Re: GABINET REIKI - EvaH.L. -
Gosiaq - 23-09-2014
Ponieważ jestem już po, chciałabym opisać odczucia w związku z zabiegami
Oczywiście, przede wszystkim dziękuję Evo, że znalazałaś dla mnie czas
czuje się spokojniejsza, mam więcej energii ale przede wszystkim zniknęło takie przytłaczające uczucie "ciężaru do udzwigniecia", mam też więcej optymizmu
dzieki Evo
jak dla mnie jesteś czarodziejką
choć zastanawiałam się czy to w ogłóle podziała ponieważ podczas zabiegów zasypiałam
i w ogóle podczas tego czasu byułam bardzo śpiąca to czuję się fanatstycznie
Katarinek - 26-09-2014
Ja jestem jeszcze w połowie zabiegów, ale już mogę powiedzieć, że energia która Eva przesyła jest niesamowita
No i jak już z Evą rozmawiałam, mnie się w ogóle nie chce spać po zabiegu, a wręcz czuję dużo, dużo energii
EvaHL - 03-10-2014
natt93 napisał(a):Dziękuję jeszcze raz serdecznie Evo za poświęcony dla mnie czas i za Reiki
Każdy zabieg był inny i inne towarzyszyły mu odczucia, od mrowienia rąk i nóg, ucisku oraz "motyli" w brzuchu, senności, uczucia zimna, nacisku na ręce, swędzenia poszczególnych partii ciała, odprężenia, delikatnego "rażenia" prądem aż po łzy i sen.
Mam nadzieję, że Reika zadziała wiele dobrego dla mnie jak i również, że to dobro i bezinteresowana pomoc jaką nam oferujesz Evo, wrócą do Ciebie ze zdwojoną siłą!
Pozdrawiam serdecznie
dziękuję
Wiedźma Marta napisał(a):Droga Ewo dziękuję za zabiegi. Było to coś niesamowitego a co najważniejsze już widzę, że dużo się we mnie zmieniło.
,, i niech jak najwięcej zmian pozytywnych zadzieje się u Ciebie
Gosiaq napisał(a):Ponieważ jestem już po, chciałabym opisać odczucia w związku z zabiegami
Oczywiście, przede wszystkim dziękuję Evo, że znalazałaś dla mnie czas
czuje się spokojniejsza, mam więcej energii ale przede wszystkim zniknęło takie przytłaczające uczucie "ciężaru do udzwigniecia", mam też więcej optymizmu
dzieki Evo jak dla mnie jesteś czarodziejką
choć zastanawiałam się czy to w ogłóle podziała ponieważ podczas zabiegów zasypiałam
i w ogóle podczas tego czasu byułam bardzo śpiąca to czuję się fanatstycznie
podziała , podziała ...przecież organizm regeneruje się najszybciej właśnie podczas snu
katarinek napisał(a):Ja jestem jeszcze w połowie zabiegów, ale już mogę powiedzieć, że energia która Eva przesyła jest niesamowita No i jak już z Evą rozmawiałam, mnie się w ogóle nie chce spać po zabiegu, a wręcz czuję dużo, dużo energii
... ale ostatnio zasnęłaś hahah
no tak jedni zasypiają inni są pobudzeni , na jakość zabiegu nie ma to kompletnie znaczenia
w obu przypadkach energia płynie z taką sama intensywnością
pozdrawiam
Re: GABINET REIKI - EvaH.L. - Ana4 - 14-10-2014
Witam, i się zadziało!!!!
Zaraz po 1 zabiegu dostałam zwrot ale zupełnie z czegoś innego niż prosiłam w tej sesji. Tydzień później,po 2-iej sesji, dostałam informacje ze wyszedł przelew dla mnie za jedna z tych rzeczy co prosiłam w sesji, dziękuję z całego serca.
Teraz tylko faktury zostały
ale wierze ze zapłacą.
Dziękuję bardzo za pomoc!!! (Dodam tylko, ze był to zabieg reiki intencyjne na odzyskanie długów.)
slowik14 - 15-10-2014
Ewuniu czy będe mogła ponownie skorzystać z twoich zabiegów ? Dopiero za 3-tyg. upłynie 7-miesięcy od ostatniej serii zabiegów
ale bardzo potrzebuje Twojego wsparcia ..
Cytryna - 02-11-2014
Ewcia, gdzieś TY....?
Martwię się troszkę,mam nadzieje, ze wszystko dobrze
EvaHL - 03-11-2014
Ana4 napisał(a):Witam, i się zadziało!!!!
Zaraz po 1 zabiegu dostałam zwrot ale zupełnie z czegoś innego niż prosiłam w tej sesji. Tydzień później,po 2-iej sesji, dostałam informacje ze wyszedł przelew dla mnie za jedna z tych rzeczy co prosiłam w sesji, dziękuję z całego serca.
Teraz tylko faktury zostały ale wierze ze zapłacą.
Dziękuję bardzo za pomoc!!! (Dodam tylko, ze był to zabieg reiki intencyjne na odzyskanie długów.)
