Ciąża -
Hania9371 - 18-04-2023
Witam. Chciałabym zadać jedno pytanie . Czy zjadę w ciążę w tym roku ?
Od dwóch lat nie biorę tabletek hormonalnych i wspólnie z partnerem staramy się o dziecko. Na razie bezskutecznie...
Hania 09.04.1993.r.
Damian 15.05.1990
Ciąża -
Hazar - 19-04-2023
Witaj Hania
Pytanie: Czy zjadę w ciążę w tym roku ?
XV Diabeł - Nie, nie ma woli, by nowe weszło w materię. Na razie czas u ciebie stoi w tej kwestii, któreś z was nie chce tego dziecka. Nie pomagają nawet "obiecanki cacanki" czy inne zachęty.
Przy takiej blokadzie będzie bardzo ciężko stworzyć korzystne warunki do zapłodnienia.
Przegadajcie jeszcze raz kwestie "dziecka" w swoim życiu, bo ja widzę to tak, że jedno się o nie stara na siłę, a drugie z całych sił się przed tym broni.
Nowe życie to odpowiedzialność, nie każdy musi być na to gotowy i do tego tanga trzeba zwyczajnie dwojga.
Wszystkiego dobrego.
Hazar
Ciąża -
Hania9371 - 19-04-2023
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Wielokrotnie temat dziecka był poruszany i partner mnie zapewniał, że chce zostać ojcem oraz chce w tej roli się spełnić.
No cóż... Będę obserwować sytuację. Pozdrawiam.
Ciąża -
Hania9371 - 28-06-2023
Dzień dobry ?
Jeśli mogę zadać pytanie to chciałabym wiedzieć konkretnie czy w tym roku zajde w ciążę? Jeśli nie to kiedy ?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia. ⚘️
Ciąża -
Hazar - 28-06-2023
witaj Haniu
Pytanie: Jeśli mogę zadać pytanie to chciałabym wiedzieć konkretnie czy w tym roku zajdę w ciążę? Jeśli nie to kiedy ?
XI Sprawiedliwość, XX Sąd Ostateczny - Nie, nawet jeśli pojawi się zygota organizm spuści ją z krwią miesięczną. W tym roku nic nie zagnieździ się macicy na dłużej.
Ciąża możliwa jak uregulujesz swoje sprawy formalne, powinno się odblokować, widać dusze gotowe do zasiedlenia nowego ciała.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Ciąża -
Hania9371 - 29-06-2023
Wysłałam Ci wiadomość prywatną, ale nie wiem czy doszła.
Wszystkie doszły
Hazar