(25-10-2019, 18:32)tarot55557 napisał(a): Mój warsztat będzie dosyć łatwy, zapraszam do udziału
Mam zaplanowany długi weekend 1.11-3.11 ( odrazu powiem, że nie będę na grobach, ponieważ u mnie to wychodzi wcześniej, bo nie lubię tłumów )
Dokąd się wybieram i z kim? Co będę tam robiła (po co tam jadę)?
Jeśli ktoś jest chętny może spojrzeć w karty czym się martwię (odnośnie tego wyjazdu)
Pozdrawiam i zapraszam
Witaj,
Dokąd się wybierasz? XIII Śmierć, 9 monet, paz buław
Mam wrażenie, że wybierasz się do miejsca albo do osoby, która jest po wielkich przejściach, jej życie albo okoliczności tego miejsca bardzo dużo przeszły w ostatnim czasie. Stawiam, że jedziesz odwiedzić kogoś bliskiego, być może wdowca/wdowe albo osobę po cięzkich doświadczeniach, która coś zakończyła, albo odwiedzisz takie miejsce z bogatą ale trudną historią. Czuję tutaj cieżką energię, jakąś może terapię, odwyk kogoś? Może to być mieszkanie takiej osoby, albo miejsce historyczne, ewentualnie może jakiś ośrodek rehabilitacyjny, schronisko dla zwierząt... tak to odczuwam. Takie energie tutaj czuje.
Z kim? Królowa buław, As monet,6 pucharów
Sądzę, że jedziesz z kimś z rodziny, jest to osoba krewna.
Co będziesz tam robiła? XI Sprawiedliwość, Królowa monet, 10 pucharów
Jedziesz zaprowadzić porządek w to miejsce, masz jakiś związek emocjonalny albo z miejscem albo z osobą, którą jedziesz odwiedzić, masz emocjonalny stosunek do tych odwiedzin. Myślę, że chodzi tutaj o wsparcie i pomoc.. tak emocjonalną jak i materialną
Wyjazd zaplanowany był już od dłuższego czasu...
Czym się martwisz? VII Rydwan, 9 mieczy, XXI Świat
Martwisz się o samą podróż, o środek transportu, o bezpieczeństwo na drodze. W sumie będzie Święto Zmarłych, ruch będzie wzmożony więc stawiam, ze boisz się o sprawność pojazdu jak i trzezwosć i rozsądek kierowców na drodze.
Dziękuję za warsztat