Re: Konkurs - mój portret astrologiczny -
werbena - 09-01-2013
Bo to czarodziejki życzeniówka tak zwana.
A co.
:happy-sunshine:
Jak sobie życzyć to życzyć, zawsze coś się spełni. W końcu nowy rok mamy.
Tyle to każdy może dla siebie zrobić.
Dziękuję Sławku ( oj przydadzą się pozdrówka przydadzą ).
EwaM dziękuję bardzo ( nie ma co zazdrościć EwoM
po prostu jak się człowiek nieraz nakręca to łatwiej potem się jest w coś wkręcić jak my tu ).
Dagaaa….uś wrażliwa duszyczko b.dziękuję ( choć twój szkic osoby tu czadowo przedstawiony ).
kosma_x - 09-01-2013
aqua&fire fajnie.. podobają mi się Twoje życzenia, bo ten portret to sporo życzeń, wzmocnień.. pytanie, co robisz zawodowo? jeśli mogę spytać? mi się kojarzy to z handlem, prezentacją.. badaniami marketongowymi.. ?
jako autoportret super
ciekawy
werbena - 09-01-2013
Możesz.
BINGO Kosma_x.
Tak jestem szefową marketingu ( ale nie lubię tej pracy jakby co
, taki raczej przymus ekonomiczny
).
kosma_x - 09-01-2013
Mystic - 09-01-2013
aqua&fire' napisał(a):Tak jestem szefową marketingu ( ale nie lubię tej pracy jakby co , taki raczej przymus ekonomiczny ).
Kierownicze stanowiska mi pasują , ale nie mam takiej pracy
werbena - 09-01-2013
Alex mnie jaj też nie brakuje.
Ale zarządzanie zasobami ludzkimi w takim dziale zwłaszcza to ciężka orka a jak przyjdzie np. ze zleceniem taki w ząbek czesany z żelem na włosach i solarką na twarzy , butami w szpic lub taka słodziutka Hanaah Montana i loka kręci
i bujają się o każdy grosz ( by na to mieć ) a ty musisz zarobić na prezesów i ich wygibusy, fury i komóry i transfuzję młodej krwi dla nich
( takie czasy ), to krew cię zalewa.
Dlatego z punktu widzenia astrologicznego ja ukułam w związku z tym istnienie faktycznie 5 żywiołu obok wykazanych znanych czterech.
Jest nim człowiek. Taki jak wejdzie to poleci nieraz takim żywiołem jakby z pepeszy strzelał na oślep ,że te 4 wysiadają : bo te są przewidywalne.
Mystic - 09-01-2013
Żadna praca nie jest doskonała czasem ktoś robi co lubi ale pod kierownictwem kogoś traci urok doskonałej
bo trzeba zarobić na fury i komóry i transfer młodej krwi :happy-cheerleadersmileyguy: :happy-cheerleadersmileygirl:
w tym problem z pracą .
Sylla - 10-01-2013
Też chciałabym taki swój portret, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać
zobaczy się, może na coś wpadnę :confusion-scratchheadyellow:
kosma_x - 12-01-2013
Sylla, chcieć to móc.. usiąść w wolnej chwili nad pustą kartką.. polecam
Helge - 13-01-2013
urodziłam się 20 czerwca, a więc w końcu znaku Bliźniąt, i wyczytałam gdzieś, że osoby z ostatniego dnia znaku mają wspólne cechy dwóch sąsiadujących znaków.
mam światła w tych dwu znakach: Słońce w Bliźniętach i Księżyc w Raku. w Raku prócz tego typowo bliźniacza planeta czyli Merkury.
więc jest nas dwie poniekąd
stąd taki rysunek.
jedna drugą krytykuje, ale nie umieją bez siebie żyć: królowa mieczy i królowa pucharów. jedna przez drugą napisały taki opis:
ta bliźniacza to powietrze, wiatr, i burza niekiedy. to ciekawska, niecierpliwa rudowłosa, musi wszystko wiedzieć o wszystkim, panna mądralińska
ta rakowa to woda, deszcz i rzeka. to spokojna, uczuciowa, nadwrażliwa blondyneczka, uduchowiona i dobra, a najbardziej to skromna
żal jedynie, że żadna nie ma ręki do pieniędzy
KatiJo - 13-01-2013
Pięknie Helge, podoba mi się bardzo
kosma_x - 13-01-2013
piękny
jak ze snu
Helge pięknie Twoją wrażliwość raka tu widać
kurcze, moze w koncu znajde czas, aby skonczyć swoj
bo juz zaczęłam.. poza konkursem
werbena - 13-01-2013
świetnie to ujęłaś Helge.
Cytat:urodziłam się 20 czerwca, a więc w końcu znaku Bliźniąt, i wyczytałam gdzieś, że osoby z ostatniego dnia znaku mają wspólne cechy dwóch sąsiadujących znaków.
mam światła w tych dwu znakach: Słońce w Bliźniętach i Księżyc w Raku.
Dobrze wyczytałaś, bo tak faktycznie jest.
I dlatego położyłaś nacisk na ten detal, od razu to zauważyłam.
oraz opisowo wypisz/wymaluj.
Cytat:żal jedynie, że żadna nie ma ręki do pieniędzy
No cóż, na pocieszenie mogę dodać ,że bliźniaki z trzeciego trygonu , tak jak twój ( dot.kobiety ) mając analityczny umysł rozsądnie je wydają ( ciekawe czy tak jest ?) bez umiejętności roztrwaniania gotówki.
Brawo, bravismo.
Miriam - 13-01-2013
Super Agua, Helge.
Ja jak Helge Bliźniak z 3 trygonu . Przyznaję, ze umiejętnie roztrwaniam gotówkę,
Sylla - 13-01-2013
Helguś
werbena - 13-01-2013
Dziękuję Mirra.
Cytat:Przyznaję, ze umiejętnie roztrwaniam gotówkę,
No
chociaż na koniec dnia wprawiłaś mnie w dobry humor, ale się uśmiałam .
Mirra być może jesteś wyjątkiem, co to bliźniaka jest więcej w bliźniaku niż gospochy z raczka ( ale o pieniądzach tu mówmy nie o zarządzaniu gospochy do których predyspozycje masz na bank).
A może powinnaś zatem włożyć sobie odpowiedniego strażnika talii do portmonetki ?
Virgil - 14-01-2013
... kurcze ale z WAS zdolniachy
piękne wszystkie prace i opisy do nich
Helge - 14-01-2013
Dzięki
zastanawiałam się czy nie będzie za czerstwo, ale chyba jest ok
Mi się wszystkie prace bardzo podobają, bo każda jest oryginalna i pokazuje Twórcę czasem w nieznanym dotąd kolorze
EwaM - 14-01-2013
Helge super!!!
kosma_x - 14-01-2013
Helge.. możemy się lepiej poznać..
w końcu posługujemy się tu bardzo eterycznym językiem
Miriam - 14-01-2013
aqua&fire' napisał(a):Dziękuję Mirra.
Cytat:Przyznaję, ze umiejętnie roztrwaniam gotówkę,
No chociaż na koniec dnia wprawiłaś mnie w dobry humor, ale się uśmiałam .
Mirra być może jesteś wyjątkiem, co to bliźniaka jest więcej w bliźniaku niż gospochy z raczka ( ale o pieniądzach tu mówmy nie o zarządzaniu gospochy do których predyspozycje masz na bank).
A może powinnaś zatem włożyć sobie odpowiedniego strażnika talii do portmonetki ?
Hehheeh Dzis, był moj syn , tez go spytałam. Na co ja wydaje pieniądze? Doprawdy nie wiem .
Nie wychodzę praktycznie z domu. Nic nie kupuje od kilku miesięcy, a ciągle dno w widzę w tej portmonetce.
Powiedziałam synowi, ze od dzis zapisuje wszystkie wydatki i "darowizny"
, by się przekonać , czy rzeczywiście jestem taka rozrzutna. :rotfl Same opłaty zima (opał)to u mnie około trzech tysiecy. Obłęd. Zycie jest coraz droższe.. Masz racje potrafię z niczego zrobić coś.
Co do waszych prac. Kiedy patrze na nie to mnie odechciewa się cokolwiek zamieszczać
Chętnie bym się wspomogła jakimś programem graficznym, ale nie wiem jak się do tego zabrać.
Teraz doczytałam, ja Księżyc mam w Baranie to chyba dlatego ....
Mystic - 14-01-2013
Mirra napisał(a):czy rzeczywiście jestem taka rozrzutna. :rotfl Same opłaty zima (opał)to u mnie około trzech tysiecy. Obłęd. Zycie jest coraz droższe..
Jest ok
ogólnie podatki rożnie i ukryte to 89 % i dla tego to wszystko kosztuje na 60 -80 Polaków przypada jeden urzędnik u nas w wiosce jest 30 domów 120 -140 mieszkańców i musimy 2 urzędników utrzymać
Dobrze ze na zapisali zwykłych urzędników bo tych z górnej półki to by my nie utrzymali
tam zarobki i po 100 tys . :romance-ballandchain:
tez mam pomysł na portret tylko termin trzeba wydłużyć
prace są fajnie .