Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Prośba o poradę - oczyszczenie - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Ezoteryka (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Dział: Magia i rytuały (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Prośba o poradę - oczyszczenie (/showthread.php?tid=16316)

Prośba o poradę - oczyszczenie - Mała_mi - 24-08-2025

Witajcie,
Ostatnio miałam styczność z osobą która jak się okazało pała do mnie nienawiścią (imię O.). Znamy się od kilku lat ale nie miałyśmy ze sobą dużej styczności (obecnie była partnerka znajomego imię R.). Czułam że mimo uprzejmości wobec mnie, nie lubi mnie.
Jakiś miesiąc temu wyjechaliśmy grupa osób świętować urodziny naszego przyjaciela ( mojego byłego partnera M.). Mimo moich obiekcji do mieszkania z nią i jej partnerem w jednym domku, zgodziłam się.
Ogólnie wyjazd był w porządku, ale coś jednak było nie tak. Po pierwszym dniu pojawiły dziwne spojrzenia innych i odczucie jakbym coś zrobił była niemile widziana.
Po powrocie do domu nagle coś mnie dopadło trwało około tygodnia (skręty w brzuchu, bolący żołądek, wymioty i straszny niepokój). Pomyślałam że mi zaszkodziło ale mimo to czułam się jakbym ktoś wyssał że mnie energię. W przeciągu kilku dni jakby fatum ... Miałam wypadek samochodowy, jakieś dziwne sytuacje w pracy, nagle dziwne wypadki z elektroniką. Starałam się nie brać tego do siebie i jakoś nastawić się pozytywnie.
Po kilku dniach od tych sytuacji mój przyjaciel (imię B.) który był z nami na wyjeździe, w końcu powiedział mi, że ta kobieta od pierwszego dnia wyjazdu każdemu z uczestników (oprócz mnie i mojemu byłemu partnerowi): oczerniała mnie, opowiadała kłamstwa na mój temat, dosłownie wylewała na mój temat wiadro pomyj). Jak to ujął w życiu nie widział osoby tak opalającej nienawiścią. Ona zaraz po wyjedzie rozstała się z moim znajomym R., (decyzję o rozstaniu podjęła i poinformowała go przed wyjazdem, mimo to pojechali razem grając szopkę). Po fakcie dało mi do myślenia i połączyłam kropki. Początkowo starałam się puścić to w niepamięć to co powiedział mi przyjaciel, iść dalej. Jednak coś nie dawało mi spokoju. Spróbowałam skonfrontować się z nią wyjaśnić wszystko, usłyszałam jednak że ona nie uważa że musi mi coś wyjaśnić, ona poszła dalej i nie zamierza o niczym rozmawiać. Powiedziała również że według nie ona nic nie musi wyjaśniać , to nie jej problem, że sobie coś wymyśliłam i że nie da się wciągnąć w moje gierki. Po tym uznałam że ta kobieta jest chora i potrzebuje pomocy. Odpuściłam.
W celu wyjaśnienia nigdy o niej złego słowa nie powiedziałam, ani nie zrobiłam nic przeciwko niej.

Po tym wszystkim nadal czuję zła energię wokół siebie, problemy ze snem itp. Noszę czerwona nitkę od lat - nie pomaga.
Chce oczyści swoją energię, zabezpieczyć się, odciąć się.
Proszę pomóżcie

RE: Prośba o poradę - oczyszczenie - Hazar - 24-08-2025

Witaj, 

Jęśli zadasz konkretnie pytania mogę zobaczyć jak ta kwestia u Ciebie wygląda. 
Hazar