Relacje z " Tą Personą" -
Rozalka - 14-03-2026
Cześć Hazar mam pytanie: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz? Pozdrawiam
Hazar - 14-03-2026
Witaj Rozalka
Pytania: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku?
3 buławy - Jak przez okno

Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.
Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca.
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.
Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Rozalka - 14-03-2026
Hazar czy ona się mnie boi / wyczuwa zagrożenie? A może czuje się gorsza?
Hazar - 14-03-2026
Nie Rozalka, Ona nikogo się nie boi, bo ma wielki miecz.
Naprawdę wielki.
Zresztą jest nabuzowana, bo miałam wrażenie, że wykonuje takie lekkie ruchy nagdarsków, jakby rozgrzewała rękojeść w dłoniach.
Nie widać też emocji, jak już to strategia i wyczekiwanie.
Najlepiej nie dawać jej pretekstu, to nie zaatakuje.
Podglądnij sobie Króla Mieczy z Boskiego, jest jak drapieżny ptak w locie, szybki, bezszelestny jak sokół.
Rozalka - 14-03-2026
Mam na nią takie haczyki, że największy miecz jej nie pomoże

. Wtedy się przestraszy. Bardzo możliwe że czeka na mój ruch, w tej chwili nie ma innego wyjścia. Biedaczka

dziękuję i życzę spokojnej niedzieli 💐
Rozalka - 17-05-2026
Cześć Hazar. Czy w ciągu 2 najbliższych miesięcy zamieszkam z tą personą lub będę pracować? Dane wysyłam. Pozdrawiam serdecznie
Hazar - 17-05-2026
Witaj Rozalka
Pytanie: Czy w ciągu 2 najbliższych miesięcy zamieszkam z tą personą lub będę pracować?
2 Miecze - Nie.
Wszystkiego dobrego
Hazar
RE: Boski Tarot u Hazar -
Rozalka - 17-05-2026
Czy ta osoba sama z tego zrezygnowała ?
Sama ją o to spytaj...będziesz miała większą satysfakcję...?????????
Rozalka chyba musisz odpocząć od zadawania pytań kartom...to już jest uzależnienie...
Rozalka - 19-05-2026
Nie mogę tego kogoś zapytać bo prawdy się nie dowiem. Rywal prawdy nie powie. Hazar czy możesz sprawdzić co będzie tego przyczyną?
Krystyna - 19-05-2026
Więc tym bardziej nie powinnaś pytać kart w tej sprawie...i raczej na przyszłość zanim o coś zapytasz kart...przemyśl...dla własnego dobra ...
Rozalka - 19-05-2026
Krystyno uwierz mi lepiej wiedzieć dla własnego dobra i bezpieczeństwa
RE: Boski Tarot u Hazar -
Krystyna - 19-05-2026
Koniec dyskusji...dostałaś wróżbę od Hazar na zadane pytanie...i to powinno Ci wystarczyć...
a jeśli masz z tym problem, to tylko Twoja sprawa...bez kart...
Rozalka - 19-05-2026
Mam to w w głębokim poważaniu