Re: Warsztat 70 - zwierzatko -
Luks - 26-03-2015
poranna_cisza napisał(a):..no prosze! tez miales chomika.. ja bylam troche starsza, i w dodatku mnie ugryzl,. wiec zostane juz lepiej psiara, bo to byla moja pierwsza milosc.. tez nie mam pojecia, czemu tego duzego ptaka mialam na karcie, ale moze to lekcja pokory..?
Gratulacje dla zwyciezcy! faktycznie, super zgadlas! i dla wsyzstkich uczestnikow
Lukasz, super warsztat, super zabawa! dziekuje
Miałem świnkę morską
Uwielbiam gryzonie. Po śmierci świnki rok niczego nie miałem. Potem zacząłem szukać nowego pupila. Zamiast psa miała być szynszyla, no ale wyszedł pies
madrugada - 26-03-2015
Gratulacje dla LeCaro!
poranna_cisza - 26-03-2015
..no fakt..
widzisz, jak ja gryzonie lubie..
Re: Warsztat 70 - zwierzatko - monroe - 26-03-2015
Ooooo, Wielkie Gratulacje dla LeCaro
Zagadka wbrew pozorom naprawdę trudna!
Czarodziejka - 26-03-2015
Gratulacje dla LeCaro!
Ja, chociaż z niczym nie trafiłam, to bawiłam się przednio!
Wielkie dzięki dla Luksa za poprowadzenie warsztatu
Ciekawe, czemu mi ta kaczka na karcie wyszła - może chodziło o skojarzenie, że świnka MORSKA, a jak morska, to WODA!
Nie wiem tylko, czemu siedmiolatek mi wyszedł w rycerzu mieczy
Luks - 26-03-2015
Czarodziejka napisał(a):Gratulacje dla Lecaro!
Ja, chociaż z niczym nie trafiłam, to bawiłam się przednio! Wielkie dzięki dla Luksa za poprowadzenie warsztatu
Ciekawe, czemu mi ta kaczka na karcie wyszła - może chodziło o skojarzenie, że świnka MORSKA, a jak morska, to WODA!
Nie wiem tylko, czemu siedmiolatek mi wyszedł w rycerzu mieczy
Tak myslę, że u niektórych puchary lub karty z wodą w tle pokrętnie wskazywały na wodę-morze, na nazwę własną
Zresztą trudno powiedzieć która karta miałaby wskazać gryzonia
Też nie wiem, nie byłem wojowniczym dzieckiem
madrugada - 26-03-2015
Czarodziejko, ja jak nic mialam rybe na karcie, i morze, wiec tez o to musialo chodzic
Ze morska
Barbara - 26-03-2015
Gratulacje LeCaro
Mi moja 10 buław skojarzyła się z klatką... i tylko tyle odgadłam
Luks - 26-03-2015
Jakość może być słaba
RIP 2004
[ATTACHMENT NOT FOUND][ATTACHMENT NOT FOUND]
poranna_cisza - 26-03-2015
..normalnie Pusio jak zywy..
LeCaro - 26-03-2015
No proszę, mój pierwszy warsztat i od razu chodzę w wieńcu laurowym - dziękuję uprzejmie za wszystkie gratulacje!
Ja też się świetnie bawiłam, bardzo fajny temat i wszystkie odpowiedzi ciekawe
Mnie na odpowiedź oczywiście naprowadziło morze na karcie 3 buław - świnka morska była oczywista, ale chomik też, bo hodowane u nas chomiki, to chomiki syryjskie - a Syria jak wiadomo leży nad Morzem Śródziemnym
Afercia - 27-03-2015
LeCaro gratulacje
Dzięki Łukasz za kapitalny warsztat
rodzice obiecali mi świnkę morską jak miałam 5 lat na 15 urodziny ale nigdy jej nie dostałam (ale po drodze miałam króliki, chomiki, jednego zająca, żółwia, rybki więc jakoś przeżyłam
). Jeże są super! Kilku moich znajomych ma jeże, w sumie nawet moja Mama jako dzieciak miała jeża dlatego nie wydaje mi się to bardzo abstrakcyjne zwierzątko
chociaż sama wolałabym szopa pracza (można je w Polsce kupić z hodowli dość oswojone)
Luks - 27-03-2015
Afercia napisał(a):LeCaro gratulacje
Dzięki Łukasz za kapitalny warsztat rodzice obiecali mi świnkę morską jak miałam 5 lat na 15 urodziny ale nigdy jej nie dostałam (ale po drodze miałam króliki, chomiki, jednego zająca, żółwia, rybki więc jakoś przeżyłam ). Jeże są super! Kilku moich znajomych ma jeże, w sumie nawet moja Mama jako dzieciak miała jeża dlatego nie wydaje mi się to bardzo abstrakcyjne zwierzątko chociaż sama wolałabym szopa pracza (można je w Polsce kupić z hodowli dość oswojone)
Miałem kiedyś w domu jeża, ale tylko jeden dzień no i był dziki
coś mu dolegało o ile pamiętam, ale wrócił do natury podreperowany na zdrowiu; nie wiedziałem, że ludzie hodują jeże, a tym bardziej szopy pracze!
LeCaro, kolejny warsztat należy do Ciebie (mam nadzieję, że wiesz
).
jantar - 27-03-2015
Gratulacje zwycięzcom..
.A mnie Głupiec pokazał małego pieska...
.trudno by mi było o inną interpretację.
Dziękuje Luks za ćwiczenia
LeCaro - 27-03-2015
Luks, właśnie nie wiedziałam - dopiero poranna cisza mnie oświeciła
To ja zaraz idę wymyślać...
Dagmara.S - 28-03-2015
..dzięki za warsztat
=świetne ćwiczenie
Afercia - 30-03-2015
Luks napisał(a):Afercia napisał(a):LeCaro gratulacje
Dzięki Łukasz za kapitalny warsztat rodzice obiecali mi świnkę morską jak miałam 5 lat na 15 urodziny ale nigdy jej nie dostałam (ale po drodze miałam króliki, chomiki, jednego zająca, żółwia, rybki więc jakoś przeżyłam ). Jeże są super! Kilku moich znajomych ma jeże, w sumie nawet moja Mama jako dzieciak miała jeża dlatego nie wydaje mi się to bardzo abstrakcyjne zwierzątko chociaż sama wolałabym szopa pracza (można je w Polsce kupić z hodowli dość oswojone)
Miałem kiedyś w domu jeża, ale tylko jeden dzień no i był dziki coś mu dolegało o ile pamiętam, ale wrócił do natury podreperowany na zdrowiu; nie wiedziałem, że ludzie hodują jeże, a tym bardziej szopy pracze!
LeCaro, kolejny warsztat należy do Ciebie (mam nadzieję, że wiesz ).
To polecam Szopa Zenka na youtube - zakochałam się w nim ^^ <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=Xd2V-__RJvg">https://www.youtube.com/watch?v=Xd2V-__RJvg</a><!-- m -->
Luks - 30-03-2015
Afercia napisał(a):To polecam Szopa Zenka na youtube - zakochałam się w nim ^^ <!-- m --><a class="postlink" href="https://www.youtube.com/watch?v=Xd2V-__RJvg">https://www.youtube.com/watch?v=Xd2V-__RJvg</a><!-- m -->
Rewelacyjny
i inteligentny; sam by wyszedł na spacer 8-) tylko czy by wrócił.... w końcu jednak coś dzikiego w nim zostało