28-01-2025, 20:21
Dziękuję bardzo...no to niestety jak tak dalej będzie to lepiej to zakończyć i mieć spokój...poboli i przestanie...
(28-11-2024, 16:46)Hazar napisał(a): Witaj Mydream
Pytanie: Czy mogę prosić o wróżbę na najbliższe 3 miesiące w relacji?
V Kapłan, As Mieczy - W tym czasie nic się nie zmieni, pomimo chęci i modlitw wznoszonych do nieba. Trzeba wywiązać się z umowy czy zobowiązań które wzięliście na siebie i dopóki to się nie stanie, nic nie ruszy dalej. Musisz uzbroić się w cierpliwość i wierzyć że będzie dobrze. Spróbuj go wspierać, na razie bez liczenia na wzajemność, czy swoje dobro. Na ten czas nie zagości romantyczność w waszym związku.
Oraz jak u mnie z pracą bo trochę odpuściłam i nie wiem czy nie odbije się to czkawką.
Paź Mieczy - W najgorszym przypadku dostaniesz upomnienie bądź naganę. Może trochę zaboleć, jak zastrzyk.
Przyłóż się, odsuniesz na chwilę myśli o relacji i wpuścisz sobie trochę powietrza jak przekierujesz uwagę gdzie indziej, niż na partnera.
Spraw sobie przyjemność dobrze wykonanymi obowiązkami służbowymi. Tak, by w razie czego móc pomyśleć. "Przynajmniej w pracy mi się układa."
Nie poddawaj się, pracuj dla siebiePrzez te 3 miesiące tylko na tym się skupiaj.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
(29-11-2024, 17:16)Hazar napisał(a): Mydream
Pytanie: podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie?
4 monety - Praca o którą pytasz może nie przyjść. Cofnęło mi pieniądze do wnętrza karty. Tak jakby to nie był dobry czas na oferowanie pracy komukolwiek. Zawsze można próbować się płaszczyć i żebrać, ale to nie jest dobre. Szczególnie że dla niego ważna jest godność. Wspieraj go, niech ma komfort i poczucie swojej wartości.
Co do umowy to jest ona formalna, więc może chodzić o sprawy rodzinne, Bo tu pokazało się dotrzymanie słowa przed wszystkim.
Spokojnie, wszystko sie ułoży
(18-03-2025, 19:19)Hazar napisał(a): Witaj Pio33dziękuję Ci za szybką odpowiedz. Ściskanie to zawsze byl u mnie problem. Od wielu, wielu lat. Być może zwolnię, ale pokusa do gazu będzie. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję za odpowiedz.
Pytania na najbliższe 6 miesięcy:
Rodzą się już pytania, co dalej?
Paź Buław -Dalej powinno być z ostrożnością, ale działać trzeba. Nie jest źle, pokazałeś się młodo, ale cały zakutany jak w ochraniacze. Minę zrobiłeś taką wsłuchującą się w sygnały ciała, ważnie by nie wpaść w paranoję, normalnie żyć jak do tej pory, tylko na razie ostrożnie.
Czy wrócę do dawnej pracy i aktywności?
Strażnik talii ( Rycerz Mieczy) - Nie mogę udzielić odpowiedzi na to pytanie.
Jak z finansami się ogarnę.
3 Miecze - Jak zaciśniesz pasa, tak że aż ci łezka bólu pójdzie to ogarniesz, ale może zaboleć. Tylko że to tylko pół roku. Zleci.
Na razie spokojnie, uspokój umysł, bo mi wpływa na pracę organu. Biologiczne pokazuje się dobrze, ale trzeba by przestać się ściskać.
Zwyczajnie odpuścić parę rzeczy na te kilka miesięcy, I prace i aktywność i przede wszystkim myślenie, czy kiedyś do tego wrócisz.
Teraz musisz wyznawać zasadę "co będzie to będzie, a co nie będzie to nie będzie"
Potraktuj to jak ręczny, nie gazuj, bo spalisz tarczę. Poczekaj.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
(16-03-2025, 17:02)Hazar napisał(a): Witaj NatO rety
Pytania: 1. Czy zostanę zmuszona do zmiany pracy?
5 monet - Prawdopodobnie tak i pokazują się względy finansowe, czyli albo "zaproponowana" zmiana będzie się wiązać ze zmianą uposażenia. Albo zostanie obcięta ci pensja, dosyć radykalnie, bo pokazałaś się jak biedak. Przymusu bezpośredniego jednak nie widać, bardziej zakumulowana przemoc ekonomiczna.
