Rok Numerologiczny 2023/2024

Witaj Hazar
Czy mogę prosić Cię o wróżbę na 8 rok numerologiczny? Kwiatek
Odpowiedz

Witaj Agata
Wróżba na nowy rok numerologiczny

Miłość - 5 monet, 9 kielichów - Trochę biednie. Będziesz wyciągać rękę, ale nie wiem czy na zgodę czy żebrząc o uwagę, ale to co dostaniesz będzie płytkie i krótkotrwałe. Jak zapijany wieczór na umór, a później kac stulecia.
Bedzie tego dużo, ale bez podstaw, przyszłości czy fundamentów. Zaspokajać cię będzie jak narkomana na głodzie, na chwilę i będzie cały czas mało.

Praca - 7 buław, 3 monety - Tu powinno być dobrze widzę cię w pracy. Staniesz się bardziej asertywna, być może już nie pozwolisz sobie zwalić wszystkiego na głowę. Widać cię w jakieś "koronkowej robocie", jak pracujesz z dbałością o szczegóły. I są z tego pieniądze, możliwe że praca będzie miała związek z wiązkami.?  bądź elektromechaniką.

Finanse - Królowa Buław, 10 monet - Wreszcie zaczniesz dobrze zarabiać. Finanse rzeczywiście poszybują w górę i będzie to tylko zasługa twojej pracy. Musisz mieć jakieś zdolności manualne, bo widzę tak jakbyś trafiła w swoje zasoby i zaczęła właśnie na nich zarabiać. 
Myślę że będzie cię stać na nową garderobę, dobre zabiegi kosmetyczne i aktywność, bo pięknie wyglądasz Oczko seksowna kobieta z Ciebie się zrobi.

Zdrowie (ciało) - II Kapłanka - Oprócz bilansu który trzeba zrobić, znowu możesz mieć jakąś niespodziankę. Dołożenie ( Król Monet ) Jajeczko jest przygotowane, to nie jest jeszcze pewne, bo Gość mi je trzyma, ale możliwe że puści w jajowód. Jak będziesz się spóźniać, albo piersi zrobią się tkliwe, to nie wczesna menopauza, rób od razu test ciążowy. Oczko

Zdrowie (umysł) - Królowa Mieczy - bardzo dobre zdrowie psychiczne, na ten moment już nie można cię złamać. Jesteś jak ze skały. Choćby dookoła się waliło, już wiesz jak żyć.

Niespodzianka -XIV Umiarkowanie - Ten rok bez niespodzianek Oczko wszystko jest jakby dalszym ciągiem mijającego roku. Ten rok minie tak jakbyś jechała po równym. Ciesz się wypracowanym zyskiem.

No Agata, te finanse to furora, trzymam kciuki żeby się spełniło. Pięknie się pokazałaś, ten błysk w oku, świetna fryzura, piękne etniczne kolczyki, normalnie błyszczysz.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar,
 bardzo dziękuję za szybką odpowiedź i poświęcony mi czas Kwiatek Kwiatek na pewno wrócę z weryfikacją.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości