Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 22-05-2023
Witaj Hazar
Mam prośbę o postawienie kart na 3 pytania.
Czy moja sytuacja finansowa w tym roku sie polepszy? Wiem,że jest kryzys , inflacja itd ale mam dwa projekty na ten rok i nie wiem czy w nie wchodzić?
Czy wyjade w tym roku zagranicę? To jeden z projektów.
Czy zacznę nowe szkolenie , naukę?
pozdrawiam
Wróżba 2023/2024 -
Hazar - 23-05-2023
Witaj Pio33
Pytania: Czy moja sytuacja finansowa w tym roku się polepszy? Wiem,że jest kryzys , inflacja itd ale mam dwa projekty na ten rok i nie wiem czy w nie wchodzić?
XVIII Księżyc, 2 buławy - Na razie się nie polepszy. Te projekty są jak z innej planety. Do każdego brakuje ci "klucza", i przez to są poza twoim zasięgiem. Jakbyś się sprężył, to jest możliwe że złapiesz ten "klucz" ale do końca roku nie uda się otworzyć żadnego z projektów. Widzę je zamknięte.
Absolutnie nie doradzam, czy wchodzić w nie czy nie, bo ich nie widzę, są dla mnie zamknięte. Możliwe że w ogóle nie masz pomysłu jak je wyciągnąć i zrobić z nich pieniądze.
Czy wyjadę w tym roku zagranicę? To jeden z projektów.
I Mag - Możesz próbować, machać rękami i gestykulować, ale widzę jak siedzisz wśród książek i mieszasz chemikalia. W tym roku pokazujesz się uziemiony.
Czy zacznę nowe szkolenie, naukę?
IV Cesarz - Nie jest ci do niczego potrzebne, wiedzy masz już tyle że mógłbyś stworzyć własny świat, ale będziesz wciąż siedział w bibliotece, bo mówi o tym wcześniejsza karta, więc nauka jak najbardziej tak.
Piękny Człowieku, bacz by twoja zdobyta wiedza była płodna. Jeśli podejmiesz znowu naukę, dobrze rozważ jej zastosowanie praktyczne.
Wiedza która nie daje owoców jest zwyczajnie niepotrzebna, zabiera tylko czas i niczego nie wnosi w twoje życie.
Jesteś niesamowicie oczytany, ale projekty które płodzisz są jak miraże, albo mrzonki. Oczywiście można to ściągnąć w materie , ale potrzebny jest do tego kapitał. Jeśli go nie ma, trzeba tworzyć plany które go generują, czyli zaspokajające przyziemne potrzeby.
Do końca roku masz czas na dopracowanie szczegółów. W tym czasie możesz skupić się na nauce.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 23-05-2023
Dziękuję Ci za szybką odpowiedż.
Czyli dalej siedzę tutaj (:. Wydawało mi się ,że to co robię to nie mrzonka
Wiem ,że podjałem zobowiazanie , które mnie poniekad uziemia, ale ta zagranica to taka daleka nie jest...
Wsiadam w samochód i juz ,,,chyba że osoba która mnie tam zaprasza nie jest szczera,,,
Dziękuję Ci za miłe słowa o tej wiedzy i wogóle.
Liczyłem, że Twoja wróżba rozjasni mi drogę, ale nie ,dalej tkwię na rozstajach
Powróce z weryfikacja , a teraz idę dalej mieszać
Pozdrawiam serdecznie
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 16-11-2023
Witaj
Miałaś racje , nigdzie nie pojechałem, trzymaja mnie tu dwie małe osóbki, jak wyjade , to je prawdopodobnie stracę.
Sytuacja finansowa jest ujemnie stabilna, podjąłem już decyzje o zawieszeniu działalności,generuje tylko straty,
Na tą chwilę nie widze żeby to mogło przynosić większe zyski . Nie zacząłem kursu, masz racje, mam wiedze, tylko nie mam projektu.
Mam dwa wyjścia, wyjechać zagranice do znajomej, podobno praca na mnie czeka , odstręcza mnie tylko jej prawdopodobne uzależnienie od wysokoenergetycznych napojów i rozłąka z dwoma osóbkami. Drugie wyjście to współpraca z byłą partnerką tu na miejscu, pieniądze z tego
by były, tylko uzależnił bym się prawdopodobnie od niej,
To dwa realne wyjścia, które jednocześnie zabezpieczą mnie finansowo.
proszę Cię o wróżbę prawdopodobnie na przyszły rok, bo do końca roku chciałbym uregulować biezace sprawy w firmie, takżeby spokojnie zajać sie czymś innym.
Powiedz proszę co widzą karty, czy któreś z tych wyjść będzie realne, czy je wybiorę ?
Jak potoczy sie moja sytuacja materialna, finansowo zawodowa w przyszłym roku.
Dziękuje Ci za wróżbę, miałaś racje co do tego jak potoczy się ten rok.
Pozdrawiam serdecznie
Wróżba 2023/2024 -
Hazar - 17-11-2023
Witaj Pio33
Pytania:
Mam dwa wyjścia, wyjechać za zagranice do znajomej, podobno praca na mnie czeka.
Drugie wyjście to współpraca z byłą partnerką tu na miejscu?
Wyjście 1. - 2 Miecze- Pokazuje się zablokowane, tak jakbyś nie mógł wyjechać. Los będzie mieszał, tak jakby nie było zgody na ten wyjazd. Prawdopodobnie jesteś potrzebny na miejscu i możliwe że chodzi o te dwoje małe istotki. Jesteś uziemiony na następny rok.
Wyjście 2. - Paź buław - Coś działasz czyli jednak to wyjście jest realne, ale jakoś mi się boczysz z karty jak smarkacz i ta kryza ci gniecie gardło, więc może ci żaba rosnąć w ustach, ale na pyskowanie raczej się nie odważysz.
czy któreś z tych wyjść będzie realne? - XI Sprawiedliwość - Najbardziej to z rozwódką. Pokazuje się, że nawet jak będzie źle to wywiąże się z umowy i nie zerwie jej pod byle pretekstem.
czy je wybiorę ?
1. - 7 mieczy - prawdopodobnie się wykręcisz, ewentualnie zwęszysz jakieś oszustwo w tej propozycji.
2. - X Koło Fortuny - Tu ruletka, możliwe że rzucisz monetą i zdasz się na Los.
Jak potoczy sie moja sytuacja materialna, finansowo zawodowa w przyszłym roku.
9 monet - Bardzo dobrze, dorwiesz się do pieniędzy w dobrym znaczeniu. Pięknie wyglądasz. Godność od Ciebie bije, czyli samoocena również poszybuje w górę. To będzie dobry rok dla Ciebie, odzyskasz swoją siłę, a to już krok od spełnienia życiowego.
Zaczynasz sięgać do zgromadzonej wiedzy, prawdopodobnie już wiesz jak z niej korzystać, bo przekładasz to na sukces. I to nie tylko finansowy, ale taki społeczny. Wiesz jaka jest twoja wartość. Twoje otoczenie również to wie.
Tak że sprzątaj ten bałagan i do roboty od nowego roku.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 17-11-2023
Jesteś petarda Hazar
, dałaś mi pozytywnego kopa tą wrózbą . Od razu część weryfikuje.
Od 1,5 m-ca mam zapalenie gardła, to drugie wyjście to jest realne, tylko pewne rzeczy trudno zapomnieć. Także ta żaba, klucha w gardle jest.
Pierwsze wyjście ze względu na małe istotki brane w ostateczności.
Sprzątam bałagan i czekam do Nowego Roku.
Bardzo dziękuję za wróżbę i pozytywny przekaz.
Pio33
Wróżba 2023/2024 -
Hazar - 18-11-2023
Pio33 to gardło wygląda że jest zapalne poprzez ucisk.
Sprawdź zęby i węzły chłonne, bo gardło jest prawdopodobnie objawem wtórnym.
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 10-04-2024
Witaj, weryfikuję cząstkowo bo niewiele sie jeszcze wydarzyło. Wspólpracuję czesciowo z "byłą", głownie dla dobra maluszków, chociaż mnie to trochę gnębi, bo żeby odżyć i rozwinąc skrzydla muszę znależć coś swojego. Sprawa zagranicy jest ciągle otwarta, powstrzymuje mnie tylko to, że nie ma tam zbyt dużych pieniędzy. A moja była działalność zostawiła po sobie trochę długów , które chciałbym jak najszybciej spłacić. Pokazała się tydzień temu dość dobra oferta , w kraju więc czesto mógłbym być w domu, pieniądze też niezłe. Niestety dziś otrzymałem informację , że wstrzymują ewentualną wspólprace ze mna ze względu na to , że poblokowano im część projektów teraz (pieniądze rzadowe). Mają się do mnie odezwać w czerwcu podobno, czy tak będzie , czy to tylko taka gadka? Wiazać z nimi ewentualne swoje plany , czy zapomnieć? Widziałas w moim życiu w tym roku dobre pieniądze, czy byłyby z nimi związane?
P
ozdrawiam serdecznie.
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 11-04-2024
Witaj Hazar
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedż
Czyli wszystko jest bardzo niejasne i mało klarowne?
Powiedz mi jeszcze (jesli to widzisz? ), te duże pieniądze , które widziałaś przy mnie w tym roku, to z kraju czy z zagranicy?
Ciężko jakoś idzie ta moja stabilizacja.
Pozdrawiam serdecznie
Pio33
Wróżba 2023/2024 -
Hazar - 11-04-2024
Pio33
Pytanie: Powiedz mi jeszcze (jesli to widzisz? ), te duże pieniądze , które widziałaś przy mnie w tym roku, to z kraju czy z zagranicy?
VIII Siła - Od kobiety, ale nie widać czy zza granicy czy nie. Otacza się kotami i lubi ornamenty, jej ciało w jakiś sposób jest "sztuką doskonałą".
Bądź dobrej myśli, wszystko sie ułoży.
Hazar
Wróżba 2023/2024 -
pio33 - 03-07-2024
Witaj, weryfikuję częściowo. Odezwali się do mnie i wspolpracujemy. Są tam w umowie ,dziwne zapisy ale wszystko można przenegocjować. Nie sądzę żeby to było na długo, ale miałaś 100 % racji.
Pozdrawiam serdecznie
Piotr