Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Boski Tarot u Hazar - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Gabinety wróżek i wróżbitów (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Wątek: Boski Tarot u Hazar (/showthread.php?tid=13598)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 19-03-2026

Hazar jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Przesyłam jego dane. Sprawdzisz co z tego będzie? Pozdrawiam

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 19-03-2026

Cześć Rozalka
Prognoza dopiero w poniedzialek.
Pozdrawiam z słonecznych winnic Saksoni 🙂

Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 19-03-2026

Weekend w Niemczech   Hejka udanej wycieczki  Buźki

RE: Boski Tarot u Hazar - Tajlandia - 20-03-2026

(15-03-2026, 17:33)Hazar napisał(a):  Tajlandia 

Pytanie: Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo. 

P - XI Sprawiedliwość - Są warunki, czyli wiedza i możliwości terapeutyczne czyli miecz, ale system jest ślepy. 
Brak wykonawców którzy widzą co czytają i to jak prowadzą narzędzia.

H- 0 Głupiec - Tutaj jest możliwość chwytu dobrobytu, czy zrobienie tego dobrze a nawet świetnie. Fakt, że może być trudniej, bo jakąś przeszkoda się pokazała, ale i tak mimo wszystko lepiej angażować się w tym miejscu.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Cześć Hazar,

Czy mogłabym zapytać o coś związanego z plecami?

Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć? 

Czy iść do większej liczby specjalistów i nalegać na inny zabieg lub operację?

Dziękuję 😘

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 23-03-2026

Witaj Rozalka 

pytanie:  jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Sprawdzisz co z tego będzie?

6 Buław - Uważaj żeby Cię nie  "przejechał"  Uśmiech  swoim pięknym koniem. ( Patrz na kartę boskiego tarota)
Jeśli liczysz na przygodę to wystarczy powiedzieć:  "Hej Przygodo"
Ale jeśli chcesz czegoś więcej, to to nie jest obiekt do lokowania uczuciowego kapitału.

To rasowy zdobywca, a najbardziej lubi jak Zamek się broni Oczko 
taki typ.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 23-03-2026

Tak coś czułam. Zachowuje się podobnie jak jego poprzednik. Dzięki  Kwiatek

Witaj Tajlandia

Pytania:  Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć? 
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.

5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.

Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hazar jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę. Dane wysłałam. Pozdrawiam

Rozalka

Pytanie: jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę

XII Wisielec - Nie ma potencjału wzrostowego, tak jak i potrzeb emocjonalnych czy seksualnych. Jedyne co się pokazuje to całkowite zawieszenie. 
Mogą być problemy z kasą, więc czasami będzie trzeba pożyczyć, ale jak będzie przy kasie to hojność powali cię na kolana.
Trzeba uważać, może się przywiązywać, później może się długo jeszcze ciągnąć i być może szantażować.

Musisz uważnie się przyglądać Mężczyznom. Zresztą ten nawet wie o twoim istnieniu, On ma całkowicie inny świat. Za kurtyną.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Ok. Masakra z tymi Facetami. Beczy Dziękuję serdecznie.

RE: Boski Tarot u Hazar - Tajlandia - 26-03-2026

(23-03-2026, 16:37)Hazar napisał(a):  Witaj Tajlandia

Pytania:  Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć? 
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.

5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.

Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Bardzo dziękuję Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - maryś - 28-03-2026

Hej. Z tej pracy biurowej nikt się nie odezwał, czyli jak pisałaś. 
Mam za to ofertę pracy w Biedronce, po znajomości. Trochę się obawiam że sobie nie poradzę. Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę? Bo jednak tam ciężko jest nie tylko fizycznie ale i psychicznie.  I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie? Dziękuję

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 29-03-2026

Witaj Maryś

Pytanie: Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę? 
XV Diabeł - Może być trudno, ze względu na narzucone tempo pracy. 
Na początku trzeba zacisnąć zęby i po jakimś czasie wpadniesz w rutynę. Tam wszystko odbywa sie według ustalonego czasu i tego czasu jest względnie mało na wykonanie danego zadania. Kierownik jest wymagający, ale to dlatego że ma nieustannie suszoną głowę o wyniki . Nawet wygląda jakby cały czas chodził z dyfuzorem na głowie. Dasz radę jak będziesz pracować a nie przesiadywać na paletach. Pokazało się że profity są ruchome i dobre premie zależne od wydajności w pracy.

I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie?
Królowa Mieczy - Mało prawdopodobne, nadchodzi zastój. Jeśli masz ofertę po znajomości to bierz, bo za chwilę nawet znajomości nie pomogą. 

Maryś teraz jest czas kiedy musisz wykrzesać z siebie siłę.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - maryś - 29-03-2026

Dziękuję za odpowiedź. Tak bardzo nie wiem co robić. Boję się tego bardzo 🥹🥹🥹🥹🥺🥺

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 29-03-2026

Wszyscy czegoś się boimy Oczko absolutnie bez wyjątku. 

Nie chodzi o to, by z tym strachem walczyć na pięści czy miecze, ale żeby go oswoić. Sprawić by towarzyszył nam jak wielki Pies, a nie gonił jak wilk z lasu Oczko Bo On jest potrzebny, by w kryzysach nie pozwalał na popełnienie największych głupstw.

Dobrze że go czujesz, bo to twój sprzymierzeniec i wiesz że nie jesteś sama i że z jego pomocą dasz radę.

powodzenia Marysia

RE: Boski Tarot u Hazar - maryś - 29-03-2026

Sęk w tym że mnie goni jej wilk. To jest stres paraliżujący okrutnie. Przez niego rezygnuję z pracy bo gie boje ... Najchętniej chciałabym zniknąć, żeby tylko nie wychodzić ze strefy komfortu 🥺

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 12-04-2026

Cześć Hazar, jakie wrażenie zrobiłam na tym  Panu? Z niego trudno cokolwiek wycisnąć i nie potrafię z niego odczytać nic. Dane wysłane. Pozdrawiam

RE: Boski Tarot u Hazar - Asuntina - 12-04-2026

Witam,
Hazar mam pytanie dot. pewnej znajomości czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?
dane prześle na priw.
pozdrawiam
Asuntina

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 12-04-2026

Witaj Rozalka 

Pytanie: jakie wrażenie zrobiłam na tym  Panu?

Wyskoczyły XIII Śmierć, X Koło fortuny - Bądź ostrożna, pokazuje się niestabilność i to taka niekorzystna sytuacyjnie.
Nie angażuj się i bądź uważna, z bezpiecznej odległości, szczególnie że XIII Śmierć podkleiła się pod X Koło.
To tylko mijający cię "epizod" i tak niech zostanie.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 12-04-2026

Witaj Asuntina

Pytanie: czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?

IV Cesarz - Musiałabyś prosić o audiencje, bo ustawił się jak Pan i Władca. 
On patrzy ale kontaktu nie zainicjuje. Wewnętrznie może się łamać, bo spuścił mi jedną stopę jak to próby zejścia, ale opiera się na jakimś stalowym kręgosłupie więc równowagi nie straci.
Wszedł w rolę i jest jej pewien.
Jeśli wyprosisz ten kontakt może wrócić na chwile, na miłosne spotkania, ale równie szybko zabierze się i odjedzie, więc dobrze zastanów się czego chcesz.

Tak to po prostu trochę smutnie wygląda.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 12-04-2026

Dzięki 🐇

RE: Boski Tarot u Hazar - Asuntina - 13-04-2026

Bardzo dziękuję,
nie jest to pocieszające nie bardzo sobie z tym radzę i ciągle zastanawiam się czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie.
pozdrawiam