Boski Tarot u Hazar

Witaj Kasiorka

Pytania: czy ta sprawa zostanie rozwiązana na komisariacie czy będzie skierowana do sądu. 
XI Sprawiedliwość - Zostanie skierowana do sądu.

Czy coś widać jak dalej to się potoczy czy dobrze czy źle.
As Buław - Niewiele, prawdopodobnie będzie to zależne od sędziego i adwokatów.
dołożenie Paź buław - Powinnaś się przygotował w razie czego na niewielkie odszkodowanie.

Poszukaj kogoś kto się podejmie w razie czego obrony waszych interesów, dużo może tu zależeć od zwykłego szczęścia.

Niczym się nie martw, po prostu staraj się tak żyć, by nie dawać powodów, by można było się do was przyczepić.
Będzie dobrze

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

kasiorka, nie pierwszy raz piszesz o problemach z sąsiadami, ale nie piszesz o co dokładnie chodzi...
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=16206
do tej wróżby od Hazar nie napisałaś weryfikacji...
czy te sprawy z sąsiadką są w jakimś stopniu powiązane ze sprawą którą opisywałaś w tym poście...

[Obrazek: attachment.php?aid=79236]
Odpowiedz

(23-04-2025, 18:58)Krystyna napisał(a):  kasiorka, nie pierwszy raz piszesz o problemach z sąsiadami, ale nie piszesz o co dokładnie chodzi...
https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid=16206
do tej wróżby od Hazar nie napisałaś weryfikacji...
czy te sprawy z sąsiadką są w jakimś stopniu powiązane ze sprawą którą opisywałaś w tym poście...
Jedno i drugie nie ma ze sobą nic wspólnego to zupełnie inny temat.
Odpowiedz

dołożenie Paź buław - Powinnaś się przygotował w razie czego na niewielkie odszkodowanie.
To znaczy że to ja mam to odszkodowanie zapłacić komuś tak?
Odpowiedz

Kasiorka, tak wynika z karty, a raczej z tego jak patrzyłaś z niej na mnie.

Możesz próbować się jeszcze dogadać, tak zwyczajnie jak Człowiek, poza sądem. Ale to wymaga siły i obiektywnego patrzenia na sprawę. 
Jeśli zdołasz odsunąć swoje racje na bok i emocje, próbuj. 
Nikt jeszcze źle nie wyszedł na "świętym spokoju"

Mądrych decyzji 

Wszystkiego dobrego 
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Witaj, czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni? Dane wysłane. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Rozalka

Pytanie: czy będę pracować u tego mężczyzny do późnej jesieni?
Król kielichów, Paź mieczy - Tak powinnaś pracować, On cię lubi pomimo tego że jesteś służbistka i masz cięty język. Traktuje cię jak córkę. 
Tak jak swoje ulubione krnąbrne dziecko.
Postaraj się czasami obdarzyć go dobrym słowem, opiekuńczo się pokazuje.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Haha coś w tym jest 😂 on mnie chce w tej pracy.  Ja też okazuję mu sympatię. Pozdrawiam
Odpowiedz

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid...#pid285612    Hazar pod tym linkiem dla Ciebie weryfikacja pozdrawiam
Odpowiedz

(23-03-2025, 09:37)Aggata napisał(a):  
(12-01-2025, 16:35)Hazar napisał(a):  Witaj Agata

Pytania: na rok 2025

Sprawy zawodowe - jak potoczą się w obecnym roku (umowa do marca)
Paź Buław, 10 mieczy - Staż prawdopodobnie nie zostanie przedłużony, bo pierdoła która się pokazała zaraz odcina się na amen. 
Dołożenie 9 Buław - A co dalej nie widać. To o czym myślisz, na razie pozostanie w ukryciu. 
Możliwe że ktoś będzie próbował się ostrożnie wycofać. Musiałabyś mocno przycisnąć autora obietnic by w ogóle coś z tego mogło wypalić. 
Zajęczy ale nie miej litości, przynajmniej nauczy się nie rzucać słów na wiatr.

