Relacje, znajomości -
Tajlandia - 27-09-2023
Czesc Hazar,
Jesli to nie problem czy moglabys pomoc mi w jeszcze jednej kwestii?
Mezczyzna, partner - jak moge poznac kogos odpowiedniego dla mnie?
Opis subiektywny jak ja sie generalnie czuje:
Czuje sie bardzo zmeczona i przeciazona obecna praca. Oprocz tego, jest mnostwo kobiet wokol mnie, znajomych, a to tez ze mnie czasem wysysa sily. Nie wiem czy to jest stoper, czy jest jeszcze cos co powinnam wiedziec?
Bardzo dziekuje!
Relacje, znajomości -
Hazar - 28-09-2023
Witaj Tajlandia
Pytanie: Mężczyzna, partner - jak mogę poznać kogoś odpowiedniego dla mnie?
wyskoczyły 2 kielichy, dołożenie 10 mieczy - Na ten moment nie możesz nikogo poznać. Jesteś w trakcie jakiejś relacji. Może nawet o tym nie wiesz, ale inne znajomości mam na razie zablokowane.
Nikt nowy raczej się nie pojawi dopóki obecnego związku nie zakończysz. Z tego co widać, nie ma nawet zgody na to by się zakończył. Spijacie sobie miodek z dziobków jak zakochani. Niestety, wasze usta nie mogą się zetknąć, bo jesteście oboje za szklaną szybą. Może to być odległość ale i czas. Jakieś więzy się dodatkowo pokazują, miłosne więzy. Tak że na razie nikogo nie wypatruj. Musisz czekać na lepszy czas.
Czuje się bardzo zmęczona i przeciążona obecna praca. Oprócz tego, jest mnóstwo kobiet wokół mnie, znajomych, a to tez ze mnie czasem wysysa siły. Nie wiem czy to jest stoper, czy jest jeszcze coś co powinnam wiedzieć?
XVII Gwiazda - Nie widzę pytania, więc zobrazowałam sobie ten wpis.
Twoje uczucia są prawidłowo rozpoznane przez Ciebie. Zostawiasz za sobą jakąś trudną przeszłość.
Siły nie wciąga otoczenie, ale to że od czasu do czasu do niej wracasz mentalnie. Moja rada, przestań się odwracać.
To co było już nie wróci. Ta nadzieja, która gdzieś się jeszcze tli jest płonna.
Nic już z tego nie będzie.
Jak się odetniesz to powinnaś odzyskać siły i spokój.
Ciesz się tak zwyczajnie, każdym dniem
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Relacje, znajomości -
Tajlandia - 28-09-2023
Bardzo dziekuje Hazar!
Musze zweryfikować - Nie jestem w zadnej relacji, juz ponad rok temu zakonczylam ostatni zwiazek i nie byl dlugi. Zaskoczylas mnie, nie mam pojecia do czego moglabym to odniesc.
Relacje, znajomości -
Hazar - 28-09-2023
Takie obrazy pokazały się w pytaniach które wpisałaś w gabinecie.
Ja nie wnikam, mówię co widzę
nawet się na tym nie zastanawiam.
Staram się tylko poprawiać literówki.
Prognoza jest dla Ciebie, co z nią zrobisz to już twoja sprawa.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Relacje, znajomości -
Tajlandia - 28-09-2023
Jasne! tak samo to rozumiem
Dziekuje bardzo!
Usciski!