Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Boski Tarot u Hazar - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Gabinety wróżek i wróżbitów (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Wątek: Boski Tarot u Hazar (/showthread.php?tid=13598)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 19-09-2025

Dziękuje za weryfikacje  Kwiatek

Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 21-09-2025

Witaj Hazar, 

Na ten nowy Rok numerologiczny jesli zechcesz poswiecic czas to proszę: 
*jakie niespodzianki do mnie ida? 

* co mnie czeka w pracy, skaczylam studia pielegniarskie, czekam teraz na prawo wykonywania zawodu i czeka na mnie praca w moim małym miasteczku gdzie mieszkam, w szpitalu, ale nie ukrywam nie jest to czego oczekiwalam. Dam radę? 

*co w sferze uczuciowej, milosci, czekam na mój czas.

Dziękuję za poświęcony czas. 
😀
Dane podeślę na priv. 

Blue. 

Pozdrawiam Blue.

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 22-09-2025

Witaj Blue 

Prognoza na rok numerologiczny:

jakie niespodzianki do mnie ida? 
V Kapłan - Te niespodzianki jeszcze będą długo szły i w tym roku raczej się ich nie spodziewaj. Nadchodzący czas będzie tylko przygotowawczy i na tym najlepiej sie skupić, By być jak najlepiej przygotowanym. Koncepcji nie widać, tylko twoje modlitwy, by odmienił się los. Jeśli będą żarliwe możliwe, że przyspieszysz ten niespodzianki Oczko 

* co mnie czeka w pracy. Dam radę? 
9 Kielichów, Król Monet - W pracy powinno być lekko i przyjemnie, ale pamiętaj że takie nastroje nie wprowadza się środkami odurzająco-wspomagającymi a zdrowym podejściem i "powołaniem" do opieki nad słabszymi. 
Dasz sobie radę, jesteś dobrze przygotowana, masz wiedzę i wiesz jak ją użyć, więc w twoim przypadku wystarczy się dobrze wysypiać. 

*co w sferze uczuciowej, miłości, czekam na mój czas.
II Kapłanka -  Jeszcze musisz poczekać, pokazały się przyrzeczenia, więc może nie przyszedł jeszcze czas by je wypełnić. 
W tym roku warto skupić się na pracy, bo reszta jest jeszcze w powijakach.  
I cieszyć się z wolności bez ograniczeń, poznawać ludzi i nawiązywać luźne relacje. Tak w przyszły związek wejść otwartym na drugiego Człowieka 

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 22-09-2025

Dziękuję,  Kwiatek
a wiec praca, praca i duzo pracy na ten rok. I ja tez mam taka nadzieje ze podolam. 
Wszystkiego dobrego, 
Blue  Uśmiech

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 27-09-2025

Hazar, co u mnie w październiku w uczuciach? Pozdrawiam 🎊

Rozalka, do końca września jest jeszcze parę dni i sporo moze się zadziać...
Hazar w tej wróżbie na wrzesień dała Ci wskazówki do przepracowania ...zastanowienia się  nad dalszymi prośbami miesięcznymi na ten sam temat...
Jak wiesz, może i doczytałaś to w naszych opracowaniach, że czas we wróżbie może być płynny (jeśli nie czytałaś na ten temat, poszukaj w naszych opracowaniach i czytaj, zastanów się...)
Poza tym sugeruję prosić o następną wróżbę dopiero po weryfikacji poprzedniej....i oczywiście zachęcam do innej aktywności na Forum...chociażby wspólna kawa w naszej Kawiarence...czy jakiś nowy ciekawy temat...
A więc możesz ponowić prośbę o wróżbę dopiero po weryfikacji za wrzesień...a więc w październiku...

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 01-10-2025

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=14252&page=7 Hazar pod tym linkiem weryfikacja i prośba. Pozdrawiam
Ponawiam prośbę o październik, co w uczuciach u mnie?

