Boski Tarot u Hazar

Witaj Hazar  Uśmiech
Proszę postaw karty na relację która powróciła po latach. Chłopak się stara, mówi że mu zależy ale ja jestem sceptycznie nastawiona choć też chce. 
Chcialabym wiedzieć co dalej? Co z tego wyniknie,?
Dane podeślę na priv.
Odpowiedz

Witaj Emilia

Na początek, to spokojnie bo karty się rozsypują za bardzo, tak że spokojnie Oczko

Pytanie: Chciałabym wiedzieć co dalej? 
5 Buław - Nic konkretnego, cały czas okładanie się po głowie i co dalej i co dalej. Nie zadałaś pytania poprawnie, zatrzymałaś się na powtarzaniu tej frazy.

Co z tego wyniknie?
4 kielichy - Niewiadomo, czegoś szukasz na wyrost, a tego tak naprawdę nie ma. 

Nie potrafisz mu zaufać, więc nie angażuj się w związek, na który będziesz przelewać swój strach, swoje wady i brak zaangażowania. Choćby nie wiadomo jakby się starał Ty zawsze znajdziesz dziurę, a jak jej nie dostrzeżesz, to dorobisz sobie w wyobraźni by mieć potwierdzenie, że On właśnie taki jest. 
Emilia nie jesteś gotowa. 
W tobie jest żal, który musi znaleźć ujście. Trzeba poczekać, aż minie albo wyschnie. 
Na teraz  wszystko się kończy zanim się zaczyna.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar, dałaś mi do myślenia. Muszę sobie wszystko poukładać w głowie.
Odpowiedz

(05-09-2025, 18:03)Hazar napisał(a):  Witaj Pomarańczka

Pytania: A czy zechciałabyś spojrzeć w karty i zapytać ich o osobę, o której ostatnio dużo myślę? Czy ta osoba myśli o mnie?
Królowa Buław - Tak myśli, intensywnie i często. Ona ma chyba żal, albo miała, ale wciąż widać go w jej oczach. I pokazał się smutek, tak jakby to już było któryś raz z kolei. I stała się zimna. Ona jest już pogodzona na tą chwilę.

czy ma jakieś uczucia?
7 Kielichów - Kiedyś były, ale teraz to szczątki jak potłuczona porcelana. Teraz przede wszystko są jak odbicia w rozbitym lustrze. Skrzywione i wyparte.

lub intencje względem mnie?
10 Mieczy - Nic dla niej już nie znaczysz. Nie ma żadnych intencji względem Ciebie.

No i w sumie to jest najlepsze. Jesteś skreślona i wszystko to co było. Ten żal w jej oczach już przygasa.
Jeśli masz w sobie siłę, możesz na nowo budować tą relacje i sprawić by była wspaniała, ale musisz wiedzieć jedno. Nie masz kredytu zaufania. Jeden błąd i wszystko stracone. Na pewno to będzie żmudne i efekty mogą nie pojawić się wcale. Ale jeśli ci zależy próbuj, miłość nie na takich zgliszczach się odradza.

wszystkiego dobrego
Hazar

Witaj droga Hazar,

Odnośnie tej wróżby - początkowo pomyślałam, że dam sobie spokój, ale emocje u mnie są silniejsze niż rozum  Bezradny
W social media skomentowałam stare zdjęcie tej osoby, ze wspólnego wyjazdu sprzed wielu lat. Wywiązał się pewien delikatny kontakt - wymiana komentarzy, wiadomości dotyczących tego wyjazdu/wspomnien z niego. I mam zagwozdkę - czy to tylko kurtuazja z jej strony? Czy może te wspomnienia obudziły w niej coś miłego, ciepłego w stosunku do mnie? Ja nawet nie wiem, czy to jakkolwiek podatny grunt; czy ta osoba jest teraz z kimś. Wyskoczyłam nagle, znikąd po wielu latach targana swoimi emocjami.

