Warsztat 38 - Niedzielna praca syna -
Iwona Agata - 12-09-2014
Moj syn co tydzien ma taka prace dorywcza. I moje pytania sa takie
1. Jakie jest miejsce jego pracy? Z czym zwiazane?
2. Jaki jest charakter pracy tam? Co robi?
Zycze Wam samych trafien.
Rozwiazanie za tydzien w piątek
Re: Warsztat 38- Niedzielna praca syna -
Żubrówka - 12-09-2014
Miejsce pracy - królowa mieczy i Sąd - może kancelaria prawna, np. notarialna, adwokacka, u jakiejś pani prawniczki
Co tam robi - porządkuje stare dokumenty, sprawy, musi się przy tym wykazać kreatywnością, żeby to wszystko jakoś ogarnąć
Iwona Agata - 13-09-2014
Dziekuje Zubrowko
Zapraszam kolejne osoby
Margita - 13-09-2014
Miejsce pracy - sprawiedliwość, 2 buławy
Co tam robi -księżyc, pustelnik
Jakiś budynek urzędowy, biuro, siedzi za biurkiem lub za kontuarem (np. kontuar jak rejestracja w przychodni).
Stawiam na rejestrację w jakimś szpitalu, przychodni, zapisy do lekarzy, na badania.
Pozdrawiam
Iwona Agata - 13-09-2014
Dziękuję Margito
Zapraszam kolejne osoby
Sephinroth - 15-09-2014
1. Jakie jest miejsce jego pracy? Z czym związane? - 7 buław, 4 kielichów, 3 pentakli
Zadaniem Twojego syna jest szukanie rozwiązań dla spraw z przeszłości. Myślę, że część pracy wykonuje w domu lub jakoś przygotowuje się do wykonania zadania. Musi być konsekwentny i zdeterminowany, wykazywać się kreatywnością. Podejrzewam, że jest to praca wymagająca dużego nakładu psychicznego lub fizycznego. Nie jest to praca satysfakcjonująca, jednak niesie możliwość rozwoju. Wiedza stosowana w praktyce. W dodatku w jakiejś konkretnej dziedzinie.
Próbuję to wszystko jakoś pozbierać, ale mam problem. Być może są to zajęcia sportowe, coś związanego z budownictwem lub handlem, ew. pomocą ludziom. Ewidentnie widać miejsce, gdzie jest dużo osób. Swoją drogą pierwszym moim skojarzeniem była praca na cmentarzu, ale w niedzlelę chyba nie byłoby to dobrze widziane.
2. Jaki jest charakter pracy tam? Co robi? - VII Rydwan
Instruktor jazdy - pokrywałoby się to z powyższym rozkładem, gdzie pojawia się potrzeba szybkości reakcji, ale też rodzaj monotonii.
Być może chodzi o usługi przewoźnicze lub faktycznie jest liderem jakiejś grupy (czy to trenerem jakiegoś sportu, czy kierownikiem ekipy budowlanej/remontowej, a może jest odpowiedzialny za kwestie finansowe w jakiejś firmie).
Lady, dla mnie to był trudny warsztat
Może po protu wyciągnęłam trefne karty, jakoś mi się to nie łączy.
Iwona Agata - 15-09-2014
Dziekuje Seph
Zapraszam kolejne osoby
Galatea - 15-09-2014
Nie bardzo czuję się na siłach w tak precyzyjnych warsztatach...
Robię to tylko dla Ciebie Lady
1. Gdzie? - Cesarzowa, Paź Mieczy, Paź Denarów - to może być jakaś część szkoły, uczelni, miejsce gdzie podaje się posiłki, sala sportowa, aula, kuchnia, sala jadalna.
2. Co robi? - 3 Buławy, Cesarz, 3 Kielichy - organizuje imprezy, przygotowuje posiłki, sprząta.
Iwona Agata - 15-09-2014
Galateo, bardzo dziekuje
Nie zrazaj sie, cwicz
Zapraszam kolejne osoby
Iwona Agata - 18-09-2014
Zachęcam wszystkich do cwiczen. Nie ma czego sie obawiac a mozna pocwiczyc intuicje i wyciagnac wnioski ze swoich kart, jeszcze raz poczuc jak do nas mowia;-
Jutro rozwiazanie
Marcia89 - 18-09-2014
Lady ja na pewno wezmę udzial jak znajdę spokojną chwilę czasu
jesli mogę prosić to podaj rozwiązanie w piątek ale wiczorem bo nie wiem czy zdążę
Iwona Agata - 18-09-2014
Wiedźma Marta napisał(a):Lady ja na pewno wezmę udzial jak znajdę spokojną chwilę czasu jesli mogę prosić to podaj rozwiązanie w piątek ale wiczorem bo nie wiem czy zdążę
Oczywiscie, poczekam
Kapłanka - 18-09-2014
3 kijów, XX, 7 kijów, możliwe, że to praca w szkole,w reklamie, może pełnić jakieś funkcje kierownicze, zarządzać, informować, komunikować, reklamować, dopilnować jakiś papierów,pakować coś, ,,rozliczać'' z czegoś. Dużo się dzieję, jest spory ruch.
Iwona Agata - 18-09-2014
Dziekuje Kapłanko
Zapraszam kolejne osoby
poranna_cisza - 18-09-2014
1. Jakie jest miejsce jego pracy? Z czym zwiazane?
IX Pustelnik, 3 Bulaw
2. Jaki jest charakter pracy tam? Co robi?
As Denarow. 7 Denarow
Patrzac na obrazki na kartach przyszlo mi do glowy, ze przeprowadza dzieci przez jedznie w wolnej chwili..ze znaczenia kart-mozliwe, ze jest to miejsce urzedowe, budynek administracyjny lub zwiazany ze szkolnictwem..moze otwiera listy i porzadkuje korespondencje lub inne dokumenty albo odbiera telefony..? mozliwe tez, ze rozwozi ulotki, np na rowerze..jest to praca, na ktorej efekty trzeba bedzie poczekac, mozliweze promocja jakiegos produktu np w supermarkiecie lub przez telefon..
..napewno jest zdowolony z kasy w tej pracy, traktuje ja jako wlasny biznes, jako wlasne, fajne pieniadze..
Iwona Agata - 18-09-2014
Dziękuje Poranna
Dziewczyny i chłopaki zapraszam, jutro wieczorem rozwiazanie
ayla - 20-09-2014
jego miejsce pracy-8 mieczy Moc-klub fitness
co robi-9 denarów Śmierć-pomaga mieć piękną figurę
powiem,ze na początku też myślałam o szpitalu, jako miejsce,a pomaga w wyleczeniu,sama już nie wiem
Iwona Agata - 20-09-2014
Dziekuje Aylo. Poczekamy jeszcze na Wiedzme Marte do wieczora , bo mnie o to prosila
Re: Warsztat 38- Niedzielna praca syna - lila_mr - 20-09-2014
Miejsce pracy:
królowa buław, 2 buław, 2kielichów stawiałabym na galerię handlową, kawiarnię, knajpkę ewentualnie kino, gdzieś gdzie się pełno zakochanych kręci i atrakcyjnych dziewczyn
Co on tam robi:
10 denarów, 10 mieczy, 5 kielichów dba o komfort i dobre samopoczucie klientów,stwarza rodzinną atmosferę ewentualnie sprząta po nich puste kielichy
hmm kelner, barman, albo wpuszcza ludzi na salę kinową
Iwona Agata - 20-09-2014
Dziekuje Lila_mr
Wieczorem rozwiazanie.
Marcia89 - 20-09-2014
Witaj Lady
Dziękuję że zaczekałaś
Gdzie dorywczo pracuje syn Lady i co tam robi??
paź monet, Sąd, 6 buław
Gwiazda, 9 pucharów, 2 monet
Te karty kojarzą mi się z miejscem gdzie można miło spędzić czas z rodziną. Myślę, że może to być kino, restauracja albo sklep jakiś. Może pracować u kogoś znajomego albo z rodziny. Może sprzedawać coś np. bilety, albo kelnerować, przyjmować pieniądze za usługi. Może też coś rozwozić lub roznosić. Może odbierać telefony, przyjmować zamówienia.
To tak na szybko. Dziękuję jeszcze raz
Iwona Agata - 20-09-2014
Dziekuje Wiedzmo Marto, moge wiec podac rozwiazanie
Moj syn co niedziela jezdzi na gielde samochodowa i robi tam zdjecia samochodom do sprzedazy, ktore pozniej w domu zamieszcza na intenecie. Reklamuje je. Dostaje za to drobne pieniazki od włascicieli sprzedawanych samochodow.
Wszystkie z Was cos trafily . Gratuluje
autor: Żubrówka » 12 wrz 2014, o 22:21
Miejsce pracy - królowa mieczy i Sąd - może kancelaria prawna, np. notarialna, adwokacka, u jakiejś pani prawniczki
Co tam robi - porządkuje stare dokumenty, sprawy, musi się przy tym
wykazać kreatywnością, żeby to wszystko jakoś ogarnąć
Tak, musi byc elastyczny i kreatywny, aby miec klientow ktorzy beda pozniej zadowoleni z jego ogloszen w necie
autor: Margita » 13 wrz 2014, o 07:11
Miejsce pracy - sprawiedliwość, 2 buławy
Co tam robi -księżyc, pustelnik
Jakiś budynek urzędowy, biuro, siedzi za biurkiem lub za kontuarem (np. kontuar jak rejestracja w przychodni).
Stawiam na rejestrację w jakimś szpitalu, przychodni, zapisy do lekarzy, na badania.
Margito Twoj Ksiezyc fajnie pokazal ze robi tam zdjecia
autor: Sephinroth » 15 wrz 2014, o 00:07
1. Jakie jest miejsce jego pracy? Z czym związane? - 7 buław, 4 kielichów, 3 pentakli
Zadaniem Twojego syna jest
szukanie rozwiązań dla spraw z przeszłości.
Myślę, że część pracy wykonuje w domu lub jakoś przygotowuje się do wykonania zadania. Musi być konsekwentny i zdeterminowany, wykazywać się kreatywnością. Podejrzewam, że jest to praca wymagająca dużego nakładu psychicznego lub fizycznego. Nie jest to praca satysfakcjonująca, jednak niesie możliwość rozwoju. Wiedza stosowana w praktyce. W dodatku w jakiejś konkretnej dziedzinie.
Próbuję to wszystko jakoś pozbierać, ale mam problem. Być może są to zajęcia sportowe, coś związanego z budownictwem
lub handlem, ew. pomocą ludziom. Ewidentnie widać miejsce, gdzie jest dużo osób. Swoją drogą pierwszym moim skojarzeniem była praca na cmentarzu, ale w niedzlelę chyba nie byłoby to dobrze widziane.
2. Jaki jest charakter pracy tam? Co robi? - VII Rydwan
Instruktor jazdy - pokrywałoby się to z powyższym rozkładem, gdzie pojawia się potrzeba szybkości reakcji, ale też rodzaj monotonii.
Być może chodzi o usługi przewoźnicze lub faktycznie jest liderem jakiejś grupy (czy to trenerem jakiegoś sportu, czy kierownikiem ekipy budowlanej/remontowej, a może jest odpowiedzialny za kwestie finansowe w jakiejś firmie).
Tu Rydwan pieknie pokazal, ze praca ma zwiazek z samochodami.
autor: Galatea » 15 wrz 2014, o 16:50
Nie bardzo czuję się na siłach w tak precyzyjnych warsztatach...
Robię to tylko dla Ciebie Lady
1. Gdzie? - Cesarzowa, Paź Mieczy, Paź Denarów - to może być jakaś część szkoły, uczelni, miejsce gdzie podaje się posiłki, sala sportowa, aula, kuchnia, sala jadalna.
