RE: Boski Tarot u Hazar -
Rozalka - 19-03-2026
Hazar jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Przesyłam jego dane. Sprawdzisz co z tego będzie? Pozdrawiam
Hazar - 19-03-2026
Cześć Rozalka
Prognoza dopiero w poniedzialek.
Pozdrawiam z słonecznych winnic Saksoni 🙂
Hazar
Rozalka - 19-03-2026
Weekend w Niemczech

udanej wycieczki
Tajlandia - 20-03-2026
(15-03-2026, 17:33)Hazar napisał(a): Tajlandia
Pytanie: Gdzie będzie mi lepiej wyleczyć plecy? Gdzie będę bardziej zaopiekowana? Mam podwójne obywatelstwo.
P - XI Sprawiedliwość - Są warunki, czyli wiedza i możliwości terapeutyczne czyli miecz, ale system jest ślepy.
Brak wykonawców którzy widzą co czytają i to jak prowadzą narzędzia.
H- 0 Głupiec - Tutaj jest możliwość chwytu dobrobytu, czy zrobienie tego dobrze a nawet świetnie. Fakt, że może być trudniej, bo jakąś przeszkoda się pokazała, ale i tak mimo wszystko lepiej angażować się w tym miejscu.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Cześć Hazar,
Czy mogłabym zapytać o coś związanego z plecami?
Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
Czy iść do większej liczby specjalistów i nalegać na inny zabieg lub operację?
Dziękuję 😘
Hazar - 23-03-2026
Witaj Rozalka
pytanie: jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Sprawdzisz co z tego będzie?
6 Buław - Uważaj żeby Cię nie "przejechał"

swoim pięknym koniem. ( Patrz na kartę boskiego tarota)
Jeśli liczysz na przygodę to wystarczy powiedzieć: "Hej Przygodo"
Ale jeśli chcesz czegoś więcej, to to nie jest obiekt do lokowania uczuciowego kapitału.
To rasowy zdobywca, a najbardziej lubi jak Zamek się broni
taki typ.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Rozalka - 23-03-2026
Tak coś czułam. Zachowuje się podobnie jak jego poprzednik. Dzięki
Hazar - 23-03-2026
Witaj Tajlandia
Pytania: Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.
5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.
Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Rozalka - 23-03-2026
Hazar jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę. Dane wysłałam. Pozdrawiam
Hazar - 23-03-2026
Rozalka
Pytanie: jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę
XII Wisielec - Nie ma potencjału wzrostowego, tak jak i potrzeb emocjonalnych czy seksualnych. Jedyne co się pokazuje to całkowite zawieszenie.
Mogą być problemy z kasą, więc czasami będzie trzeba pożyczyć, ale jak będzie przy kasie to hojność powali cię na kolana.
Trzeba uważać, może się przywiązywać, później może się długo jeszcze ciągnąć i być może szantażować.
Musisz uważnie się przyglądać Mężczyznom. Zresztą ten nawet wie o twoim istnieniu, On ma całkowicie inny świat. Za kurtyną.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Rozalka - 23-03-2026
Ok. Masakra z tymi Facetami.

