Moje zdrowie -
Tajlandia - 09-02-2024
Czesc Hazar,
Bardzo chcialabym posunac sie w moim zyciu i wyleczyc stare rany.
Probowalam juz kilku terapii, na zadnej nie bylam dluzej niz rok. Chcialabym umiec wybrac jedna konkretna osobe, ktora mi pomoze I przy ktorej poczuje ze moge decydowac o moim zyciu. Zwyczajnie isc naprzod.
Czy moglabym Cie poprosic o porade odnosnie tych kwestii i osob?
1. Olga - jestem y niej na terapii od okolo roku, ale czuje ze psychologicznie mnie nie wypelnia, ale ma inne fajne cechy
2. Imma - bylam u niej na terapii wczesniej, bardzo mi byla przychylna ale ja sie wycofalam bo bylo online
3. Czy szukac kogos nowego? Np. na miejscu? Lub na dystans z polski (mieszkam za granica)?
4. Czy jest cos co powinnam wiedziec w tym temacie?
Bardzo dziekuje!
Moje zdrowie -
Hazar - 09-02-2024
Witaj Tajlandia
Pytania:
Czy mogłabym Cie poprosić o poradę odnośnie tych kwestii i osób?
1. Olga - jestem u niej na terapii od około roku, ale czuje ze psychologicznie mnie nie wypełnia, ale ma inne fajne cechy
IV Cesarz - Bardzo dobry fachowiec, twardo stąpający po ziemi i konkretny, ale jeśli potrzebujesz pocieszenia czy zrozumienia to u niej tego nie dostaniesz. Autorytet i mocna pozycja podparta fachowa wiedza. Możesz liczyć tylko na fachowe porady i wskazówki. Dokładnie wskaże mocne i słabe strony każdej twojej decyzji.
2. Imma - byłam u niej na terapii wcześniej, bardzo mi była przychylna ale ja sie wycofałam bo było online
Król kielichów - Tutaj przede wszystkim jest wsparcie, dokładne przeciwieństwo wcześniejszej terapeutki. Również jest dobra w tym co robi, dojrzała, rozumie twoje emocje i wie jak je uspokoić. Tylko że działać musisz już sama, poklepie cię po plecach i przychylnie poprze każdą twoją decyzję. Online jest dla niej wygodne, angażuje się tylko na czas sesji i najlepiej z bezpiecznej odległości.
3. Czy szukać kogoś nowego? Np. na miejscu? Lub na dystans z polski (mieszkam za granica)?
10 kielichów - Możesz szukać, na miejscu, najlepiej tam gdzie spędzasz najwięcej czasu, czyli dom, praca, miejsce gdzie sie odprężasz. I nie jest to terapeuta tylko ktoś taki jak Ty, z podobnymi, ale całkowicie innymi doświadczeniami. Ktoś z kim można się wzajemnie wymieniać myślami, słowami czy gestami. Ktoś kto rozumie cię na tym samym poziomie, a nie widzi jak słupek w statystykach.
4. Czy jest coś co powinnam wiedzieć w tym temacie?
Król Monet - Jesteś silną osobą, tylko tego nie widzisz. Widzą to wszyscy dookoła tylko nie Ty. Masz tyle siły, że możesz ją dawać tym którzy wymagają opieki i wsparcia.
W zasadzie każda opcja jest dobra u Ciebie, masz szczęście do ludzi którzy stają na twojej drodze.
Doceń to
Wszystkiego dobrego
Hazar
Moje zdrowie -
Tajlandia - 09-02-2024
Bardzo dziekuje! jak zawsze, jestes niezawodna!
Powodzenia i dobrego odpoczynky w weekend!
Moje zdrowie -
Tajlandia - 28-07-2024
Czesc Hazar,
Mam chroniczne problemy z dolna czescia plecow (lumbago). Meczy mnie to bardzo, ciagly bol od 8 miesiecy albo i dluzej. Chodze regularnie do fizjoerapeuty, robie cwiczenia, ale nic sie nie polepsza.
Czy moglabys prosze spojrzec w karty czy cos podpowiedza co zrobic?
Ponadto, bardzo utknelam w zyciu, potrzebuje zmian i wyjsc z takiego zakletego kolka w ktorym sie znalazlam i w którym nie jestem szczesliwa.
Czy moglabys tez mi w tym podpowiedziec od czego moznaby zaczac?
Bardzo dziekuje
RE: Boski Tarot u Hazar -
Krystyna - 28-07-2024
Tajlandia...na drugie swoje pytanie dostałaś sporo podpowiedzi i we wcześniejszych wróżbach od Seleny i od Hazar...nawet wróżby na ten rok z lutego i wcześniejsze wróżby...
Poczytaj, przemyśl jak z tych podpowiedzi skorzystałaś, co robisz sama z siebie aby wreszcie powiedzieć" jest tak jak chcę, jak mogę "
Miło będzie jak pod tym kontem zrobisz weryfikację tych wróżb...ale może po zakończeniu tego roku...masz czas jeszcze kilka miesięcy podziałać w tym temacie...
Moje zdrowie -
Hazar - 28-07-2024
Witaj Tajlandia
Pytanie: Mam chroniczne problemy z dolna częścią pleców (lumbago). Meczy mnie to bardzo, ciągły ból od 8 miesięcy albo i dłużej. Chodzę regularnie do fizjoterapeuty, robię ćwiczenia, ale nic sie nie polepsza.
Czy mogłabyś proszę spojrzeć w karty czy coś podpowiedzą co zrobić
XII Wisielec - Pokazały sie dwie sprawy.
Ucisk na nerw kulszowy, albo mięsień gruszkowaty w prawej nodze jak dobrze widzę, oraz dolny odcinek piersiowy. Tam jest następny ucisk.
Przede wszystkim nieprawidłowa postawa, miednice trzeba cofnąć do przodu i wypchnąć spojenie łonowe. To powinno odciążyć odcinek piersiowy i lędźwie. Dodatkowo rozluźnić mięsień gruszkowaty, jakoś mi go ciasno opasło i ból promieniuje aż do pięty. Poszukaj sobie ćwiczeń z piłeczką pod pośladek.
Trzeba ćwiczyć, już cały czas. Jak skończysz to zaczynaj z powrotem. Najlepiej wpisz sobie ćwiczenia w grafik już na stałe.
Pokazuje się, albo fizjologiczna utrata mobilności dysków miedzy kręgowych, albo chroniczny brak nawodnienia. Ale tego już nie naprawi, teraz jest walka o zachowanie tego co jest.
Czyli dbamy o zdrowie, Ćwiczenia takie jak zaleca prowadzący i odpowiednia dieta zapewniająca równowagę wodno- elektrolitową.
Tak to wygląda
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Moje zdrowie -
Tajlandia - 28-07-2024
Bardzo dziękuję!
Będę ćwiczyć i kontynuować fizjoterapię!