Czy zechciałabyś zapytać kart o jej emocje: czy czuje coś do mnie? A może czuje coś do kogoś innego? Czy ten nawiązany kontakt dokądś nas zaprowadzi?
Odpowiedz

Witaj Pomarańczka 

Pytania: czy czuje coś do mnie?
3 Monety - Jest zajęta jakąś pracą. Tam nie ma miejsca na uczucia bo skupia sie by zadanie było dobrze wykonane. Uczuciowo całkowicie nieobecna.

A może czuje coś do kogoś innego? 
4 buławy - Też nikogo nie ma. Pokazało się że ma swoją przestrzeń, taką obfitą i zasobną, ale tam nikogo nie zaprasza, prócz natury i ptaków. Na zewnątrz spalona ziemia, więc żadnych warunków do rozwoju czegokolwiek nie ma.

Czy ten nawiązany kontakt dokądś nas zaprowadzi?
Królowa buław - Tak na pewno, zwróci jej uwagę. Patrzy chłodno, ale jeśli się nie poddasz może kiedyś, płomień w jej oczach obudzi się na nowo.

Szansa jest Oczko

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar  Kwiatek
Odpowiedz

Hej, wracam do Ciebie po latach, ponieważ twoje karty się u mnie sprawdziły. 
Chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka w życiu uczuciowym? Wygląda na to, że moja obecna relacja jest już przeszłością i po wielu latach "walki" odpuściłam (fizycznie, bo mentalnie wciąż mam wątpliwości i tęsknię mimo że nie powinnam) nurtuje mnie co dalej i jak będzie wyglądała moja najbliższa przyszłość. 
Katuję się myślami o moim byłym, bo mocno przywiązałam się do niego po 10 latach. 
Tracę nadzieję na znalezienie tej właściwej osoby, bo jeszcze ostatecznie nie udało mi się go "odciąć" ode mnie. 
Zastanawiam się czy uda mi się w końcu zbudować nową silną relację?? 
Ostatnio miałam w swoim życiu wiele strat i stresów. Jestem tym ekstremalnie zmęczona.
Odpowiedz

Witaj Laaluna 

Rama czasowa  6 miesięcy

Pytanie:  Chciałabym się dowiedzieć co mnie czeka w życiu uczuciowym?
2 kielichy - Romantyczne chwilę, w przeciągu najbliższych 6 miesięcy znowu poczujesz czułości i miłość. Co prawda może tak być, że odgradza was może szklany ekran, ale wszystko będzie zmierzać by wyjść z tej przestrzeni i spotkać się w realu.

Zastanawiam się czy uda mi się w końcu zbudować nową silną relację?? 
XIII Śmierć - Nie uda sie tego zrobić, na pewno dopóki nie pogrzebiesz i zapomnisz o poprzednim związku. 
Tak długo jak będziesz choćby wracać myślą do niego, tak długo nie zaangażujesz się w żadną relację. Zawsze będziesz nieobecna i tylko częścią siebie. Trzeba by zwyczajnie przerobić to doświadczenie, tak na amen, bo inaczej będzie rzutować na wszystkie inne relację. 

Na razie to się na nic nie nastawiaj, po prostu czuj jak to jest znowu być zakochanym. Nic więcej. Stare trzeba przerobić na popiół. I na tym sie skup.

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Odpowiedz

Chyba jestem przebodźcowana.
" Co prawda może tak być, że odgradza was może szklany ekran, ale wszystko będzie zmierzać by wyjść z tej przestrzeni i spotkać się w realu."
Czy poznam kogoś przez internet?
Odpowiedz

Tak, bardzo prawdopodobne, bo pokazaliście się za szklanymi taflami.

Odpowiedz

Droga Hazar, popełniłam gafę - podałam zły dzień urodzin osoby, w intencji której pytałam o ostatnie wróżby  (pomyliłam się o jeden dzień)  Smutny Dopiero teraz się zorientowałam znajdując stare życzenia urodzinowe.
Czy to jakkolwiek wpływa na wróżby, które stawiałaś?
Odpowiedz

Witaj

Nie, data urodzin nie ma dla mnie żadnego znaczenia.

