Warsztat 19 - Wakacje -
Lila - 11-06-2013
Gdzie chce spędzić 5 dniowe wakacje,które są już zaplanowane ?Kraj ,krajobraz
miejsce ?
Czy wyjazd dojdzie do skutku?,jeżeli nie to dlaczego?
Z kim spędzę ten miły czas i co mam w planach tam robić ?
Zapraszam do udziału i dobrej zabawy wszystkich chętnych
Re: Warsztat Nr 19 Wakacje -
Iwona Agata - 11-06-2013
Lilu a za tydzien bedziesz potrafila odpowiedziec juz czy wyjazd dojdzie do skutku?
Lila - 11-06-2013
Kochana ja już znam odpowiedz
Iwona Agata - 11-06-2013
Ok
Iwona Agata - 11-06-2013
Czy wyjazd dojdzie do skutku?- 4 Bulawy 8 Monet(-) 7 Bulaw(-)
Widac jakies trudnosci z wyjazdem i jest mozliwe ze nie wyjedziesz, problemem jest praca.
Gdzie?- Krolowa Mieczy(-) 9 Mieczy(-) 7 Bulaw(-)
Kraj wyglada na gorzysty. Kontynent to Azja lub Ameryka
Z kim Lila chce spedzic ten mily czas?- 7 Bulaw(-)
Mysle ze z mezem.
Co ma w planach tam robic?- Krol Bulaw(-)
Podrozowac po kraju i zwiedzac generalnie. Moze spotkac sie z jakims mezczyzna? Odwiedzic go?
To tyle. Pozdrawiam
Lila - 11-06-2013
Dziękuję Lady
Sephinroth - 11-06-2013
Witaj Lilu
Gdzie spędzisz wakacje - as mieczy, widzę tu jakiś teren ograniczony. Góry, pole kempingowe, ośrodek wypoczynkowy. Miejsce "odcięte" od świata
Kraj, krajobraz, miejsce - 9 kielichów. Myślę, że Polska lub jej najbliżsi sąsiedzi. Dużo zieleni, woda, czyste powietrze. To może być jakieś uzdrowisko lub SPA, ośrodek pośród natury.
Czy wyjazd dojdzie do skutku - obawiam się, że niekoniecznie. Tu odwrócony Księżyc.
Jeśli nie, dlaczego - paź kielichów. Pojawi się jakaś impreza rodzinna, być może spotkanie towarzyskie lub prośba np. o opiekę na dzieckiem, osoba starszą.
Z kim spędzę ten miły czas - Świat. Będzie to osoba/osoby najbliższe, rodzina, przyjaciele.
Co mam w planach tam robić - odwrócona 4 buław - chęć odpoczynku bądź odreagowania np. na imprezie
Lila - 11-06-2013
Dziękuję Sephinroth
Re: Warsztat Nr 19 Wakacje - Gość - 11-06-2013
Cześć
gdzie: rycerz monet , 5 monet, 7 monet
peryferie jakieś głębokiej Szkocji a przynajmniej gdzieś z dala od zgiełku miasta , nad wodą
czy się uda:
7 buław , król kielichów, królowa kielichów
Nie z powodu faceta
co byś miała tam robić :
3 buław, królowa monet, 9 monet
spacerki i relaks w towarzystwie kobiety ale też we wnętrzu jakimś sporo czasu do spędzenia jakieś spa ...
no bo przecież nie sanatorium
Lila - 12-06-2013
3-MAJA Dziękuje
Lila - 14-06-2013
Kochani co tak słabo ,karty w dłoń i działacie
zapraszam
Sephinroth - 14-06-2013
Lilu podciągaj wątek do góry w miarę możliwości, może ktoś jeszcze wpadnie zrobić rozkład
Zebona - 15-06-2013
lila napisał(a):Gdzie chce spędzić 5 dniowe wakacje,które są już zaplanowane ?Kraj ,krajobraz miejsce ?
Zapraszam do udziału i dobrej zabawy wszystkich chętnych
Witam Lilu
GDZIE CHCE POJECHAC NA WAKACJE
6Denarow-----Q.Kielichow-----IV Cesarz --> HB/ X Kolo Fortuny i I Mag
Powiedzialabym,ze chcesz wyjechac do sasiadow polski Cesarz pokazuje przejscia graniczne jak
rowniez wszelkiego rodzaju zabytki.A moze tylko u nas w kraju chcesz pojechac na jakies
pustkowie o pieknym krajobrazie moze byc nad woda.Dzieki Q.Kielichow spedzilabys ten czas
bardzo swojsko,po prostu czysty odpoczynek, spacery,mile towarzystwo.
To podsumowanie mowi mi jednak,ze cos noze sie zmienic i nie byc tak jak to sobie zaplanowalas.
Musze tu dodac ,ze albo ty robisz komus(lub zrobisz)przysluge alb ktos chce ci sie za cos zrewanzowac.
CZY WYJAZD DOJDZIE DO SKUTKU --JAK NIE TO DLACZEGO
XVI Wieza Boga-----7 Bulaw---- As Denarow --> HB/ VI Kochankowie
No i prosze Wieza.Mysle,ze dojdzie do jakiejs klotni ostrzejszej wymiany zdan,rozwazan.
Ta przeszkada moga byc rowniez terminy np.egraminow,zdany egzamin w rokowaniach...itp...
To wszystko jednak nie przeszkodzi w podjeciu nowej decyzji(chodzi tez o pieniazki)i wyjazd
raczej dojdzie do skutku.
Z KIM SPEDZE CZAS I CO MAM ZAMIAR TAM ROBIC
AS Denarow-----3 Kielichow-----9 Mieczy --> HB / XIII Smierc
Wiesz tu calkiem zglupialam.Powyzej byla 7 Bulaw,ktora mowi,ze bardzo aktywnie zajmujesz
sie ezoteryka.Czyzbys sie przypadkiem nie wybierala na jakies kursy,wczasy ezoteryczne?
W kazdym razie mysle,ze czas spedzisz z kims z rodziny + jeszcze inne towarzystwo.
Jest tu jeszcze jakas wiadomosc o przyroscie w rodzinie(nie musi byc w twojej).Nie wiem
Tylko dlaczego tak bardzo bedziesz sie martwic.Wyglada na to,ze ten wyjazd doprowadzi
do twojej transformacji.
Zycze udanego wyjazdu.
Lila - 15-06-2013
Zebona dziękuje
Czy ktoś jeszcze się pokusi
Lila - 16-06-2013
Kochani do 21:00 zostało sporo czasu ,może ktoś jeszcze zechce coś dopisać
SARNA1 - 16-06-2013
Cytat:autor: lila » wtorek 11 cze 2013, 11:31
Gdzie chce spędzić 5 dniowe wakacje,które są już zaplanowane ?Kraj ,krajobraz miejsce ?
Patrząc na karty myślę sobie,że kraj do którego mogłabyś jechać to Włochy lub Francja po głowie chodzi też mi Rumunia lub Bułgaria lub Niemcy-tak mi się kojarzą po prostu.Gdzieś w rejonie z winoroślą i górami atrakcyjne miejsce dla oka,miejscowosc może posiadać mosty oraz oraz rozlewisko.
Myślę,że tam wyjedziesz choć mogły być wahania co do wyjazdu ,ale wyjazd jest tak wynika z kart.Także wyjedziesz tam
Pojedziesz tam sama,z kart wynikałoby,ze jedziesz tam do pracy moze tam do kogoś może współpraca z kims, pokazuje mi tu jakby praca na czarno?,ktos jakby zauważył twój potencjał.Przy 7 mieczach -może chcesz coś zbierać,chyba,że chodzi zupełnie o prace związana z umysłem,może ezoteryką lub pisaniem...
.Druga rzecz to, taka ,że po prostu pragniesz się wymknąć na zasłużony urlop i leniwie podziwiać piękne widoki.
Księżyc,5 mieczy,7 monet
6 buław,2 monet,Rydwan
7 mieczy,Cesarzowa,3 monet
Lila - 16-06-2013
Dziękuje Sarenko
Lila - 16-06-2013
Przede wszystkim dziękuje wszystkim osobom,które wzięły udział i gratuluje
Kochani w ramach opieki nad moim mężem i przejęciem wielu obowiązków,które na mnie spadły ,mąż zabukował mi pobyt w hotelu ,blisko Irlandzkiego morza
5 dniowy urlop odpoczynkowy. Pobyt spędzę z moja przyjaciółka ,będziemy się relaksować,spa-upiększać i korzystać ile się da.
co niektórzy wspomnieli o ezoteryce,oczywiście karty będą mi towarzyszyć.
Po zastanowieniu się podam zwyciężczynie -prosze o chwilkę
Lila - 16-06-2013
Wielkie Gratulacje dla Sephinroth z niewielka przewaga wygrała z 3-maja ,której również gratuluje i zachęcam do udziału na forum bo masz rękę do kart i nauka Twoja mnie zaskoczyła
Pozostałym uczestniczkom dziękuje i przesyłam
Sephinroth - 16-06-2013
Jej... dziękuję serdecznie
Teraz rozumiem, że błędnie zinterpretowałam odwrócony Księżyc i pazie kielichów... no cóż, wciąż się uczę
Ze swojego miejsca gratuluję WSZYSTKIM
ponieważ każda interpretacja zawierała część Prawdy. Dajcie mi troszkę pomyśleć, bo zupełnie nie mam koncepcji na kolejny warsztat
Lilu, dla Ciebie ogromne podziękowania za świetne ćwiczenie i, jakby nie patrzeć - proste pytania zawierające skomplikowaną odpowiedź
Iwona Agata - 16-06-2013
Dziekuje za warsztat i gratuluje zwycięzczyni
Zebona - 16-06-2013
Ja rowniez dziekuje za warsztaty.
Azwyciezczyni wielkie B R A W A