Witam Was serdecznie! - TarocistkaEU - 18-07-2017
Wracam na Wasze forum już któryś raz
Myślałam, że uda mi się zalogować ponownie na moim koncie, ale chyba gdzieś przepadło
Cieszę się, że mogę wrócić, po niezłych bojach i porządkowaniu swoich spraw osobistych przyszła pora na powrót do zawodowej ezoteryki - prowadzę swoją firmę, oferuję różnego rodzaju usługi, ciągle się rozwijam. Moją misją jest pomaganie - jestem tarocistką z wieloletnim doświadczeniem oraz certyfikowanym doradcą psychologicznym. Uczestniczyłam w kursach i seminariach dotyczących terapii poznawczo behawioralnej oraz leczenia traum psychicznych. Ezoteryka to dla mnie głównie pomaganie i wspieranie, doradztwo w rozwiązywaniu problemów, podejmowaniu decyzji, ciągła nauka... wszak człowiek i jego natura nigdy nie są w stanie pokazać nam całego oblicza.
Mam nadzieję, że spędzę z Wami fajny czas, podzielę się wiedzą oraz zdobętę doświadczenie, którym dzielicie się tutaj Wy
Pozdrawiam i przesyłam uściski i pozytywną energię xoxoxoxoxoxoxo
Aleksandra
RE: Witam Was serdecznie! -
Iwona Agata - 18-07-2017
Nie kojarzę Cię Olu. Witaj. Jakie miałaś poprzednie nicki na tym forum?
RE: Witam Was serdecznie! - TarocistkaEU - 18-07-2017
(18-07-2017, 12:55)Lady of Dreams napisał(a): Nie kojarzę Cię Olu. Witaj. Jakie miałaś poprzednie nicki na tym forum?
Ah, to już było parę lat temu - ja zawsze na forach pod nickiem Tarocistka Aleksandra. Pamiętam, że u Was trochę pisałam, nawet chyba gabinet był grany o ile pamięć mnie nie myli
Iwona Agata - 18-07-2017
Olu czy prowadzisz swój blog Tarot moja pasja?
Krystyna - 18-07-2017
Witaj ponownie na naszym Forum...
Twoje konto poprzednie założone w 2013 roku, po dwu latach braku aktywności zostało zlikwidowane w 2016 roku...
Chętnie skorzystamy z Twojej wiedzy, doświadczenia...zachęcam do aktywności na naszym Forum...
LeCaro - 18-07-2017
Witamy serdecznie na naszym forum.
miło Cię widzieć i z nadzieją czekam na wymianę doświadczeń... z tego co piszesz, masz dużo do zaoferowania.
Dagmara.S - 18-07-2017
Witaj cieplutko!
Czesiek - 19-07-2017
Cześć :
i witam ponownie na forum, tak swoją drogą coś czuję, że między nami będzie jakaś współpraca, albo praca nad czymś, ale czas pokaże.