21-01-2013, 19:48
Ostatnio wpadłam na pomysł żebyśmy napisali nasze historie jak pojawiliśmy sie na tym forum. Szukałam i nie znalazłam takiego wątku więc postanowiłam taki założyć. Wydaje mi się że to dobry pomysłm jak wy myślićie?
:bow-yellow:

Ta tutaj też trafiłam jak miałam problemy uczuciowe, szukałam pomocy i znalazłam
Wydaje mi się że przeznaczenie kazało mi to zajrzeć i bardzo się ciesze bo to forum jest świetne i tu panuje kultura a nie jak na innych forach gdzie jeden drugiego beszta a moderatorzy nie reagują.
Można się tu pośmiać, pouczyć, powymieniać wiadomościami, pokonkursować heheh

rudalila napisał(a):Bardzo fajny !
"Założyciele" forum tu trafili dzięki Eremitowi well Tarofidesowi. Chwała mu za to ! :bow-blue: Uratował nas od "czatowania" na Facebooku, gdy nas pewna grożna administratorka, nie pamiętam jej imienia, wywaliła z innego forum.:

cesarzowa napisał(a):Za co was tak hurtem wywalono? Pytam z czystej ciekawości bo mnie się udało pięknie niechcący rozwalić jedno forum i zazdraszczam osiągnięćMyślę , że to długi temat i nie warto do tego wracać .Ja tez do tych osób należę .
Cieszę się , ze jesteś.
Jestem z tamtego forum.
jakby zapłodniła inwencję Taro, a on począł pomysła, coby DT zmajstrować.
I oto kolejny dowód na to, ze nic nie dzieje się bez przyczyny. Toż to była interwencja z samej góry.
Libra, ciekawe wytłumaczenie
). Szukałam więc w sieci jakiegoś miejsca dla siebie. Zanim się zarejestrowałam, czytałam różne fora... ale to forum spodobało mi się najbardziej
.
Libra22 napisał(a):No i trzeba kobiecinie podziękować, ze Was powywalała! W sumie to ona sprowokowała poczęcie DTNa pewno przyspieszyła decyzje Eremita/Tarofidesa. To był po prostu "ten czas" ! Eremit mówił , że już się przymierzał do założenia swojego forum....
nie wiem czy do tej pory by powstał DobryTarot z moim przyspieszeniem
, więc podziekujmy Kindze za te dobroczynne bany, którymi nas obdarzyła :bow-yellow: :bow-yellow:
Nie będe się rozpisywać dlaczego, bo tylko się powtórzę
Jest fajnie
Poza tym mam sposobność sprawdzić się we wróżeniu z kart Tarota, jak i nauczyć się dużo od będących tutaj superranckich ludzi