Sprawy uczuciowe (mam partnera, nie mieszkamy razem)
V Kapłan - Wiara będzie nadawać byt tej relacji, wiara w lepsze jutro, że kiedyś to się odmieni. Że w końcu dojdzie do zjednoczenia.
Dołożenie - IX Pustelnik - I na tym sie skończy, ta ziemia jest jałowa, nie wyda owoców, choćbyś pracowała na niej w pocie czoła. 
To już jest emocjonalna pustynia. Zostaje albo zaakceptować to co jest i próbować się przystosować ( jak Beduin) albo szukać ziemi obiecanej Oczko Wybór należy do Ciebie.

Trzeba skupić się bardziej na sprawach zawodowych, bo tu musisz trochę zawalczyć o swoje i warto tam włożyć więcej w tym roku uwagi. 
Co do uczuć, przemyśl sobie wszystko na spokojnie, bo tu czeka cię ciężka decyzja. 
Ale zrób to powoli, nie spiesz się, a nuż los się do ciebie uśmiechnie i podaruje Gwiazdkę z nieba.

Przypilnuj roboty Oczko

Wszystkiego dobrego
Hazar

Witaj Hazar,

Wracam z częściową weryfikacją:
Po stażu zawarli ze mną roczną umowę o pracę. 
Co do partnera nadal jesteśmy razem, poprawiło się między nami. Co dalej czas pokaże. 
Pod koniec roku wrócę z weryfikacją.

Pozdrawiam

Witaj Hazar,
Wracam z kolejną weryfikacją. Otóż z partnerem rozstałam się, już od dawna czułam, że ta relacja nie ma sensu ze względu na to, że tyle czasu stała w miejscu.
Co do pracy: czuję, że nie zagrzeje tu długo miejsca, myślę o rezygnacji. Daje sobie czas do końca czerwca i zobaczę.

Mam pytanie jeśli można: Czy ja kiedyś wejdę w stałą, stabilną relację? Jeśli tak, w jakich okolicznościach poznam tego pana no i kiedy to może nastąpić?
Dane na priv.
Oczywiście wrócę z weryfikacją.

Pozdrawiam Aggata
Odpowiedz

Witaj Agata

Pytanie: Czy ja kiedyś wejdę w stałą, stabilną relację?
Król Mieczy - Tak jeśli zdecydujesz się na twardego, zimnego Człowieka. 
Z takim możesz wejść w stabilną relację, bo On będzie trwał i zdania nie zmieni. Jeśli tylko zrezygnujesz z ognia namiętności, zapracowanego dusigrosza i casanowy lowelasa to jest to możliwe. Czyli w jednym zdaniu rozsądek. Tylko On cię zaprowadzi do takiego związku. Nie porywy serca, czy lędźwi, ale rozum i kalkulacja.
To też jest sposób na szczęście, ale wiąże się z akceptacją, że ono odnajduje się w drobiazgach i w dobrym porozumieniem mentalnym.
Tylko rozsądek, On będzie najlepszym doradcą.

Jeśli tak, w jakich okolicznościach poznam tego pana no i kiedy to może nastąpić?
7 Monet - Jeszcze długo do tego, pokazujesz się na "dorobku" a później jak kręcisz nosem nad kandydatami którzy się pojawią. 
Dobre jest to, że naprawdę się przyłożysz do wyboru tego partnera. Nie będziesz brać byle czego. Jednak zanim to znajdzie się w twoim zasięgu, musi upłynąć dużo czasu.
Poznanie na łonie natury i na zbiorach. Komuś będziesz pomagać w polu, albo pojedziesz na takie saksy.
Wszystko idzie ku lepszemu Oczko Ciesz się swobodą i buduj swoje zasoby Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Hazar poznałam kogoś! W przedziwny sposób. Proszę zobacz czy to ten osobnik z Twoich poprzednich wróżb. Czy to facet dla mnie na stałe 😃 pozdro
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości