RE: Boski Tarot u Hazar -
Hazar - 13-04-2026
Witaj Asuntina
Pytanie: czy to ja spowodowałam aż takie odcięcie
4 kielichy - Nie, patrzy mi do góry, jakby coś mu się objawiło.
Doznał jakiegoś wglądu i personalnie nie ma to z Tobą żadnego powiązania.
Pochłonęła go całkowicie kontemplacja, widocznie musi teraz być w odosobnieniu, by coś zrozumieć czy do końca "zobaczyć".
Możesz zabiegać o kontakt, jeśli to nie jest dla Ciebie upokarzające, bo jeśli będziesz się ranić, to żadne spotkanie nie przyniesie ani radości ani spełnienia
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Rozalka - 14-04-2026
Hazar, mam następujące pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?
Hazar - 14-04-2026
Witaj Rozalka
Pytanie: czy działka w miejscowości A zostanie całkowicie zlikwidowana do końca 2026 roku?
2 Miecze - Bezwzględnie. Wyrok już jest zatwierdzony.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Rozalka - 14-04-2026
Dziękuję 🌹
Blue Raspberry - 17-04-2026
(11-03-2026, 18:44)Hazar napisał(a): Witaj Blue
Czy u pani A.K z holistyczna?
6 Monet - Drogi ten interes, ale na pewno będą efekty odczuwalne. Odciążą, wyrówna się. Jeśli się zdecydujesz AK będzie dobrym wyborem.
Tak to u mnie wygląda.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Hej Hazar,
Sprobowalam hipnozy u AK i masz racje to dobry wybor, drogi ale dobry, jestem juz 4 tygodnie po sesji i czuje efekty, zgadza sie wszystko. Dzieje sie u mnie poprzez sny, a sama hipnoza byla silna u mnie i bylo duzo tego. Dziekuje
Hazar chce zapytac, prosze: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc? snily mi sie nozyczki jakbym sie odciela.
Pozdrawiam Blue
Hazar - 17-04-2026
Witaj Blue
Pytanie: Czy dzieki hipnozie udalo mi sie zakaczyc to co czulam do niego (do K) i moge isc dalej znalezc milosc?
9 pucharów - Wszystko stoi, na razie nigdzie się nie wybierasz, zresztą nie widzę żadnego nawet drgnienia. Jest za to upojenie i euforia.
Trochę wyglądasz jaki taki drink z opalizującymi drobinkami, cudownie cię ta hipnoza zmieszała, ale na razie nic poza tym.
Trzeba poczekać, aż się to ładnie wy-segmentuje żeby cokolwiek zobaczyć.
Ciesz się krążącymi cząsteczkami w krwioobiegu, jak twoja energia się ustabilizować to możemy zaglądnąć.
Na teraz jest "owocowy shake"
wszystkiego dobrego
Hazar
Blue Raspberry - 17-04-2026
Rozumiem i bede cieszyc sie euforia, dziekuje.
Blue