Moc Reiki

Witajcie,

Jestem Mistrzem Reiki Usui oraz Mistrzem Kundalini Reiki.
Od trzech lat niemal każdego dnia pracuję z energią Reiki.
Chciałabym tutaj oferować swoje usługi i wspierać tych, którzy pragną skorzystać z dobrodziejstw tej energii.

Czym jest Reiki Usui a czym jest Kundalini Reiki?
🔹 Reiki Usui – Energia Harmonii i Światła
Reiki Usui to starożytna japońska metoda uzdrawiania energią, która została odkryta przez Mikao Usui. Działa poprzez przekazywanie uzdrawiającej energii poprzez dłonie, harmonizując ciało, umysł i duszę. Energia Reiki Usui:
✔️ Wspomaga relaksację i redukcję stresu
✔️ Oczyszcza czakry i energetyczne blokady
✔️ Wzmacnia naturalne procesy regeneracji organizmu
✔️ Pomaga w rozwoju duchowym i emocjonalnym
Podczas sesji Reiki Usui energia płynie w sposób łagodny i intuicyjny, dostosowując się do potrzeb odbiorcy.
🔹 Kundalini Reiki – Energia Transformacji i Mocy
Kundalini Reiki to intensywniejsza forma pracy z energią, skupiająca się na aktywacji energii Kundalini – potężnej siły życiowej znajdującej się u podstawy kręgosłupa. W przeciwieństwie do Reiki Usui, które działa bardziej holistycznie, Kundalini Reiki koncentruje się na:
✔️ Aktywowaniu i wzmacnianiu energii życiowej
✔️ Uwalnianiu blokad energetycznych na głębokim poziomie
✔️ Oczyszczaniu czakr i meridianów w ciele
✔️ Przyspieszeniu procesów duchowego przebudzenia
Jest to energia, która może być odczuwana jako intensywne ciepło, prądy energii lub poczucie głębokiej transformacji.
💫 Która energia jest dla Ciebie?
Zarówno Reiki Usui, jak i Kundalini Reiki mają swoje unikalne właściwości. Jeśli szukasz harmonii, delikatnej regeneracji i odprężenia – Reiki Usui będzie dla Ciebie. Jeśli natomiast jesteś gotowa/gotowy na głębszą transformację i silniejsze oczyszczanie – Kundalini Reiki może być idealnym wyborem.

🌿 Oferta:
🌀 sesji Reiki (każda po 30 min)
⚡ Wymiana energetyczna: feedback po sesji
💆‍♀️ Jak wygląda sesja?
✔️ Klient leży wygodnie, relaksuje się i może w myślach powiedzieć: „Wyrażam zgodę na przyjęcie energii Reiki.”
✔️ Możesz pomóc sobie otworzyć się na energię, wypowiadając afirmację: „Pozwalam sobie otworzyć się na dobrodziejstwa Reiki.”
✔️ Warto ubrać się w wygodne, luźne ubrania (bez metalowych elementów, bez biżuterii).
✔️ Możesz zamknąć oczy i oddać się energii.
📜 Po każdej sesji otrzymasz raport, w którym znajdziesz:
🔹 Stan Twoich czakr
🔹 Gdzie było robione oczyszczanie
🔹 Na czym warto skupić się w kolejnej sesji
🔹 Jakie obrazy i informacje pojawiły się podczas pracy z energią
💧 Po zabiegu warto wypić szklankę wody, aby wspomóc proces oczyszczania.
Jeśli masz konkretną intencję, nad którą chcesz pracować – podziel się nią! To wzmocni działanie sesji.
➡️ Zabiegi Reiki wykonuję również dla zwierząt. 🐾✨

Oto co potrzebuje do zabiegu:  W wiadomości prywatnej prześlij mi swoje pełne imię i nazwisko oraz datę urodzenia. [attachment=77917]
Odpowiedz

Napisz jeszcze, kto był Twoim nauczycielem 
Gdzie mieszkasz...w Polsce?
Nic nie piszesz o zapłacie...
Osoby, które miały Gabinety na naszym Forum udzielały się bezpłatnie...

Piszesz, że dana osoba prześle Ci swoje dane...jak jest z zabezpieczeniem tych danych u Ciebie...
Masz swoją stronę internetową?
Gdzie się ogłaszasz...działasz...?

[Obrazek: 750174360.gif]
Odpowiedz

Witaj Krystyno,
Widzę, że masz wiele wątpliwości, dlatego postaram się wyjaśnić kilka kwestii:
- Moim nauczycielem była Dominika Magnowska, inicjowana przez Olgę N. Stępińską w Szkole Numerologii.
- Moje miejsce zamieszkania nie ma związku z moją ofertą – Reiki działa na odległość, a ja wykonuję wyłącznie sesje zdalne.
- Nie wspominałam o zapłacie, ponieważ oferuję sesje w zamian za feedback, czyli na zasadzie wymiany. Jest to wspomniane.
- Co do danych – nie zbieram żadnych wrażliwych informacji poza imieniem i krótką informacją zwrotną po sesji. Prywatność i bezpieczeństwo są dla mnie priorytetem.
- Obecnie działam głównie poprzez rekomendacje i kontakt prywatny.
Mam wrażenie, że podchodzisz do mnie z dużą rezerwą. Rozumiem, że chcesz dbać o standardy forum, ale sposób, w jaki prowadzisz rozmowę, sprawia, że nie czuję się tutaj mile widziana. W związku z tym zdecydowałam, że nie będę kontynuować swojej obecności na tej grupie.
Życzę wszystkiego dobrego!
Odpowiedz

Właśnie ze względu na te wrażliwe dane potencjalnych klientów dopytałam o dodatkowe informacje...
No cóż, Twoja decyzja... Oczko

[Obrazek: 750174360.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości