Boski Tarot u Hazar

Witaj Maryś

Pytanie: czy mogłabyś położyć mi karty na ten rok? Praca
XX Sąd Ostateczny - W pracy jakieś ostateczne rozliczenie, wszystkie haki czy brudy z tobą związane zostaną wyciągnięte na światło dzienne. Przygotuj się na konfrontacje z "Pierwszym Sprawiedliwym" macie lub pojawi się uzdrowiciel tego miejsca i w pierwszej kolejności zacznie usuwać to co "stare i zużyte". Prawdopodobnie będą czystki w 2026.

miłość itp. 
II Kapłanka - Możesz dostać list. Jakaś kobita ci przyniesie. Będzie zawierał opis "połowy", ale która jest poza twoim zasięgiem. Z resztą powinnaś się wytrzymać i mieć oczy szeroko otwarte.

Jestem ciekawa czy ten rok będzie lepszy?

6 Buław - Dużo lepszy, poczujesz się wyzwolona i nareszcie w siodle. Tak jakby ten rok był rokiem panowania nad instynktem.

Czy będą jakieś zmiany?
Król Buław - Raczej nie, ten rok będzie statyczny, ale zwieńczeniem tego co zdobyłaś we wcześniejszym okresie. Nadszedł czas by korzystać z obfitości którą udało się zdobyć silną wolą i determinacją.

Ostrzeżenia, rady? 
Moc VIII - Uważaj na to co komu mówisz. Wybieraj powierników roztropnie i ostrożnie, a uważaj szczególnie na takich którzy nie mają z Tobą więzi. Mogą tą wiedze wykorzystać. Szczególnie że otaczają cię sami drapieżnicy.

Tak to u ciebie się prezentuje. 

Wszystkiego Dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Kochana będą czystki w pracy czy to znaczy że zostanę zwolniona lub sama odejdę? 

I drugie pytanie co oznacza list i opis 'połowy' ? 

Mam nadzieję że to będzie lepszy rok. Dziękuję ☺️
Odpowiedz

Co do pracy, wszystko jest możliwe, na celowniku pokazało się kilka osób. 
Co do listu dowiesz się jak go dostaniesz, na razie czekaj cierpliwie.

Ja ten rok dla ciebie widzę w jasnych i lśniących barwach, ale dlatego że dostrzega nawet najmniejsze pozytywy. 
Spróbuj patrzeć z dystansem i obiektywnie, również zobaczysz, że twój świat też jest piękny.

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości