Rozkład "Zagubione przedmioty Trójkąta Bermudzkiego" (gdy coś zgubiliśmy) -
Iwona Agata - 11-09-2016
Rozkład przydatny , gdy zgubimy coś z książki Sashy Graham "365 rozkładów Tarota"
------1------ ------4------ ------7------
---2----3---- ---5----6--- ---8----9----
1. Gdzie ostatnio byłem?
2. Jaki jest najbardziej oczywiste miejsce, w którym mógłbym znaleźć zagubiony przedmiot?
3. Gdzie po raz ostatni go widziałem?
4. Kiedy po raz ostatni go używałem?
5. Czy mam się skontaktować z osobami, które mogłyby go mieć?
6. Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc w szukaniu?
7. Czy ta rzecz została skradziona?
8. Czy za jakiś określony czas ta rzecz odnajdzie się sama?
9. Gdzie ona konkretnie jest?
Rozkład - Zguba -
Joana - 11-09-2016
Bardzo przydatny rozkład, zamierzałam kupić książkę Sashy Graham, w morzu innych wydatków zeszło to na drugi plan.
Na pewno nie raz go wykorzystam, ciekawie się przedstawia. Pytania są świetnie skonstruowane. Będzie bardzo pomocny, dziękuję za wstawienie tego opisu
Rozkład - Zguba -
Iwona Agata - 11-09-2016
Nie ma za co
Od czasu do czasu wstawię jakiś rozkład z tej książki
Rozkład - Zguba -
LunarChimera - 02-10-2016
Bardzo przydatny rozkład dla zapominalskich! Książkę Sashy Graham posiadam i muszę przyznać, że każdy rozkład jest w niej ciekawy i warto poświęcić tej książce dłuższą chwilę.
Rozkład - Zguba -
Iwona Agata - 02-10-2016
Dziękuję LunarChimero.
Rozkład - Zguba -
LeCaro - 02-10-2016
Też wrzucałam tu jeden czy dwa rozkładziki z tej książki i bardzo ją polecałam, bo jest naprawdę dobra.
Chociaż muszę przyznać że tytuł tego akurat rozkładu jest nieco niepokojący... "Rozkład na zgubę"... na czyją zgubę?
Rozkład - Zguba -
Iwona Agata - 03-10-2016
Tak Jednorożcu, tytuły rozkładów czasami nie są dokłądnie trafione ale ten akurat jakoś da się rozszyfrować . A co powiesz na tytuł rozkładu z tej ksiązki " Odświeżanie garderoby Coco Chanell". Taki tytuł to dopiero jazda bez trzymanki
Rozkład - Zguba -
LunarChimera - 03-10-2016
Haha zgodzę. Na pierwszy rzut oka ciężko coś z tego odczytać. Tak samo jest z rozkładami nawiązującymi do bajek. "Rozkład królewny śnieżki", "Rozkład małej syrenki", "Rozkład Piotrusia Pana"