2.Czy zmienię stanowisko w dziale w którym jestem, czy zmienię pracę całkowicie (nowy dział lub poza obecną firmą?).
4 monety - Jeszcze nie wiadomo, mocno trzymasz się obecnego miejsca. Pokazał się brak zaufania, też do tego co zostanie zaproponowane. jednak mimo wszystko to co jest teraz jest pewne. I zwyczajnie możesz się nie odważyć zmienić całkowicie tą prace.
3. Jeśli zostanę na obecnym stanowisku, jakie będą odczucia współpracowników wobec mnie (atmosfera w pracy)
8 Mieczy - Wszechogarniający chłód, pokazujesz się zaszczuta. Brak ruchu i wsparcia, osamotnienie. Ciężka ta atmosfera.
Ale pokazuje się też mechanizm obronny. Oślepniesz, nie będzie tego widzieć, a to co odczujesz wytłumaczysz sobie na swoją modłę. Zresztą też niewiele odczujesz, bo skupisz się na sobie, więc w sumie z zewnątrz niewiele dojdzie do ciebie.
Może to być spowodowane tym strachem przed nieznanym, czyli pytanie numer dwa i dlatego wybierzesz bezpiecznie klapki na oczy.
Zwyczajnie będą szukać sposobu by cię usunąć, ale na zasadzie że sama sobie poszłaś. Ale nigdzie w czasie o który pytasz się nie przesuwasz.
Mogą łamać cię pieniędzmi, ale to nie daje poczucia bezpieczeństwa, więc też cię to nie rusza.
Dziwna ta twoja robota. Na 8 mieczach aż pojawiają się wrażenie słuchowe "idź stąd"
Dołożenie: 6 Mieczy - ktoś cię próbuje wywieźć z tej roboty cichcem, chyba kobieta, ale nie jestem pewna. Światło ją mocno oświetliło jakby pod lampą siedziała.
Na razie na spokojnie, ale trzeba sobie to miejsce dobrze przemyśleć, czy warto dla swojego dobra tam być.
Nie spiesz się, obserwuj. Zwróć uwagę szczególnie na te propozycje zmiany działu czy miejsca z czyich idą ust i przyglądnij się tym osobom.
Jakoś te dobre rady jak bruk w piekle wyglądają
.
Głowa do góry![]()
Wszystkiego dobrego
Hazar
(12-01-2025, 16:35)Hazar napisał(a): Witaj Agata
Pytania: na rok 2025
Sprawy zawodowe - jak potoczą się w obecnym roku (umowa do marca)
Paź Buław, 10 mieczy - Staż prawdopodobnie nie zostanie przedłużony, bo pierdoła która się pokazała zaraz odcina się na amen.
Dołożenie 9 Buław - A co dalej nie widać. To o czym myślisz, na razie pozostanie w ukryciu.
Możliwe że ktoś będzie próbował się ostrożnie wycofać. Musiałabyś mocno przycisnąć autora obietnic by w ogóle coś z tego mogło wypalić.
Zajęczy ale nie miej litości, przynajmniej nauczy się nie rzucać słów na wiatr.
Sprawy uczuciowe (mam partnera, nie mieszkamy razem)
V Kapłan - Wiara będzie nadawać byt tej relacji, wiara w lepsze jutro, że kiedyś to się odmieni. Że w końcu dojdzie do zjednoczenia.
Dołożenie - IX Pustelnik - I na tym sie skończy, ta ziemia jest jałowa, nie wyda owoców, choćbyś pracowała na niej w pocie czoła.
To już jest emocjonalna pustynia. Zostaje albo zaakceptować to co jest i próbować się przystosować ( jak Beduin) albo szukać ziemi obiecanejWybór należy do Ciebie.
Trzeba skupić się bardziej na sprawach zawodowych, bo tu musisz trochę zawalczyć o swoje i warto tam włożyć więcej w tym roku uwagi.
Co do uczuć, przemyśl sobie wszystko na spokojnie, bo tu czeka cię ciężka decyzja.
Ale zrób to powoli, nie spiesz się, a nuż los się do ciebie uśmiechnie i podaruje Gwiazdkę z nieba.
Przypilnuj roboty
Wszystkiego dobrego
Hazar