Czy wibracje w ciele mają coś wspólnego z czakrami? - frauka - 22-10-2015
Jak w temacie
Wiec: podam przykład.
Na przykład na lekcji nagle wiruje mi połowa ciała i czy to wpływ czakrami tak działa na te wibracje?
I ok, zajrzę w ten dział
Re: czy wibracje w ciele mają coś wspólnego z czakrami? -
Krystyna - 24-10-2015
Być może tak odczuwasz swoje emocje związane np. z lekcjami, czy jesteś do nich przygotowana, lub nie, czy będziesz pytana, czy będzie sprawdzian...
Poobserwuj w jakich sytuacjach jest tak jak piszesz...
Hmmm, a może za bardzo chcesz zapanować nad swoimi emocjami...tak tez może być...
Nie zawsze jest konieczne panować nad emocjami......ale można...i można się tego nauczyć...
Re: czy wibracje w ciele mają coś wspólnego z czakrami? - Dzina - 30-10-2015
to bardzo dobra sprawa- umiejętność panowania nad emocjami .Ja mam z tym problem.Kiedy sie czym denerwuje zaczynam sie trząść ,dostaje dreszczy i biegam siusiu co chwile...Masakra jakaś
Re: czy wibracje w ciele mają coś wspólnego z czakrami? - frauka - 31-10-2015
No właśnie tylko mi się nie wydaje to takie normalne te wibracje bo to nie są dreszcze
. takie coś jak "mrowienie" na nodze
,tylko to nie jest takie jak na nodze to przechodzi szybciej
i to jest na całym ciele albo na połowie ciała.jeszcze wspomnę że ja nauczyłam się sama wytwarzać "mrowienie" na ręce albo w dowolnej części ciała. Myślicie że to może być od tego że nauczyłam się tego i teraz samo z siebie się pojawia?.hmm czyli według was te wibracje to umiejętność panowania nad emocjami?