Relacje, Znajomości, Partnerstwo -
Laalunaa - 10-11-2019
Hej!

Chciałabym abyś powróżyła mi na temat mojego związku. Jestem ciekawa czy mój związek przetrwa. Trochę się popsuło między nami. Mam wrażenie, że staje się obojętna dla swojego faceta ale on ciągle daje mi sprzeczne sygnały. Czy nam się uda? Bardzo bym chciała z nim założyć rodzinę i mieć dzieci - to w przyszłości. Jednak teraz chciałam z nim zwyczajnie zamieszkać, zaplanować ślub itp. On jednak ma jakiś opór co do tego. Chyba za bardzo na niego naciskałam w tej kwestii. Chciałabym się dowiedzieć co mówią o tym karty. Czy to ten mój jedyny i czy jesteśmy sobie pisani? Jesteśmy ze sobą już długo i trochę mnie to niepokoi. Zwłaszcza, że ostatnio bywało różnie. Dane wyślę na pw
Hazar - 10-11-2019
Witaj, poproszę o dane
Hazar - 10-11-2019
Witaj Laalunaa
Ramy czasowe określiłam na 1 rok do przodu czy do listopada 2020.
Pytanie: czy w tym czasie zamieszkacie ze sobą ?
Królowa Mieczy, 6 monet - Prawdopodobnie tak się nie stanie, On jest zależny od kobiety i prawdopodobnie jest to matka albo inna starsza krewna która go wspiera i to nie tylko materialnie ale również mentalnie i nie jest do Ciebie nastawiona przychylnie niestety.
Czy zaplanujecie w tym czasie wasz ślub ?
10 kielichów - On nie jest zainteresowany takimi planami jest mu dobrze tak jak jest, nie chce niczego zmieniać, to jest tak jakby szczyt waszego związku.
Czy finalnie założycie rodzinę ?
10 Mieczy - prawdopodobnie nie.
Pytanie dodatkowe: Co jest przyczyną prawdopodobnej ścieżki przyszłości dla Was ?
VIII Moc - Charyzmatyczna kobieta, ma narzędzia i możliwości by na tą relacje wpływać i to w taki kategoryczny sposób.
Laalunaa, twój partner darzy kogoś wielkim szacunkiem, kogoś kto ma autorytet, jest to osoba majętna i hojna i to ona może wpływać na tą waszą relację.
Musiałabyś się wkupić w jej łaski.
Nie wygląda to najlepiej, jakieś uczucia są ale to już się nie rozwinie i nie ma planów na formalizacje.
w tej formie w jakiej jest to teraz, nie ma rozwoju niestety. Musisz zadziałać by coś zmienić w tym związku.
Wszystkiego dobreg
Hazar
Laalunaa - 10-11-2019
Bardzo dziękuję. Jednak mam kilka pytań
"twój partner darzy kogoś wielkim szacunkiem, kogoś kto ma autorytet, jest to osoba majętna i hojna i to ona może wpływać na tą waszą relację.
Musiałabyś się wkupić w jej łaski.
Nie wygląda to najlepiej, jakieś uczucia są ale to już się nie rozwinie i nie ma planów na formalizacje.
w tej formie w jakiej jest to teraz, nie ma rozwoju niestety."
Czy jest to podsumowanie ogóle czy tylko na rok 2020? Zapowiada się coś na rozpad tego związku? W sumie na ślub w 2020 nie liczę, zakładanie rodziny też nie. Chociaż w przyszłości bardzo bym chciała. Jednak nie tak bliskiej. W bliższym okresie bardziej myślałam o wspólnym mieszkaniu. Jednak to już wiem, że będzie z tym krucho ale czy w 2020 wciąż będziemy razem? Związek w tym czasie nie będzie prosperował ale jednak będziemy ze sobą? Szykuje się coś na rozstanie?
"On jest zależny od kobiety i prawdopodobnie jest to matka albo inna starsza krewna która go wspiera i to nie tylko materialnie ale również mentalnie i nie jest do Ciebie nastawiona przychylnie niestety."
Z tymi słowami mogę się zgodzić już dzisiaj. Chyba tak właśnie jest. Swojego czasu sama to wyczuwałam.
"twój partner darzy kogoś wielkim szacunkiem, kogoś kto ma autorytet, jest to osoba majętna i hojna i to ona może wpływać na tą waszą relację.
Musiałabyś się wkupić w jej łaski."
Czy to dotyczy innej osoby czy własnie tej mamy? Jeśli chodzi o te nieprzychylne nastawienie, to akurat wyczułam je w jego mamie.
RE: Boski Tarot u Hazar -
Hazar - 10-11-2019
Laalunaa
Ramy czasowe to rok czyli prognoza jest na ten okres czasu. Ale w perspektywie też nie wygląda to dobrze, bo ta Królowa Mieczy i VIII Moc to ta sama osoba.
Na teraz jest 10 kielichów i i więcej już nie będzie

jeśli uważasz że to co jest między wami teraz to czego chcesz w związku to ok ale jeśli czujesz niedosyt to więcej prawdopodobnie już nie będzie .
Z mamą będzie ciężko, kieruje nim, zawsze będzie liczył się z jej zdaniem, musisz popracować nad relacjami z nią bo inaczej ona cię odsunie. (Taki typ