2. Co robi? - 3 Buławy, Cesarz, 3 Kielichy - organizuje imprezy, przygotowuje posiłki, sprząta.
Galateo chodzilo o gielde, Paż Denarow czesto pokazuje sprzedaz a 3 Buławy, na zajecie majace zwiazek z podrozami, przemieszczaniem sie, samochodami
autor: Kapłanka » 18 wrz 2014, o 15:41
3 kijów, XX, 7 kijów, możliwe, że to praca w szkole,
w reklamie, może pełnić jakieś funkcje kierownicze,
zarządzać, informować, komunikować, reklamować, dopilnować jakiś papierów,pakować coś, ,,rozliczać'' z czegoś. Dużo się dzieję, jest spory ruch.
Brawo! To praca w reklamie!
autor: poranna_cisza » 18 wrz 2014, o 21:03
1. Jakie jest miejsce jego pracy? Z czym zwiazane? IX Pustelnik, 3 Bulaw
2. Jaki jest charakter pracy tam? Co robi? As Denarow. 7 Denarow
Patrzac na obrazki na kartach przyszlo mi do glowy, ze przeprowadza dzieci przez jedznie w wolnej chwili..ze znaczenia kart-mozliwe, ze jest to miejsce urzedowe, budynek administracyjny lub zwiazany ze szkolnictwem..moze otwiera listy i porzadkuje korespondencje lub inne DOKUMENTY albo odbiera telefony..? mozliwe tez, ze rozwozi ulotki, np na rowerze..jest to praca, na ktorej efekty trzeba bedzie poczekac,
mozliweze promocja jakiegos produktu np w supermarkiecie lub przez telefon..
..napewno jest zdowolony z kasy w tej pracy, traktuje ja jako wlasny biznes, jako wlasne, fajne pieniadze..
Brawo! Tymi produktami ktore promuje sa samochody z gieldy!
autor: ayla » dzisiaj, o 07:29
jego miejsce pracy-8 mieczy Moc-klub fitness
co robi-9 denarów Śmierć-pomaga mieć piękną figurę
powiem,ze na początku też myślałam o szpitalu, jako miejsce,a pomaga w wyleczeniu,sama już nie wiem
Tu niestety nie. Moze nastepnym razem pojdzie Ci lepiej?
autor: lila_mr » dzisiaj, o 11:04
Miejsce pracy: królowa buław, 2 buław, 2kielichów stawiałabym na galerię handlową, kawiarnię, knajpkę ewentualnie kino, gdzieś gdzie się pełno zakochanych kręci i atrakcyjnych dziewczyn
Co on tam robi: 10 denarów, 10 mieczy, 5 kielichów dba o komfort i dobre samopoczucie klientów,stwarza rodzinną atmosferę ewentualnie sprząta po nich puste kielichy hmm kelner, barman, albo wpuszcza ludzi na salę kinową
Tu nieestety nie. Moze nastepnym razem pojdzie lepiej?
autor: Wiedźma Marta » 26 min temu
Witaj Lady
Dziękuję że zaczekałaś
Gdzie dorywczo pracuje syn Lady i co tam robi??
paź monet, Sąd, 6 buław
Gwiazda, 9 pucharów, 2 monet
Te karty kojarzą mi się z miejscem gdzie można miło spędzić czas z rodziną. Myślę, że może to być kino, restauracja albo SKLEP jakiś. Może pracować u kogoś znajomego albo z rodziny. Może sprzedawać coś np. bilety, albo kelnerować, przyjmować pieniądze za usługi. Może też coś rozwozić lub roznosić. Może odbierać telefony,
przyjmować zamówienia.
Pracuje na gieldzie i rzeczywiscie przyjmuje zamowienie na zdjecia samochodow, ktore pozniej zamieszcza necie
Dziewczynki dziekuje Wam serdecznie za udzial w warsztacie, tym bardziej ze nie byl latwy. Za zwyciezczynię tego warsztatu uznaje
Kaplankę a wyroznione zostaja Seph, Poranna_Cisza i Wiedzma_Marta!
Gratuluje! Kaplanko czekamy na Twoj kolejny warsztat!