Forum Ezoteryczne Dobry Tarot
Moje związki, relacje 2026 - Wersja do druku

+- Forum Ezoteryczne Dobry Tarot (https://dobrytarot.pl)
+-- Dział: Wróżby (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=51)
+--- Dział: Darmowe wróżby na Forum (https://dobrytarot.pl/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Wątek: Moje związki, relacje 2026 (/showthread.php?tid=16955)

Strony: 1 2

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 11-02-2026

Cześć Hazar, jest facet. Co nam lepiej wyjdzie? Relacja damsko- męska czy wspólna praca? 
Pozdrawiam i dane przesyłam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 11-02-2026

Witaj Rozalka

pytanie: Co nam lepiej wyjdzie? Relacja damsko- męska czy wspólna praca?

II Kapłanka ( 7 buław) - Na razie się wstrzymaj, nie wchodź ani w relacje ani współprace. 
Otwórz szeroko oczy i patrz.
Powinnaś coś przeczytać za niedługo.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 11-02-2026

Co znaczy że niebawem coś przeczytam? Coś co odrzuci mnie od tej osoby?

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 12-02-2026

Treść nie musi być znacząca. 
Ważne jak ją przepuścisz przez siebie, czy zabarwisz ją swoimi lękami i uprzedzeniami, czy zrozumieniem i spokojem. 

Czasami zwykły "list" może odmienić twoje życie, nie przekazem, ale wagą którą mu nadasz. 

Po prostu patrz.

Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 12-02-2026

Dziękuję

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 06-03-2026

(11-02-2026, 21:43)Hazar napisał(a):  Witaj Rozalka

pytanie: Co nam lepiej wyjdzie? Relacja damsko- męska czy wspólna praca?

II Kapłanka ( 7 buław) - Na razie się wstrzymaj, nie wchodź ani w relacje ani współprace. 
Otwórz szeroko oczy i patrz.
Powinnaś coś przeczytać za niedługo.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Hazar to jest niesamowite. Dobrze pisałaś żeby się wstrzymać....  Wnerw Uoeee  Brak słów. Czy zobaczysz co dalej w marcu, ale ogólnie, nie w kontekście tego typa. Pozdrawiam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 06-03-2026

Witaj Rozalka 

Pytanie: Czy zobaczysz co dalej w marcu, ale ogólnie, nie w kontekście tego typa

7 Mieczy - Miej się na baczności, ktoś próbuje cię podejść od tyłu. Znalazłaś się na czyimś widelcu i On tak łatwo nie odpuści.
Bądź ostrożna i dziel włos na czworo. Wsłuchuj się uważnie, bo zza pleców mogą dochodzić jakieś pogłoski, niejasne, ale artykułowane jakimś skrzeczącym głosem "sroczki". Może coś wyjaśnią.

Wszystkiego dobrego 
Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 06-03-2026

Hazar pytałaś o sprawy uczuciowe i wypadło 7 mieczy? Bo trochę niejasno pytanie postawiłam

Jakie pytanie, taka odpowiedź...to prawda oczywista...

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 07-03-2026

Rozalka

Opowiadam po energii pytania. Czyli musisz wrócić do chwili gdy stukałaś go na klawiaturze, co wtedy miałaś w głowie. Te słowa które wybierasz są dla Ciebie pomostem do zrozumienia treści którą wygeneruje. Dlatego warto się do tego przyłożyć.

Mnie mogłabyś napisać same kropki, bo Ja i tak wyciągnę kartę i powiem ci co widzę.
Ale dla ciebie pytanie to podstawa, fundament na którym możesz oprzeć decyzje w którą stronę przesunąć pionek na swojej szachownicy życia.

Dlatego to ważny proces. 

Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 07-03-2026

Dziękuję

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 14-03-2026

Cześć Hazar mam pytanie: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz? Pozdrawiam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 14-03-2026

Witaj Rozalka 

Pytania:  jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? 
3 buławy - Jak przez okno Oczko Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.

Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca. 
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.

Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Hazar czy ona się mnie boi / wyczuwa zagrożenie? A może czuje się gorsza?

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 14-03-2026

Nie Rozalka, Ona nikogo się nie boi, bo ma wielki miecz. 
Naprawdę wielki. 
Zresztą jest nabuzowana, bo miałam wrażenie, że wykonuje takie lekkie ruchy nagdarsków, jakby rozgrzewała rękojeść w dłoniach.
Nie widać też emocji, jak już to strategia i wyczekiwanie. 
Najlepiej nie dawać jej pretekstu, to nie zaatakuje.

Podglądnij sobie Króla Mieczy z Boskiego, jest jak drapieżny ptak w locie, szybki, bezszelestny jak sokół.

Mam na nią takie haczyki, że największy miecz jej nie pomoże  Rotfl . Wtedy się przestraszy. Bardzo możliwe że czeka na mój ruch, w tej chwili nie ma innego wyjścia. Biedaczka  Rotfl dziękuję i życzę spokojnej niedzieli 💐

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 19-03-2026

Hazar jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Przesyłam jego dane. Sprawdzisz co z tego będzie? Pozdrawiam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 19-03-2026

Cześć Rozalka
Prognoza dopiero w poniedzialek.
Pozdrawiam z słonecznych winnic Saksoni 🙂

Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 19-03-2026

Weekend w Niemczech   Hejka udanej wycieczki  Buźki

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 23-03-2026

Witaj Rozalka 

pytanie:  jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Sprawdzisz co z tego będzie?

6 Buław - Uważaj żeby Cię nie  "przejechał"  Uśmiech  swoim pięknym koniem. ( Patrz na kartę boskiego tarota)
Jeśli liczysz na przygodę to wystarczy powiedzieć:  "Hej Przygodo"
Ale jeśli chcesz czegoś więcej, to to nie jest obiekt do lokowania uczuciowego kapitału.

To rasowy zdobywca, a najbardziej lubi jak Zamek się broni Oczko 
taki typ.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 23-03-2026

Tak coś czułam. Zachowuje się podobnie jak jego poprzednik. Dzięki  Kwiatek

Moje związki, relacje 2026 - Rozalka - 23-03-2026

Hazar jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę. Dane wysłałam. Pozdrawiam

Moje związki, relacje 2026 - Hazar - 23-03-2026

Rozalka

Pytanie: jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę

XII Wisielec - Nie ma potencjału wzrostowego, tak jak i potrzeb emocjonalnych czy seksualnych. Jedyne co się pokazuje to całkowite zawieszenie. 
Mogą być problemy z kasą, więc czasami będzie trzeba pożyczyć, ale jak będzie przy kasie to hojność powali cię na kolana.
Trzeba uważać, może się przywiązywać, później może się długo jeszcze ciągnąć i być może szantażować.

Musisz uważnie się przyglądać Mężczyznom. Zresztą ten nawet wie o twoim istnieniu, On ma całkowicie inny świat. Za kurtyną.

Wszystkiego Dobrego
Hazar