Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - manna - 30-04-2014
alez tak tak, dobrze zrozumialas i dziekuje, tylko jakbym sie przez swieta pilnowalam, to by teraz bylo juz -4 kg....ale jakie to by byly swieta wtedy? no chyba nie polskie
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... -
Eteacher - 30-04-2014
Ja Ci powiem, że też się super o jadłam i mi trochę przybyło. Jestem na etapie zrzucania tego
Masz calkowita rację, polskie jedzenie oznacze trochę więcej na wadze a szczególnie tym osobom, które maja tendencje do przybierania. Ale jakby nie patrzeć nasza polska kuchnia dobra jest..a zrzucić to co przybyło też się da
Szkoda tylko, że dwa dni jesz, a zrzucasz to dwa tygodnie
Kurcze, az wstyd sie przyznac....swieta spedzilam w Niemczech, a jedzenie przyrzadzali Grecy.....ale sama bylam w szoku, ze nie tak typowo na ich nute, a takie jak domowe, tylko jeszcze lepsze.... ale moje swieta i tak byly polskie, bo jadlam duzo i smacznie, a teraz sie poturlam na odchudzanie
Eteacher - 30-04-2014
No to kochana,jak jadło się w tak międzynarodowej kuchni to teraz trzeba to zrzucić
Wiosnę mamy, słońce świeci-trzeba sie ruszać więcej
A mi nawet w takie cieple dni, 100razy lepiej sie ćwiczy
Masz racja Eteacher - kiedy, jak nie wiosna.....chyba najlatwiej
Eteacher - 30-04-2014
TAAAK! Mnie to czasem tak ropiera ładna, słoneczna pogoda, że potrafie się zapomnieć jak ćwicze i nawet nie zauważę, że ćwiczę ponad godzinę.
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - manna - 02-05-2014
Po wczorajszym Dniu Obzarstwa (ale ciezka praca...) wracam do dobrych zwyczajow zywieniowych - w ramach "przekasek" lekkie herbatki ziolowe lub owocowe na poskromienie apetytu
Eteacher - 02-05-2014
I bardzo dobrze
Fajnie jest jest jeść,np potrafy,które na co dzień nie przygotowujemy,a na świeta.tylko dobrze jednak jest wracać do swoich zwyczajów
Ja po świetach to zawsze sobie mówie, oj dobrze że się skończyły,nie będę tyle jeść i wraca codzienność
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - ewka - 20-05-2014
Na utratę zbędnych kilogramów polecam ograniczenie spożywania mięsa.
Eteacher - 22-05-2014
A ja lubię
Ale przerzucilam się na piersi z kurczaka
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - New_vision - 22-05-2014
ja stwierdzilam ze za duzo tych piersi jem, czasem jem chudy schab albo inną chuda świnine albo rybe, czasem indyka niestety rzadko wolowine, a ostatnio mam ochote na wątróbke...
Eteacher - 22-05-2014
No to dobrze. Wiadomo dieta dietą ale bez przesady. Ten balans musi być. Ja jem wszystko to co lubię, tylko w mniejszych ilościach no i te nieszczęsne ale bardzo dobre słodycze posiadam. Na pewno jem mniej ale czasem mam takie dni, że wcinam tylko słodkie a gdy przychodzi wieczór to żałuję, ze tyle zjadłam. Alee....co ja sobie bede żałować
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - Evelinda - 23-05-2014
ja stosowalam rozne diety,zawsze jednak efekt jesli byl to krotkotrwaly
.Najlepsze efekty,choc trzeba bylo zawsze na nie poczekac osiagalam pijac duzo wody i jedzac mniej(kiedys na internecie przeczytalam,ze to jest dieta NZT-nie zryj tyle
)
Eteacher - 25-05-2014
Mniej żryć-ojj bardzo znana dieta. Ja dużo ćwiczę, jeżdżę na rowerze ale też dużo jem. Staram się odkładać słodycze na bok-jakoś idzie
ale gdyby nie aktywność w sporcie to bym pewnie ociężała się czuła. Choć nawet teraz gdy nie ćwiczę przez kilka dni to czuje się ciężka i wtedy zabieram się do rzeczy.
Kurcze, muszę wypróbować ta Zuzkę Light. Ktoś nam na forum polecał, ale nie pamiętam kto. Trzeba zadziałać w tym kierunku. Dzisiaj jeździłam na rowerze-32km na moim koncie!
idaborej - 21-07-2014
Ulalala, sporo. Ja na rowerze jeździć lubię ale nie na tyle, żeby to był mój sposób na szczupłą sylwetkę. O wiele bardziej lubię gimnastykę, czy takie ćwiczenia dynamiczne. Choć wizytą na siłowni też nie wzgardzę.
Eteacher - 30-07-2014
To fajnie! Trzymam kciuki. Ja ostatnio obijam się jeśli chodzi o rower ale za to więcej ćwiczę
Najważniejsze, że widzę efekty i o niebo lepiej się czuje po takim treningu
Cytryna - 14-08-2014
Czy li co, nikomu z Was nie udało sie schudnąć za pomoca wizualizacji albo inna metoda psychotroniczną?
No.... a tyle sie o tym naczytałam Buuu... Niestety z kazdym rokiem coraz ciężej idzie.
Eteacher - 24-08-2014
A wizualizowanie pomaga schudnąć? Ja zawsze myślałam, że trzeba się ruszyć
Cytryna - 07-09-2014
Oczywiście że tak
Myślenie pozytywne zawsze pomaga, zwłaszcza, ze nasze słabości, leki, choroby, zawsze maja swój początek w głowie. bez zmiany w głowie nie uda się wygrać żadnej walki z nałogiem. A jedzenie... nim jest.
Eteacher - 09-09-2014
Masz całkowitą rację!
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - Dzina - 15-09-2014
Dziewczyny mam pytanko.
Czy byłyście kiedyś u dietetyka ? Jak taka wizyta wygląda?
Pytam dlatego,że w naszy mieście robiono ost badania za free ile tłuszczu w organizmie i itd. i ja mam wszystko podwyższone.Nie jestem osobą otyłą ,jestem niska i mam brzuszek i udai kiedy ćwiczyłam z Chodakowską to były efekty ,ale przy intensywniejszym treingu np. trening z gwiazdami,sam skalpel u mnie nic nie daje/
Re: Diety i inne sposoby na szczupłą sylwetkę... - Dzina - 16-09-2014
dieta zgodna z grupą krwi
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.grupakrwi.info.pl/">http://www.grupakrwi.info.pl/</a><!-- m -->