-12-2012
Już jest inny pomysł, może cała talię (AW) będziemy robić i termin wtedy całkiem inny się zrobi
Zib - 02-12-2012
Dzięki Taro za storpedowanie pomysłu w zarodku. Podtrzymuję jednak propozycję. Dodam, że niezależnie od ogólnej formuły konkursu tutaj nagroda będzie przyznana w losowaniu w którym znajdzie się co najmniej 10 różnych autorów prac na temat Księżyca.
Miriam - 02-12-2012
Zib napisał(a):Jeśli miałoby to zaowocować większą ilością prac, to warto przedłużyć nawet jeszcze bardziej. Natchnienie i pomysł to tylko połowa sukcesu, a wykonanie zamysłu w formie możliwej do przedstawienia na forum to co innego i wymaga czasu.
W ramach promocji bloga Tarot dla Siebie ufundowano nagrodę w konkursie na temat karty Księżyc, a będzie to talia Patrick'a Valenza Dewiant Moon, która jest sukcesywnie, karta po karcie opisywana na blogu. Życzę wiele twórczej veny, wytrwałości we wdrażaniu pomysłu.
Piszesz ufundowano, to jest jakieś stowarzyszenie ? Czy jakaś rada się zbierała ? Kto ja ufundował ?
Myślałam , ze to Ty bloga piszesz.
Nagroda
Zib - 02-12-2012
Przejęzyczenie Pani Czepialska
Miriam - 02-12-2012
Czasami takie przejęzyczania mogą drogo kosztować.
Rudalila - 02-12-2012
Tarofides napisał(a):Dobra, przedłużamy o tydzień, bo mało propozycji. Konkurs trwa do 9 grudnia
Za mało....
aja - 02-12-2012
rudalila napisał(a):Tarofides napisał(a):Dobra, przedłużamy o tydzień, bo mało propozycji. Konkurs trwa do 9 grudnia
Za mało....
dzięki rudalila
miałam o to samo prosić
nooo...zdecydowanie za mało
aja - 02-12-2012
jak dla mnie to 16 grudnia - będzie gut
Tarofides - 03-12-2012
Dobrze, niech będzie 16 grudzień
Gabriela - 05-12-2012
Tarofidesie cała talia to dużo pracy, z jedną kartą trudno się wyrobić
Zib super zachęta
Dagaa - 05-12-2012
Gabriela, może nie będzie tak źle z tą całą talią, ja mam 3 karty gotowe do naszego konkursu, tylko cierpliwie czekam na tematy odnośnie tych kart
slawek_88 - 05-12-2012
No ja też bym chętnie coś namalował
Miriam - 05-12-2012
Fajnie ,ze termin wydłużony . Moze coś namaluję , albo co innego zrobię .
Na razie zdjęcia.
Księżyc
Tarofides - 05-12-2012
Gabriela napisał(a):Tarofidesie cała talia to dużo pracy, z jedną kartą trudno się wyrobić Zib super zachęta
Nie cała talia tylko na razie same Arkana Wielkie
Gabriela - 06-12-2012
Arkana wielkie to rozumiem, już robię księżyc
Gabriela - 08-12-2012
Moja wizja karty Księżyc
Opis:
Ksieżyc i gwiazdy to marzenia nadzieje i tajemnica. Góra jest barierą przeszkodą, przestrzega przed wrogiem lub trudnościami.Siedzący człowiek wyraża bezczynność, pragnienie, niepewność i zatrzymanie spraw.
Księżyc to rozczarowanie gdyż jako odblask Słońca sam nie świecąc przynosi iluzję.
Trzeba wiele odwagi aby sięgnąć po marzenia; niedostępne, ukryte gdzieś na szczycie góry. Kiedy przyjdzie dzień mogą okazać się złudzeniem odbitym w blasku Księżyca.
Rudalila - 08-12-2012
Ale ślicznie to zrobiłaś...
Dagaa - 08-12-2012
Gabriela świetny pomysł na kartę Księżyca
Mirra, bardzo ładne zdjęcia, szczególnie te drugie mi się podoba, gdzie widać dokładnie tą srebrzystą smugę na wodzie
Zib - 09-12-2012
Dotychczasowe prace zgłoszone do konkursu to:
1. Sławek <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?p=132961#p132961">viewtopic.php?p=132961#p132961</a><!-- l -->
2. Helge <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?p=135966#p135966">viewtopic.php?p=135966#p135966</a><!-- l -->
3. Gabriela <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://dobrytarot.pl/viewtopic.php?p=138562#p138562">viewtopic.php?p=138562#p138562</a><!-- l -->
Intencję udziału sygnalizowali
4. FairyWitch
5. Sylla
6. aja
7. rudalila
8. Mirra - nie wiem czy traktować te zdjęcia jako pracę, czy masz coś, jakiś pomysł w rękawie
9.
10.
Czy kogoś pominąłem?