Co wam się dziś śniło... -
slawek_88 - 23-11-2012
Właśnie tej nocy z wczoraj na dziś z powodu ustawienia planet na niebie można było doświadczyć tzw. proroczych snów... Tak więc przypomnijcie sobie co wam się dziś sniło a otrzymacie wskazówkę od waszej podświadomości - sny dzisiejszej nocy miały szczególne zanczenie
Pozdrawiam
Re: Co wam się dziś śniło... - ElectroMen - 23-11-2012
Śniły mi się 2 anioły. A raczej 2 dziewczyny przebrane za anioły - Doda i Rihanna ;D . Jedna z nich miala na sobie sukienke z pior . Ich skrzydla byly jakies dziwne takie jakby uszyte,sztuczne...Wygladalo to tak jakby krecily jakis teledysk a pozniej Chyba sie sprzeczaly o chlopakow. Jedna z nich kazala drugiej 1 z nich pilnowac....
Dziwny sen...
o co w nim chodzi??
Re: Co wam się dziś śniło... -
Dagaa - 23-11-2012
Sny dzisiejszej nocy miały szczególne znaczenie
Oj oby nie, bo mnie się śnił seryjny morderca, który mordował rodziny na wiosce, ćwiartował ciała i chodził z wielkim nożem po miejscowości.
Małgosia - 23-11-2012
Hmmm....jakoś nie pamiętam żeby cokolwiek dzisiejszej nocy mi się sniło.
Sylla - 23-11-2012
Sławku trzeba było szybciej o tym pisać, to bym zapamiętała co mi się śniło, a tak już uleciało
A jak było to coś ważnego
slawek_88 - 23-11-2012
heheheh... sam przeczytałem o tym dopiero wczoraj w nocy jak juz nie byłem na kompie
hehehhe
Smoczyca87 - 23-11-2012
Sławku, to ja się aż boję... Oba sny nad samym ranem miałam, na chwilę przed budzikiem(z drugiego właśnie wyrwał mnie jego dźwięk) Uwiodłam w nich dwóch facetów...którzy okazali się mężami moich dawnych koleżanek ze szkoły. A drugi fiu fiu, czysta fantazja erotyczna, by nie siać gorszenia...nie napisze
slawek_88 - 23-11-2012
nieźle
Lila - 23-11-2012
Kurcze rano pamiętam,a teraz ni w ząb nic,
Daga ,to jakiś horror Ci się przyśnił
Smoczyca -kurde mówią ze głodnemu chleb na myśli
marta1806 - 23-11-2012
Sławku jesteś pewny co do tych snów? Bo mi sie sniło że byłam w ciązy
moze 4 albo 5 miesiąc to był, nie wiem z kim ale narazie mi sie nie spieszy z ciazą
Czytałam w senniku i pisało ze ciąża to nowe cele i plany i mam nadzieje ze to sie sprawdzi.
EvaHL - 23-11-2012
wooo laboga
mnie śnił się wróżbita Maciej
stawiał mi karty .... ja byłam w mocno zaawansowanej ciąży ...
w drugim śnie ( bo się obudziłam )
też był Maciej i dał mi pierścień/sygnet z amarantowym oczkiem ,
jakoś takoś pierścień ten był nałożony na hmmm korek z ziemi ????
( mój kocur w nocy zbił mi doniczkę i musiałam sprzątać ziemię , może stąd ziemia we śnie)
rano przetłumaczyłam sobie, że po prostu ostatnio intensywnie pracuje z kartami
i coraz bardziej je poznaję - stąd ten ezo sen ( bo i kolor oczka )
a czy ziemia może oznaczać że zaczynam zapuszczać ezo korzenie ??
kurcze dopóki nie przeczytałam tego tematu, to nie przejmowałam się tym snem ...
co o nim sądzicie ???
Dagaa - 23-11-2012
lila napisał(a):Daga ,to jakiś horror Ci się przyśnił
U mnie tego typu sny to normalne, mało kiedy śni mi się coś ładnego
Rudalila - 23-11-2012
Dagaa , ale masz sny..!!!!
Mnie sie śniły buty...bardzo różne...
...co to ? czyżby podróż ?
Dagaa - 23-11-2012
Lila, jakbym tak wszystkie zebrała do jednej kupy to niezły horror mogłabym napisać
Rudalila - 23-11-2012
Jessssus...dziewczyno ! Ale ty się musisz męczyć !
Dagaa - 23-11-2012
Czemu? Ja już przyzwyczajona, te sny naprawdę nie robią na mnie najmniejszego wrażenia
Jak się budzę, to pierwsze co śmiać mi się chce i tak sobie myślę- ciekawe kiedy przyśni mi się wreszcie coś innego, bo te koszmary potwornie nudne się już przez tyle lat zrobiły
Miriam - 23-11-2012
Nysza napisał(a):wooo laboga
mnie śnił się wróżbita Maciej
stawiał mi karty .... ja byłam w mocno zaawansowanej ciąży ...
w drugim śnie ( bo się obudziłam )
też był Maciej i dał mi pierścień/sygnet z amarantowym oczkiem ,
jakoś takoś pierścień ten był nałożony na hmmm korek z ziemi ????
( mój kocur w nocy zbił mi doniczkę i musiałam sprzątać ziemię , może stąd ziemia we śnie)
rano przetłumaczyłam sobie, że po prostu ostatnio intensywnie pracuje z kartami
i coraz bardziej je poznaję - stąd ten ezo sen ( bo i kolor oczka )
a czy ziemia może oznaczać że zaczynam zapuszczać ezo korzenie ??
kurcze dopóki nie przeczytałam tego tematu, to nie przejmowałam się tym snem ...
co o nim sądzicie ???
No cóz jesli sen ma sie spełnić....
Maciej Ci pierścionek podaruje i...
Ja dzisiejszego snu nie pamietam. Koszmary senne na szczęście przestały mi sie snic . Chyba , ze wczorajszy sen ...
Sniło mi sie , ze przyjechała do mnie
wiedźma. Weszła do pokoju i powiedziała jakie ładne meble !!!. Ukradkiem otworzyła szafę i przejrzała ja dokładnie . Powiedziała hmmm .
Stałam w kąciku i nie mogłam słowa wydusić
Obudziłam się z palpitacja serca.
Smoczyca87 - 23-11-2012
lila napisał(a):Smoczyca -kurde mówią ze głodnemu chleb na myśli
No widać, że głodnych tutaj brak i zero zrozumienia
Re: Co wam się dziś śniło... - Monroe - 23-11-2012
Uh mi się śnił zmarły tata, a daaawno już mi się nie śnił może coś ode mnie chce? Trza by spytać dzisiejszego wieczoru
stryczek - 24-11-2012
witam forumowiczów
ja mam ostatnio ciągle jakies sny, najciekawsze jest to ze dawno nie sniłam a przynajmniej nie pamiętałam snów. w dzien przed pierwszym strasznym snem czułam ze tej nocy cos dziwnego mi sie przysni. najpierw sniło mi sie ze mój były chlopak zmarł. a dokładnie ze byłam niedaleko zdarzenia i przyszedł mój mąz i mi to powiedział, z taka ironią.tak sie cieszył, a najgorsze ze widziałam jego zone jak strasznie nad tym płakała. podobno wpadł pod samochód ale zdarzenia nie widziałam
a i ciągle sniją mi sie zmarli albo ze ktos umiera ale dokładnie nie widze jak umierają tylko tak jak w tym przypadku z byłym byłam obok ale tego nie widziała.pozdrawiam