Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Wróżba 2025 - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Wróżba 2025 (/showthread.php?tid=16138)

Wróżba 2025 - Danka - 03-01-2025

Cześć Hazar
Czy mogę prosić o prognozę dla mnie na ten 2025 rok.
Czy powinnam na coś bardziej zwrócić uwagę? Jak bedzie wygladal mój rozwoju osobisty i zawodowy ewentualnie jakiś związek, ale nie jest to moim priorytetem bo już zbyt wiele wycierpialam.
Spojrz proszę jak ta aura roku bedzie się układać 😘
Dziękuję pieknie i samych dobrych rzeczy w Nowym Roku 🫶

Wróżba 2025 - Hazar - 03-01-2025

Witaj Danka
pytania: Czy powinnam na coś bardziej zwrócić uwagę w 2025r ?
Królowa Monet - Tak, jakaś kobieta bacznie ci się przygląda, ma związek z pieniędzmi, więc warto być czujnym, bo może być związana z pracą.

Jak będzie wyglądał mój rozwoju osobisty?
XIX Słońce - tutaj sięgniesz wyżyn, ktoś dosłownie cię zaczaruje, roztoczy wizje tak dalekosiężne, że nagle poczujesz że już wszystko rozumiesz. Tylko uważaj by za bardzo nie odlecieć, bo możesz stracić ziemię z oczu i grunt spod nóg.

i zawodowy?
XVI Wieża - Możliwa zmiana i to taka z hukiem i z tego widać będziesz jedna z trzech. Przygotuj sie w razie czego, by przyjąć to ze spokojem, możliwe ze to właśnie spokój w kluczowym momencie cie uratuje.

ewentualnie jakiś związek?
XII Wisielec - Nie będziesz miała do tego głowy, sprawy finansowe skutecznie zaabsorbują twoja uwagę. Związki odłożysz w czasie.

Spójrz proszę jak ta aura roku będzie się układać
Król Buław - Przyjemna, zdominowana energią męską, ale facet ustawia sie jak obserwator, nie wchodzi w kontakty, ale może być to dobry zalążek na przyszłość, jak już te finanse sie uspokoją.

Danka rok 2025 to rok skoku na twoją kasę, albo przełożona chce cię wyeliminować z roboty strzałem w kolano, albo jakaś kobieta robi przymiarki na ciebie. Czyli zawróci ci w głowie wizjami dobrobytu i wyczyści koszyczek z jajek.
Nie daj się wciągnąć w jakieś psychomanipulacje, dobrobyt się wypracowuje własnymi rękami. Ten zdobyty innymi metodami wcześniej czy później będzie jak krew w piach.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Wróżba 2025 - Danka - 07-01-2025

Dzień dobry Hazar 
Przepięknie dziękuję za odpowiedź 
Co prawda dopiero rok się zaczął i nie widzę w swoim otoczeniu tej kobiety przed którą ostrzegasz przełożonej tez nie mam kobiety wiec na wszelki wypadek będę ostrożna i wyczulona a co do łatwej kasy to wiem ze jak sama nie zarobię to niczego nie dostanę 

Co do tego że rok będzie przyjemny mimo problemów z kasą to bardzo się cieszę tylko nie bardzo rozumiem tej energii męskiej
Dziękuję Hazar wrócę z weryfikacja

RE: Wróżba 2025 - Danka - 13-01-2025

Cześć Hazar,
i zawodowy?
XVI Wieża - Możliwa zmiana i to taka z hukiem i z tego widać będziesz jedna z trzech. Przygotuj sie w razie czego, by przyjąć to ze spokojem, możliwe ze to właśnie spokój w kluczowym momencie cie uratuje.

No i wywróżyłaś...  Smutny  Przenoszą mnie, a moje obowiązki przejmuje koleżanka z grupy. Ja wracam do biura tak po chamsku z dnia na dzień przełożony (mężczyzna) podjął decyzję, ale mi jest z tym źle, czuje sie tak zbędna i niepotrzebna... Nie wiem co mnie czeka, idę w nowe i nieznane... boję się, że sobie nie poradzę tak jak tu mnie rzucono na głęboką wodę a przełożony od początku się wszystkiego czepiał... troszkę mi wstyd bo pewnie wszyscy gadają że się mnie pozbył.

Niestety tym razem wróżba znowu się sprawdziła.
Pozdrawiam

RE: Wróżba 2025 - Hazar - 13-01-2025

Spokojnie, będzie dobrze Oczko Dasz sobie ze wszystkim radę.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

RE: Wróżba 2025 - Danka - 17-01-2025

Dziękuję Hazar za wsparcie 
Wszystkiego dobrego  Papa