Demony słowiańskie -
Afercia - 24-03-2015
Ostatnio całkiem przypadkiem natrafiłam na ciekawą psychozabawę - quiz jakim słowiańskim demonem jesteś?
Można przy okazji poznać trochę słowiańskim stworków
http://filing.pl/jakim-slowianskim-demonem-jestes/?fb_ref=Default
Jakim słowiańskim demonem jesteś?
Dobrochoczy
Jesteś dobrym demonem, zamieszkującym lasy. Najczęściej upodabniasz się do drzewa. Opiekujesz się pokrzywdzonymi i ukazujesz nieuczciwych zsyłając na nich choroby. Łatwo można Cię przebłagać. Wystarczy tylko chleb i sól zawinięte w czyste, białe płótno. Masz bardzo sprawiedliwą duszę.
Demony słowiańskie -
Afercia - 24-03-2015
Ostatnio całkiem przypadkiem natrafiłam na ciekawą psychozabawę - quiz jakim słowiańskim demonem jesteś?
Można przy okazji poznać trochę słowiańskim stworków
http://filing.pl/jakim-slowianskim-demonem-jestes/?fb_ref=Default
Jakim słowiańskim demonem jesteś?
Dobrochoczy
Jesteś dobrym demonem, zamieszkującym lasy. Najczęściej upodabniasz się do drzewa. Opiekujesz się pokrzywdzonymi i ukazujesz nieuczciwych zsyłając na nich choroby. Łatwo można Cię przebłagać. Wystarczy tylko chleb i sól zawinięte w czyste, białe płótno. Masz bardzo sprawiedliwą duszę.
Re: Demony słowiańskie -
madrugada - 24-03-2015
haha pytania sa niesamowite
tez wyszlam jako Dobrochoczy
Aggata - 24-03-2015
haha i ja tez jako Dobrochoczy
Filifionka - 24-03-2015
Ojej, a ja jestem Bobo
To chyba taki jakby muminkowy Bobek?
Jesteś małą, niezbyt urodziwą i złośliwą istotą. Wykorzystywany jesteś do straszenia dzieci. Miałeś je bić oraz powodować w domu różne szkody. Jesteś najstraszniejszy dla osób, które boją się pająków. Na szczęście można przebłagać Cię ofiarą z dobrego jedzenia. Najwyraźniej lubisz jeść. Żeby tylko jedzenie było w Twoim guście... To smutne, że jesteś często wyśmiewany z powodu swojego niskiego wzrostu.
Ale ja sama się boję pająków!
Filifionka - 24-03-2015
Ojej, a ja jestem Bobo
To chyba taki jakby muminkowy Bobek?
Jesteś małą, niezbyt urodziwą i złośliwą istotą. Wykorzystywany jesteś do straszenia dzieci. Miałeś je bić oraz powodować w domu różne szkody. Jesteś najstraszniejszy dla osób, które boją się pająków. Na szczęście można przebłagać Cię ofiarą z dobrego jedzenia. Najwyraźniej lubisz jeść. Żeby tylko jedzenie było w Twoim guście... To smutne, że jesteś często wyśmiewany z powodu swojego niskiego wzrostu.
Ale ja sama się boję pająków!
Afercia - 24-03-2015
Filifionka to Tobą straszono mnie za dzieciaka
panicznie bałam się Beboka ktory czyhał wszędzie xD
Luks - 24-03-2015
"Którą z tych grup prześladowałbyś" rozwaliło mnie to pytanie
Ja też jestem DOBROCHOCZY, nuda, myślałem, ze będę inny
swoją drogą chciałem się ukazywać jako stary blady mężczyzna a nie drzewo
najlepsza by była czarna nietoperzowata postać ^^
Filifionka - 24-03-2015
Ja chciałam ptaki, a widzisz... Ale to pewnie stąd, że prześladowałabym młodzież
jagoda20 - 24-03-2015
a ja jestem Leszy- niezłych rzeczy się o sobie dowiedziałam, choć wiele prawdy w tym jest
jagoda20 - 24-03-2015
a ja jestem Leszy- niezłych rzeczy się o sobie dowiedziałam, choć wiele prawdy w tym jest
Luks - 24-03-2015
Wybrałaś złego glinę, prawda?
Luks - 24-03-2015
Wybrałaś złego glinę, prawda?
Filifionka - 24-03-2015
Taaak, zdecydowanie jestem tym złym gliną
Filifionka - 24-03-2015
Taaak, zdecydowanie jestem tym złym gliną
Luks - 24-03-2015
I Jagoda chyba też
Luks - 24-03-2015
I Jagoda chyba też
jagoda20 - 24-03-2015
Luks- jak zwykle masz absolutną rację
jagoda20 - 24-03-2015
Luks- jak zwykle masz absolutną rację
Luks - 24-03-2015
Po prostu czytałem opisy tych demonów i zorientowałem się, że jedno z tych pytań a mianowicie o gliniarza od razu determinowało czy się będzie dobrym czy złym demonem. Jako człowiek jestem lekko aspołeczny, ale gdyby przyszło brać udział w akcji typu gliniarze to na pewno byłbym dobrym gliną choćby ze względu na delikatną urodę
byłbym niewiarygodny jako zły glina, no więc zaznaczyłem dobrego... ale generalnie moje odpowiedzi odnośnie jak bym zabijał i kogo bym męczył nie pasują do tego co mi wyskoczylo xD
Luks - 24-03-2015
Po prostu czytałem opisy tych demonów i zorientowałem się, że jedno z tych pytań a mianowicie o gliniarza od razu determinowało czy się będzie dobrym czy złym demonem. Jako człowiek jestem lekko aspołeczny, ale gdyby przyszło brać udział w akcji typu gliniarze to na pewno byłbym dobrym gliną choćby ze względu na delikatną urodę
byłbym niewiarygodny jako zły glina, no więc zaznaczyłem dobrego... ale generalnie moje odpowiedzi odnośnie jak bym zabijał i kogo bym męczył nie pasują do tego co mi wyskoczylo xD
Beata - 24-03-2015
A ja jestem Strzygą
'Jesteś kobiecym demonem o ptasich szponach, który żywi się krwią. Prawdopodobnie urodziłeś się z dwoma sercami, duszami lub podwójnym uzębieniem. Nie jesteś jednak bardzo morderczym demonem. Dla ludzi oznaczasz tylko (a może aż) śmierć kogoś bliskiego. Pojawiasz się też u rodzin, przed chrzcinami dziecka. Plusem jest to, że masz dwa życia, a zabić Cię można tak jak popularnego wampira.'
Nie wiedzialam ze mam podwojne organy za to i 2 życia