Wróżba 2024 -
Tajlandia - 15-12-2023
Czesc Hazar,
Niedawno poprosilam Cie o wrozbe na konkretne ptania. Podoba mi sie Twoja rzetelnosc.
Czy moglabym poprosic Cie o ogolna wrozbe na 2024 rok?
Proponuje ponizsze kategorie, ale mozesz je calkowicie zmienic wg uznania.
- Milosc
- Relacje
- Praca
- Pieniadze
- Rodzina
- Rozwoj wlasny
- Na co powinnam zwrocic uwage
- Co bedzie pomyslne
- Czy jest cos co powinnam wiedziec
Bardzo dziekuje!
Wróżba 2024 -
Hazar - 15-12-2023
Witaj Tajlandia
Czy mogłabym poprosić Cie o ogólną wróżbę na 2024 rok?
- Miłość - Paź Buław - Coś się pojawi, ale nie za dużo i nic z tego nie wyjdzie. Tak jakbyś już na początku stwierdziła, że to nie to. Możesz taksować spojrzeniem na sporadycznych randkach, ale bez zainteresowania i zapięta pod sama brodę. Wybuchu uczuć raczej nie będzie.
- Relacje - Król Monet - Bez zmian, pokazałaś się w trwałej relacji ze starszym mężczyzną. Stosunki będą poprawne i korzystne szczególnie dla ciebie. Chociaż możesz mieć poczucie że będzie chciał na Ciebie wpływać.
- Praca - 2 kielichy - Możesz z kimś się wspaniale dogadywać. Tak dobrze, że będziesz chciała to przenieść na grunt prywatny. Niestety nie da się tego zrobić, bo ta osoba jest już związana, ale współpraca wniesie wiele nowych pomysłów.
- Pieniądze - 2 buławy - Na razie nie masz do nich dostępu, trzeba jeszcze poczekać na dobrobyt ukryty w skrzyniach. Rok nie zapowiada sie źle, ale trzeba ostrożnie inwestować i wydawać. Możliwe jakieś niespodzianki finansowe, dobrze byłoby mieć wypchaną skarpetę pod łóżkiem
- Rodzina - 3 kielichy - Powinnaś powitać nowego członka rodziny i możliwe że to będzie twój ulubieniec. Dodatkowo pokazały się imprezy z muzyką i alkoholom, więc ta rodzina w tym roku przesunie się zdecydowanie na pierwsze miejsce, jeśli chodzi o spędzanie wolnego czasu.
- Rozwój własny - 4 kielichy - Pokazuje sie że cały czas szukasz swojej drogi. Te ścieżki które obrałaś, a widzę je już trzy nie przyniosły spełnienia. Niestety w tym roku nie znajdziesz swojego miejsca na ziemi. Pozostaje ci szukać nadal.
- Na co powinnam zwrócić uwagę - IV Cesarz - Na tego mężczyznę z którym jesteś w relacji. Pokazuje się jak Ojciec, zwróć uwagę czy nie nadużywa władzy względem Ciebie.
Korzyści są dobre, ale warto zwrócić uwagę czy cena którą trzeba za nie zapłacić nie przewyższają zysków.
- Co będzie pomyślne - 6 kielichów - Ta druga polówka w pracy. Cudownie oderwiesz się przy niej od codzienności i prozy życia. Poczujesz się jak z najlepszym przyjacielem z dzieciństwa, wtedy kiedy żadnych zmartwień nie było.
- Czy jest coś co powinnam wiedzieć- Król Mieczy - Jest, jesteś pod stałą obserwacją. Możliwy podsłuch, bądź śledzące aplikacje. Jest ktoś kto kontroluje twoją aktywność w sieci, na razie się przygląda, ale nie wiadomo po co to robi. W sieci zachowaj ostrożność.
Zapowiada się bardzo piękny roczek dla Ciebie.
Fajna będzie ta twoja praca
a jeszcze fajniejsza osoba do współpracy
Wszystkiego dobrego
Hazar
Wróżba 2024 -
Tajlandia - 16-12-2023
Czesc Hazar,
Bardzo dziekuje! No to mam co nieco do myslenia.
Jedno pytanie rodzi drugie. Czy moglabym zapytac Cie o jeszcze jedna wrozbe odnosnie miejsca? Tak jak mowisz, krece sie i nie moge znalezc mojego miejsca.
1. Wczesniej mieszkalam w miejscowosci B. Chodzi za mna czy nie wrocic tam lub do malej miejscowosci w tych okolicach. Moze to pulapki umyslu, ale mysle, ze wszystko dzialo sie sprawniej, lepiej ukladalo mi sie zycie.
