Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Boski Tarot u Hazar - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Gabinety wróżek i wróżbitów (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=106)
+--- Wątek: Boski Tarot u Hazar (/showthread.php?tid=13598)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 13-04-2026

Witaj Asuntina

Pytanie:  czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie
4 kielichy - Nie, patrzy mi do góry, jakby coś mu się objawiło. 
Doznał jakiegoś wglądu i personalnie nie ma to z Tobą żadnego powiązania.
Pochłonęła go całkowicie kontemplacja, widocznie musi teraz być w odosobnieniu, by coś zrozumieć czy do końca "zobaczyć".
Możesz zabiegać o kontakt, jeśli to nie jest dla Ciebie upokarzające, bo jeśli będziesz się ranić, to żadne spotkanie nie przyniesie ani radości ani spełnienia 

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 14-04-2026

Hazar, mam następujące pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 14-04-2026

Witaj Rozalka

Pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?

2 Miecze - Bezwzględnie. Wyrok już jest zatwierdzony.

Wszystkiego dobrego
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Rozalka - 14-04-2026

Dziękuję 🌹

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 17-04-2026

(11-03-2026, 18:44)Hazar napisał(a):  Witaj Blue

Czy u pani A.K z holistyczna? 
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem. 

Tak to u mnie wygląda.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Hej Hazar, 

Sprobowalam hipnozy u AK i masz racje to dobry wybor, drogi ale dobry, jestem juz 4 tygodnie po sesji i czuje efekty, zgadza sie wszystko. Dzieje sie u mnie poprzez sny, a sama hipnoza byla silna u mnie i bylo duzo tego.  Dziekuje Uśmiech

Hazar chce zapytac, prosze: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc? snily mi sie nozyczki jakbym sie odciela. 

Pozdrawiam Blue

RE: Boski Tarot u Hazar - Hazar - 17-04-2026

Witaj Blue

Pytanie:  Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?

9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia. 
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym. 
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć. 
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć. 
Na teraz jest "owocowy shake"

wszystkiego dobrego 
Hazar

RE: Boski Tarot u Hazar - Blue Raspberry - 17-04-2026

Rozumiem i bede cieszyc sie euforia, dziekuje. 
Blue  Uśmiech