Odpowiadam po Energi pytania, czyli tak naprawdę bez znaczenia są nawet słowa które użyjesz. 
Najważniejsza jest Energia którą wkładasz w ich napisanie. 
Czyli impuls elektryczny wysłany z twojej Istoty Szarej do palców, przełożony na ruch po klawiaturze. 
Reszta to tylko ozdobniki Oczko 

Hazar

Odpowiedz

Dziękuję Hazar za wyjaśnienie  Kwiatek
Odpowiedz

Witam, 
Moje życie jest bardzo smutne, nie mogę wyzbyć się depresji przez co mi się stało chciałam to naprawić tzn żeby moi rodzice przestali handlować narkotykami a mieli wszystko a było im mało i zabili mnie pigułka gwałtu żebym ich nie sprzedała bo ja byłam reklama przyjaciele chcieli pomóc i tak się to skończyło 
Ale chodzi o inną rzecz. 
W 2016 roku poznałam Mariusza byłam bardzo szczęśliwa że w koncu ułoże sobie życie bo już byłam samotna matka. Ale niestety nie mogłam mu opowiedzieć co mi się stało bo zostałam znowu czymś przytruta dopiero teraz moje serce się otworzyło. 
Ale do tej pory zrozumiałam że dalej nic nie wyszło. 
Mam dwie córki 17 i 6 z moim obecnym partnerem, jestem bardzo szczęśliwa i dumna z nich chciałabym jak najlepiej dla nich. 
Ale odkąd urodziłam Oliwkę myślałam że uda się z następnym. 
Ale w życiu mojego partnera też nie było dobrze przegapiliśmy pierwsza ciążę musiałam pujsc na zabieg i po tym zaszłam w ciążę z Oliwka, chcieliśmy się żenić ale jego brat nas poprosił żebyśmy poczekali na nich. 
Teraz oni mają dziecko o ślubie nie chcą słyszeć a nam nic nie wychodzi zwłaszcza mi i z pracą i z ludźmi bo wciąż wypominają mi moich rodziców miałam szansę uciec ale musiałabym ta starsza córkę zostawić.
Moje pytanie jest takie czy jest jakaś szansa żebyśmy znowu dostali szansę od Boga dostali dziecko i wzięli ślub jak ludzie. 
Czy nasze partnerstwo jest w rozpadzie i to koniec będziemy musieli sobie odpuścić. 
Nie wiem co z moim partnerem ciągle źle się czuje nie wiem co mi się stało z brzuchem. 
Jestem w rozsypce boję się o niego dzieci i o wszystko. 
Czy uda mi się coś w życiu zmienić. 
Zapisałam się do szkoły ale brak mi sił i wszystkiego. 
Proszę o pomoc bardzo
Mam na imię Aneta ur. 09.10.1986.
Odpowiedz

Witaj Tygrys 

Pytania : czy jest jakaś szansa żebyśmy znowu dostali szansę od Boga dostali dziecko i wzięli ślub jak ludzie. 
Sąd Ostateczny - Szansa na dziecko jest ale ślubu nie będzie. Prędzej niż do ołtarza pójdziecie w swoje strony. 

Czy nasze partnerstwo jest w rozpadzie i to koniec będziemy musieli sobie odpuścić. 
IX Pustelnik - Tak rozkład już nastąpił, ale to był bardzo powolny proces i można było reagować. Niestety nikt tego nie zrobił. Teraz to już każdy liczy na łut szczęścia, tylko dla siebie.

Nie wiem co z moim partnerem ciągle źle się czuje
2 kielichy - Ale tylko przy Tobie. Pokazuje się że jest ktoś kto go wspiera i pociesza. Znalazła się jakaś bratnia dusza która go rozumie.

nie wiem co mi się stało z brzuchem. 
XIX Słońce  - Idź do lekarz i poproś o skierowanie na USG i tomograf. Potraktuj sprawę priorytetowo.

Czy uda mi się coś w życiu zmienić.
XXI Świat - Tak, bez problemu, kończysz jeden z wielu etapów życiowych. Za chwilę rozpoczniesz następny. 

Zadbaj o zdrowie, to jet teraz najważniejsze.

Wszystkiego dobrego
Hazar.

Odpowiedz

Dziękuję za szybką odpowiedź
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości