Moja praca -
Rozalka - 04-05-2025
Witaj, czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni? Dane wysłane. Pozdrawiam
Moja praca -
Hazar - 05-05-2025
Witaj Rozalka
Pytanie: czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni?
Król kielichów, Paź mieczy - Tak powinnaś pracować, On cię lubi pomimo tego że jesteś służbistka i masz cięty język. Traktuje cię jak córkę.
Tak jak swoje ulubione krnąbrne dziecko.
Postaraj się czasami obdarzyć go dobrym słowem, opiekuńczo się pokazuje.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Moja praca -
Rozalka - 05-05-2025
Haha coś w tym jest 😂 on mnie chce w tej pracy. Ja też okazuję mu sympatię. Pozdrawiam
Moja praca -
Rozalka - 25-08-2025
Witaj, czy w roku następnym firma w której pracuję będzie jeszcze istnieć? Podaję dane na priv. Pozdrawiam serdecznie
Moja praca -
Hazar - 25-08-2025
Witaj Rozalka
Pytanie: czy w roku następnym firma w której pracuję będzie jeszcze istnieć?
4 monet - Istnieć powinna, ale zmniejszy zakres działalności, zatrudnienie, a środki ulokuje na bezpiecznych lokatach poza majątkiem firmy.
Brak rozwoju i inwestycji. Prawdopodobnie powolne wygaszanie działalności.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Moja praca -
Rozalka - 30-08-2025
Mam jeszcze jedno pytanie. Dotyczy mojej przyszłej pensji. Czy szef zechce mnie oszukać i zapłaci mi mniej niż zwykle ( netto )? Czy da tyle co zawsze i będzie bez problemów? Pozdrawiam 🫂
Moja praca -
Hazar - 31-08-2025
Witaj Rozalka
Pytanie: Czy szef zechce mnie oszukać i zapłaci mi mniej niż zwykle ( netto )? Czy da tyle co zawsze i będzie bez problemów?
3 Miecze - Oszustwa nie widać ale to bez znaczenia, ty i tak to odbierzesz w ten sposób. Poczucie krzywdy nie pozwoli zobaczyć faktycznego stanu sprawy, a łzy zniekształcą obraz sytuacji.
Idą ciężkie czasy, wszyscy powinni sie przygotować na trudności w najbliższych miesiącach.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Moja praca -
Rozalka - 02-09-2025
Dziękuję. Po 10 września opowiem jak było
Moja praca -
Rozalka - 09-09-2025
Witaj Hazar, jak długo będę jeszcze pracować z tą osobą? Do końca tego tygodnia czy do końca następnego tygodnia? Miłego wieczoru
Rozalka, zapomniałaś o weryfikacji wróżby na sierpień...
Odnośnie nowej wróżby...nie wiem co zrobisz, jeśli w kartach wyjdzie, że jeszcze dłuższy czas będziesz pracować w tym towarzystwie...z tą czy inną osobą...
Trochę zastanowienia...nie na wszystko co dzieje się w Twoim życiu zaglądaj w karty...czas dorosnąć ...
Moja praca -
Hazar - 10-09-2025
witaj Rozalka
Pytanie: jak długo będę jeszcze pracować z tą osobą? Do końca tego tygodnia czy do końca następnego tygodnia?
5 buław - Czas się nie pokazał, ale pokazały się konflikty i to poważne. Obijacie się na oślep jak wyrostki na wiejskiej zabawie.
Nie liczyłabym na razie na zmiany, bo wszyscy jesteście dobrze zakorzenieni i w sumie nikt nie chce zmieniać ani działu, ani stanowiska.
Wszystko co mówisz, myślisz i działasz, odbija się vice versa i nawzajem
Odpuść

, po co ci obrywanie po głowie.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Moja praca -
Rozalka - 10-09-2025
Hazar bardzo dziękuję
Moja praca -
Rozalka - 15-09-2025
(31-08-2025, 13:38)Hazar napisał(a): Witaj Rozalka
Pytanie: Czy szef zechce mnie oszukać i zapłaci mi mniej niż zwykle ( netto )? Czy da tyle co zawsze i będzie bez problemów?
3 Miecze - Oszustwa nie widać ale to bez znaczenia, ty i tak to odbierzesz w ten sposób. Poczucie krzywdy nie pozwoli zobaczyć faktycznego stanu sprawy, a łzy zniekształcą obraz sytuacji.
Idą ciężkie czasy, wszyscy powinni sie przygotować na trudności w najbliższych miesiącach.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Udało się bez oszustw z jego strony. Uczciwie wypłacił całą sumę. Pozdrawiam
Moja praca -
Hazar - 15-09-2025
dziękuję za weryfikację

Hazar