2. Teraz mieszkam w miejscowosci W. Jest ok, jest luzno, lekko, ale zastoj. Nie posuwam sie ani w finansach, ani w pracy, ani w relacjach.
3. Czy jest jeszcze jakis inny kierunek ktory powinnam rozwazac? Inne miasto lub kraj? Lub moze po prostu zostac na miejscu i na ten moment odpuscic temat przeprowadzki?
Przytulam cieplutko
Wróżba 2024 -
Hazar - 18-12-2023
Witaj Tajlandia
Pytania: Czy jest jeszcze jakiś inny kierunek który powinnam rozważać?
XV Diabeł - Dopóki nie uwolnisz sie spod czyjegoś wpływu nie masz co rozważać niestety.
Pokazuje się że jesteś uwiązana. Jak ptak w klatce. Zanim obierzesz kierunek to trzeba odzyskać wolność i możliwość decydowania o sobie. Dopóki tego nie zrobisz, za każdym razem zawróci cie w drzwiach.
Inne miasto lub kraj?
5 buław - Nie wiadomo jeszcze, cały czas trzyma mi to Diabeł. Na razie gdzie byś nie była, tam dostaniesz po głowie.
Lub może po prostu zostać na miejscu i na ten moment odpuścić temat przeprowadzki?
3 Miecze - Jeśli jesteś pogodzona ze swoim losem....
Tu gdzie jesteś serce się nie zagoi. Niestety nadzieja na inne życie zaczyna odchodzić, jeśli stracisz ją bezpowrotnie, bardzo ciężko będzie coś zmienić.
To jest ten moment żeby coś zdecydować, bo w źrenicy zaczyna odbijać sie pustka.
Na początek trzeba spokojnie pomyśleć i jeśli coś zdecydujesz, to być konsekwentnym.
Będzie dobrze
uwierz mi.
Nie trać nadziei.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Wróżba 2024 -
Tajlandia - 18-12-2023
Bardzo dziekuje Hazar, tak niestety jest. To jest walka o to, zeby wstac rano z lozka i znalezc jakikolwiek sens. Nie znajdu go w niczym co mam wokol siebie.
Mysle ze Diabel moze oznaczac mieszkanie. Mama kupila mi mieszkanie, ktorego nie znosze. Nie wiem jak sie go pozbyc, dopoki nie dostane lepszej pracy, lub pracy w innym miescie, nie wyjade stad, bo tutaj mam prace ze slabymi zarobkami i nie mam mozliwosci wynajac innego mieszkania z powodu za niskich zarobkow. Wiec mysle ze Diabel moze oznaczac albo wlasnie to mieszkanie, albo moja mame, bo to byl jej wplyw i zaluje bardzo ze sie na to zgodzilam. Lub tez prace, bo praca jest w miescie W i kisze sie tam bardzo.
Czy moglabym dopytac Cie o te miejscowosc B lub jej okolice? Czy to jest lepszy dla mnie kierunek?
Wróżba 2024 -
Hazar - 18-12-2023
Tajlandia
Pytanie: Czy mogłabym dopytać Cie o te miejscowość B lub jej okolice? Czy to jest lepszy dla mnie kierunek?
7 monet - Nie na ten czas. Wszystko stoi. Może kiedyś, ale na pewno nie teraz.
Dopóki nie zrobisz porządku wokół siebie, nic nie jest lepszym wyjściem.
Trzeba wszystko sobie przemyśleć na spokojnie. Spojrzeć z dystansem i zadecydować.
Jak podejmiesz konkretne decyzję możliwe że wszystko odmienisz.
Hazar
Wróżba 2024 -
Tajlandia - 12-06-2024
Wracam z interpretacja po tym pol roku.
Generalnie w rodzinie pojawila sie nowa osoba, chlopak mojej siostry.
W pracy czuje, ze szef chce mnie wspierac, ale naduzywa wladzy.
Pieniadze- sa, ale o tak sobie
Milosc - tak jak mowilas, nici
W pracy poki co nie poznalam nikogo od serca. Moze jeszcze sie pojawi.
Rozwoj wlasny- czuje sie nie w swoim miejscu, nie w swoim czasie. Nie czuje sie szczesliwa i spelniona.
Bezpieczenstwo w sieci - nie wiem do czego sie to odnosilo, moze w pracy? Nie wiem. Bede uwazac.
Bardzo dziekuje
Wróżba 2024 -
Hazar - 13-06-2024
Dziękuje za częściową weryfikację
pozdrawiam
Hazar