Witaj Blue
Pytania: Jakie niespodzianki do mnie idą.
VI Kochankowie - Romans, taki gorący i taki którego się nie spodziewasz. Ani trochę nie przechodzi ci teraz przez myśl, że to może być możliwe.
Rady i wskazówki. Na co uważać.
6 Mieczy - Na jakiegoś "opiekuna", to dobrze mieć kogoś, na kim można polegać , czy nam zakulisowo pomaga, ale uważaj by czyjeś dobre chęci nie przysporzyły ci nieporozumień i kłopotów. Uważaj na "ja ci pomogę , ja mam dojścia"
Czy to będzie tylko czas nauki i pracy?
Rycerz monet - Raczej tak, nauka i praca dosłownie wytrawią twój cały wolny czas. Możesz być zmęczona i osłabiona, ale finalnie ciężka praca się opłaci. Warto zagryźć zęby, by później cieszyć się z wypracowanych dóbr.
Pytałam w maju kiedy będzie dla mnie ten właściwy czas? Wspomniałaś wtedy ze może niedługo. Czy mogę ponowić pytanie?
Król kielichów - Właśnie nadszedł, doceniaj uczucia którymi ktoś cię otacza.
Czy pojadę z koleżanka że studiów na wakacje do Meksyku, żeby uczcić zakończenie studiów.
As buław - Jest szansa, ale plan może spalić na panewce, teraz super, ale zanim skoczycie studnia, to wiele się zmieni i Meksyk może zwyczajnie wyparować z waszych planów. Ale warto mieć nadzieje, na razie jest tylko zarys, nic więcej.
Najważniejszy to chyba ten romans na ten rok
taki niespodziankowy, nie wiadomo czego można się spodziewać, skoro to takie niespodziewane.
Reszta to ciężka praca. W każdym razie będzie gorąco.
Udanego roku i sukcesów.
Wszystkiego dobrego
Hazar