Dziękuję serdecznie.
Tajlandia - 26-03-2026
(23-03-2026, 16:37)Hazar napisał(a): Witaj Tajlandia
Pytania: Mam możliwość wykonania prywatnie blokady sterydowej u P. Czy to pomoże wyleczyć?
7 kielichów - Trzeba to dobrze skonsultować i rozważyć, ponieważ blokada pokazał całe spektrum wpływów. Powinnaś naciskać by sterydy były dobrane stricte do Ciebie, nie z automatu. U Ciebie mogą inaczej zadziałać.
5 Buław - Wprowadzisz tym tylko większy zamęt. Każdy następny specjalista będzie wykluczał i podważał diagnozę poprzednika. Na razie skup się na blokadzie. Sprawdź wszystkie możliwe zalety i potencjalne ryzyko i dopiero z pełnym pakietem podejmij decyzje. Robić blokadę czy nie.
Kręgosłup to twoja podstawa, zwyczajnie trzeba sie do tego dobrze przyłożyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Bardzo dziękuję Hazar
maryś - 28-03-2026
Hej. Z tej pracy biurowej nikt się nie odezwał, czyli jak pisałaś.
Mam za to ofertę pracy w Biedronce, po znajomości. Trochę się obawiam że sobie nie poradzę. Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę? Bo jednak tam ciężko jest nie tylko fizycznie ale i psychicznie. I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie? Dziękuję
Hazar - 29-03-2026
Witaj Maryś
Pytanie: Możesz mi sprawdzić jaka byłaby dla mnie ta praca? Czy dam radę?
XV Diabeł - Może być trudno, ze względu na narzucone tempo pracy.
Na początku trzeba zacisnąć zęby i po jakimś czasie wpadniesz w rutynę. Tam wszystko odbywa sie według ustalonego czasu i tego czasu jest względnie mało na wykonanie danego zadania. Kierownik jest wymagający, ale to dlatego że ma nieustannie suszoną głowę o wyniki . Nawet wygląda jakby cały czas chodził z dyfuzorem na głowie. Dasz radę jak będziesz pracować a nie przesiadywać na paletach. Pokazało się że profity są ruchome i dobre premie zależne od wydajności w pracy.
I czy jeśli nie przyjmę tej oferty znajdę coś innego w najbliższym czasie?
Królowa Mieczy - Mało prawdopodobne, nadchodzi zastój. Jeśli masz ofertę po znajomości to bierz, bo za chwilę nawet znajomości nie pomogą.
Maryś teraz jest czas kiedy musisz wykrzesać z siebie siłę.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
maryś - 29-03-2026
Dziękuję za odpowiedź. Tak bardzo nie wiem co robić. Boję się tego bardzo 🥹🥹🥹🥹🥺🥺
Hazar - 29-03-2026
Wszyscy czegoś się boimy

absolutnie bez wyjątku.
Nie chodzi o to, by z tym strachem walczyć na pięści czy miecze, ale żeby go oswoić. Sprawić by towarzyszył nam jak wielki Pies, a nie gonił jak wilk z lasu

Bo On jest potrzebny, by w kryzysach nie pozwalał na popełnienie największych głupstw.
Dobrze że go czujesz, bo to twój sprzymierzeniec i wiesz że nie jesteś sama i że z jego pomocą dasz radę.
powodzenia Marysia
maryś - 29-03-2026
Sęk w tym że mnie goni jej wilk. To jest stres paraliżujący okrutnie. Przez niego rezygnuję z pracy bo gie boje ... Najchętniej chciałabym zniknąć, żeby tylko nie wychodzić ze strefy komfortu 🥺
Rozalka - 12-04-2026
Cześć Hazar, jakie wrażenie zrobiłam na tym Panu? Z niego trudno cokolwiek wycisnąć i nie potrafię z niego odczytać nic. Dane wysłane. Pozdrawiam
Asuntina - 12-04-2026
Witam,
Hazar mam pytanie dot. pewnej znajomości czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?
dane prześle na priw.
pozdrawiam
Asuntina
Hazar - 12-04-2026
Witaj Rozalka
Pytanie: jakie wrażenie zrobiłam na tym Panu?
Wyskoczyły XIII Śmierć, X Koło fortuny - Bądź ostrożna, pokazuje się niestabilność i to taka niekorzystna sytuacyjnie.
Nie angażuj się i bądź uważna, z bezpiecznej odległości, szczególnie że XIII Śmierć podkleiła się pod X Koło.
To tylko mijający cię "epizod" i tak niech zostanie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Hazar - 12-04-2026
Witaj Asuntina
Pytanie: czy będzie jeszcze jakiś c.d. czy to już definitywny koniec i kontaktu już żadnego nie będzie ?
IV Cesarz - Musiałabyś prosić o audiencje, bo ustawił się jak Pan i Władca.
On patrzy ale kontaktu nie zainicjuje. Wewnętrznie może się łamać, bo spuścił mi jedną stopę jak to próby zejścia, ale opiera się na jakimś stalowym kręgosłupie więc równowagi nie straci.
Wszedł w rolę i jest jej pewien.
Jeśli wyprosisz ten kontakt może wrócić na chwile, na miłosne spotkania, ale równie szybko zabierze się i odjedzie, więc dobrze zastanów się czego chcesz.
Tak to po prostu trochę smutnie wygląda.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Rozalka - 12-04-2026
Dzięki 🐇
Asuntina - 13-04-2026
Bardzo dziękuję,
nie jest to pocieszające nie bardzo sobie z tym radzę i ciągle zastanawiam się czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie.
pozdrawiam