18-05-2015, 14:54
Kto wie....na wrzesień ,na razie mam przerwę we wróżbach ,ale dziękuję za radę
Dzina napisał(a):Myslalam o jednej karcie np jedna na miesiac. U mnie 5 pucharow wyskoczyo na wrzesien, no i boje sie o MameTo karta ogólno-miesięczna, nie rozpatrywałbym jej pod takim kątem. 5 pucharów może pokazywać wiele rzeczy, przede wszystkim negatywne emocje, żal, smutek, ale sama w sobie nie wskazuje przyczyny. Wróżba może się też najnormalniej w życiu nie sprawdzić. Akurat taki rozkład zrobiłem też sobie. 5 pucharów mam akurat na maj i musze powiedzieć, że poza nietrafionym ulokowaniem uczucia, które zresztą swój początek miało bardziej w kwietniu, nic w tym klimacie się nie stało. Natomiast w tym miesiącu bardziej to odczułem i być może stąd taka karta. Natomiast w kwietniu dowiedziałem się o poważnej chorobie mojej Cioci. Żeby było "śmiesznie", w kwietniu widniała 9 pucharów... Czasem karty się nie sprawdzają, zwłaszcza jeśli się kładzie na dłuższy okres czasu. Co ciekawe, mi osobiście bardziej sprawdzają się te postawione w dniu urodzin. Wydaje mi się, że w szczególne dla nas dni karty też traktują nas szczególnie.
Nie. Luks mi kladl w grudniu i tak sobie czytam i mysle o tym co sie sprawdzilo. A poza tym ciekawi mnie to czy smierc ukazala sie komus z Was
perełka napisał(a):Nie wiem co napisać ciężko mi z tym, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Arbogast napisał(a):mówi się, że nie pokazuje ona śmierci w sensie stricte...