Liczba postów: 14
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Witam, mam pytanie do kart.
Od jakiegoś czasu zauważyłam, że co pare tygodni miewam „gorsze dni”. Co kilka tygodni budzę się cała obolała, zmęczona psychicznie i fizycznie, nie mam siły wstać z łóżka i mam fatalny humor. Zwykle trwa to od 1-4 dni. Nie cierpię na depresje. Jaka jest tego przyczyna? Czy powinnam udać się do lekarza?
Liczba postów: 1.698
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.126
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Szum
Pytanie:
Jaka jest tego przyczyna?
8 kielichów - Prawdopodobnie żyła wodna, możliwe że idzie w miejscu gdzie spisz. Zwróć uwagę czy samopoczucie wiąże się z cyklem miesięcznym, czyli obserwuj fazy księżyca. Jeśli twoje boleści są z nim zsynchronizowane może być razem z żyłą za to odpowiedzialny.
Z wiekiem zmienia sie wrażliwość na takie sprawy, dlatego starych ludzi bolą kolana na deszcz
Czy powinnam udać się do lekarza?
9 monet - Ja nic nie widzę niepokojącego, bardzo ładnie i zdrowo się pokazujesz.
Niemniej jednak namawiam na badania kontrolne, coroczny przegląd, tak dla zasady
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Bardzo dziękuję za wróżbę Hazar.
Nie mam pojęcia czy pod budynkiem znajdują się żyły wodne, ale na pewno zacznę interesować się fazami księżyca, może rzeczywiście coś w tym jest?
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!