)
w nadchodzącym roku rozstanie się nie szykuje ale ta relacja też nie pójdzie w rozwoju do przodu czyli będzie to co jest .
A jeśli chcesz żeby żeby poszła to musisz zaskarbić sobie względy u niej .

Hazar
Laalunaa - 10-11-2019
Rozumiem. Dziękuję, z dalszą weryfikacją widocznie przyjdzie mi czekać jeszcze przez rok
Laalunaa - 26-08-2020
Witaj

Ponieważ twoja poprzednia wróżba się sprawdziła chciałabym poprosić o kolejną.
Chciałabym się dowiedzieć czy może w tym roku mój aktualny związek rozwinie się w głębszą relację? Czy mogę od swojego faceta liczyć na coś więcej (zaręczyny, ślub itd.

)? Czy może nasz związek wciąż pozostanie w biernej relacji? Niedawno sam mówił, że chciałby założyć rodzinę ale jakoś się do tego nie kwapi.

Jak ja zaczynam temat to ciągle tłumaczy się chęcią rozwoju swojej firmy. Już sama nie wiem o co mu chodzi i co mówi na serio a co nie.
Dane wyślę na pw
Hazar - 26-08-2020
Witaj,
Jeszcze poczekaj, do listopada szybko zleci.

Pozdrawiam
Hazar
Laalunaa - 26-08-2020
Oki
Laalunaa - 13-12-2020
Pytam ponownie ponieważ poprzednia wróżba była do listopada 2020
Chciałabym się też dopytać w sprawie pracy. Ostatnio w jednej mi się nie udało. Teraz biorę udział w rekrutacji do kolejnej. Uda mi się tym razem?
Nic się nie zmieniło. Rozmowa to wieczne obiecanki i tyle. Dlatego chciałabym wiedzieć czy coś się w tym temacie zmieni. Relacja jest bierna od dłuższego czasu. Coś go blokuje i nie wiem co.
Hazar - 13-12-2020
Witaj Laalunaa
Pytania: chciałabym wiedzieć czy coś się w tym temacie zmieni. Relacja jest bierna od dłuższego czasu.?
czas 6 miesięcy - odwróciło 5 Mieczy
5 kielichów, Paź Mieczy - Jeśli się zmieni, to na mniej przyjemnie. Pokazałaś się zapłakana, a on bardzo formalny. Po prostu powie ci jak jest, bez owijania w bawełnę. Nie widzę uczuć, a tylko żal, wrogość i takie poddanie się. On przynosi niekorzystne wieści i czeka aż ty te żale na niego wyleje, bez uczuć, wie że rani, bo trzyma mi na poduszce dwa miecze ale teraz to będzie jak ukucie, za jakiś czas ból byłby większy.
Zresztą tu od razu pokazał się problem. Nie idziecie ramię w ramię, Ciebie widzę jak kobietę przed pięćdziesiątką, a On pokazuje się jak osiemnastolatek. Rozmijacie się życiowo, nie jesteście na podobnym etapie. On dopiero myśli o rozwoju, a Ty już jesteś w klimakterium. Tak to niestety wygląda. Ale zawsze mogę się mylić
Czy Coś go blokuje i nie wiem co. ?
10 monet - kasa go blokuje, chce się dorobić zwyczajnie.
Teraz biorę udział w rekrutacji do kolejnej. Uda mi się tym razem?
Rycerz Mieczy ( STRAŻNIK TALII) - odmowa odpowiedzi.
Trzeba poczekać, z tym pytaniem można wrócić za miesiąc , pewnie za bardzo wałkowany temat u wróżek. Ja nic nie widzę
Jeśli pali ci się ze ślubem to szukaj innego, ale jeśli zależy ci na obecnym, to wspieraj go i daj chłopakowi się dorobić, by poczuł sie jak MĘŻCZYZNA a nie uczniak.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Laalunaa - 13-12-2020
Dziękuję za odpowiedź
Krystyna - 21-10-2025
wwww