.. niech się zadzieje a Twoje pieniądze wracają do Ciebie
slowik14 napisał(a):Ewuniu czy będe mogła ponownie skorzystać z twoich <a style="padding: 2px; border-radius: 2px; display: inline; background-color: rgb(255, 247, 193); border: 1px solid rgb(247, 226, 94);" class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><u style="border-bottom: 1px solid;">zabieg</u></a>ów ? Dopiero za 3-tyg. upłynie 7-miesięcy od ostatniej serii zabiegów ale bardzo potrzebuje Twojego wsparcia ..
.. ale ten czas płynie !!!
ze słowikiem jesteśmy już w trakcie zabiegów
mam nadzieję, że i tym razem pomogą
do miłego
Cytryna napisał(a):Ewcia, gdzieś TY....? Martwię się troszkę,mam <a style="padding: 2px; border-radius: 2px; display: inline; background-color: rgb(255, 247, 193); border: 1px solid rgb(247, 226, 94);" class="ktg6us78hf8vdu7" href="javascript:void(0)"><u style="border-bottom: 1px solid;">nadzieje</u></a>, ze wszystko dobrze
Witaj Cytrynko
tak kochana , dziękuję za troskę, u mnie wszystko w porządku
to po prostu brak czasu , dużo ezo-pracy
a przede wszystkim moja malutka córeczka , słodkie oczko w w głowie,
które absorbuje mój czas , i jak to kobieta ma swoje zmienne nastroje
A u Ciebie Cytrynko ??? - mam nadzieję, że realizujesz się , tak jak chciałaś
Cytryna - 04-11-2014
Ewo! Ciesze się że wszystko w porządku! Ostatnio myślałam o Tobie, bo przepadłaś bez wieści.
Ale jestes usprawiedliwiona, ja tez bym córci nie spuszczała z oka, a to słodkie zajęcie
U mnie spokojnie, znaczy się nie rozwinęłam jeszcze żagli, bo trochę sprawy zdrowotne mnie dopadły. ale daje rade i prę z nadzieja do przodu. Cierpliwość to cnota, wiec ją szlifuję
EvaHL - 21-11-2014
zgadza - słodkie zajęcie zajmować się takim małym szkrabem ,
ale coraz częściej potrafi się zająć sama sobą więc spokojnie mogę nadrabiać moje internetowe zaległości
Cytrynko , to zdrowiej kochana , bo spełnianie marzeń na Ciebie czeka
a ja pędzę do działu Numerologii - może zdążę nim Młoda się obudzi
EvaHL - 16-12-2014
śpieszę z info. iż pomimo, że na forum nie bywam ostatnio zbyt często,
(z wiadomych macierzyńskich względów
)
to ezoterycznie - magicznie wciąż działam - wszak przecież to moja praca
Także zapraszam wszystkie chętne osoby na zabiegi Reiki
Cytryna - 16-12-2014
Ewuś... cieszę sie, że Cie widzę
Duzo pomyślności dla Ciebie. Nie znikaj znów na tak długo
EvaHL - 16-12-2014
witaj Cytrynko
postaram się nie znikać , ale i tak dzień od godz. 6 rano do godz. 20 wieczorem dyktuje moja słodka córcia
a wieczorami robię zabiegi , piszę publikacje , usiłuję nadrabiać zaległości ...
doba ostatnio zdecydowanie za krótka ..
Elpis - 16-12-2014
Ewuniu Kochana,
bardzo się ciesze, że się pojawiłaś i proszę o zabieg Reiki.
Ściskam, ściskam, ściskam
EvaHL - 17-12-2014
Witaj
Elpis
niebawem na e-mail dostaniesz harmonogram naszych Reikowych spotkań
Katarinek - 03-01-2015
Wszystkiego dobrego w nowym roku Ewuniu
EvaHL - 04-01-2015
Dziękuję bardzo
katarinek
dla Ciebie również wszystkiego co Naj - samych słodkości !!!
kobiece serce - 05-01-2015
Droga Evo
Zwracam się z prośbą o kolejny przekaz. Dwie poprzednie serie tak wiele zdziałały
Mam nadzieję, że kolejne 5 zabiegów również "zrobi swoje"
Z góry dziękuję za pomoc a przede wszystkim dziękuję za to, że jesteś!
EvaHL - 06-01-2015
witaj noworocznie
kobiece serce
cieszę się, że Energia Reiki pozytywnie wspomaga Twoje życie
niebawem na e-mail otrzymasz harmonogram naszych zabiegów
a tymczasem miłego dnia !
kobiece serce - 06-01-2015
Wspomaga jak najbardziej!
Dziękuję i również życzę miłego dnia!
paprotka8 - 12-01-2015
Witam, ja także proszę Cię o pomoc mail właśnie wysłałam
Pozdrawiam, Jowita
EvaHL - 13-01-2015
Witaj
yovita11
e-mail doszedł , także wkrótce otrzymasz harmonogram naszych spotkań
Elpis - 19-01-2015
Ewuniu Kochana,
bardzo Ci dziękuję za zabiegi - jestem dużo spokojniejsza i znacznie lepiej śpię (a przyznam się, że podchodziłam do tego z odrobiną rezerwy).
Jestem Ci bardzo wdzięczna za Twoją magię i zaangażowanie
Przesyłam uściski i kule pozytywnej energii