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 02-10-2025

Proszę też o wróżbę: czy wiosną 2026 będę pracowała u mężczyzny którego dane wysyłam na priv. 
Pozdrawiam serdecznie ☀️

Czy masz z tą osobą wstępnie coś uzgodnione, umowa??
Czy to tylko takie Twoje "oczekiwanie" ( dopiero jesień, do wiosny jeszcze parę miesięcy)

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 02-10-2025

Nie Krystyno, umowy nie ma. Osoba powiedziała: " może". Zależy to od innych pracowników. Muszę wiedzieć kilka miesięcy wcześniej żeby w razie czego coś sobie zorganizować. Wiem że w Kartach nie ma nic w 100 proc. pewnego. Wcześniej się udawało bo było pewne. Teraz jest pod znakiem zapytania.

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 02-10-2025

Witaj Rozalka

Pytanie : co u mnie w październiku w uczuciach?
królowa Kielichów - Uczuciowo się ożywisz. Prawdopodobnie ktoś się pojawi w polu twojego widzenia, bo będziesz się próbować pięknie prezentować. Wzrok masz czysty ale i pełny oczekiwania, wiec bez nerwów, bo on w październiku jeszcze sie nie zaznacza w twojej energetyce. Jak będziesz działać ostrożnie i z rozwagą może nie da dyla.

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 02-10-2025

Rozalka 

Pytanie: czy wiosną 2026 będę pracowała u mężczyzny którego dane wysyłam na priv
5 kielichów - Prawdopodobnie nie, ale próbuj to zmienić. Może sie uda. Jeśli poruszysz struny przeszłości i sprawisz by sobie przypomniał jakim kiedyś byłaś pracownikiem i dlaczego tak bardzo cię lubił.

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 03-10-2025

Serdeczne dzięki  Buźki

RE: Boski Tarot u Hazar - pio33 - 05-10-2025

(18-03-2025, 19:19)Hazar napisał(a):  Witaj Pio33

Pytania na najbliższe 6 miesięcy:

Rodzą się już pytania, co dalej?
Paź Buław -Dalej powinno być z ostrożnością, ale działać trzeba. Nie jest źle, pokazałeś się młodo, ale cały zakutany jak w ochraniacze. Minę zrobiłeś taką wsłuchującą się w sygnały ciała, ważnie by nie wpaść w paranoję, normalnie żyć jak do tej pory, tylko na razie ostrożnie.

Czy wrócę do dawnej pracy i aktywności?
Strażnik talii ( Rycerz Mieczy) - Nie mogę udzielić odpowiedzi na to pytanie.

Jak z finansami się ogarnę.
3 Miecze - Jak zaciśniesz pasa, tak że aż ci łezka bólu pójdzie to ogarniesz, ale może zaboleć. Tylko że to tylko pół roku. Zleci.

Na razie spokojnie, uspokój umysł, bo mi wpływa na pracę organu. Biologiczne pokazuje się dobrze, ale trzeba by przestać się ściskać.
Zwyczajnie odpuścić parę rzeczy na te kilka miesięcy, I prace i aktywność i przede wszystkim myślenie, czy kiedyś do tego wrócisz.
Teraz musisz wyznawać zasadę "co będzie to będzie, a co nie będzie to nie będzie"

Potraktuj to jak ręczny, nie gazuj, bo spalisz tarczę. Poczekaj.

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Witaj Hazar!

Weryfikuję krótko, wróciłem do pracy po trzech miesiącach. Finansowo w miarę, fizycznie ok.

Czegoś mi jednak brakuje, zmienilbym pracę bo średnio mi daje satysfakcję i raczej jest dla mnie na dłuższą metę za ciężka. Gdyby nie małe istotki, wyjechałbym zagranicę.

Mam pytanie , jak karty widzą to dalej? Zmienię pracę? Wyjadę?  Będę w końcu finansowo usatysfakcjonowany?

Pozdrawiam serdecznie Kwiatek

Pio33