Lila
8 Monet ,8 Bulaw,Księżyc ,7 Mieczy ,Moc,Głupiec ,Rydwan ,Król Monet
Nie znam się zbytnio na zabawkach dla chłopców ,ale jak patrze na karty to skojarzyły mi się z jakimiś narzędziami takimi jak :młotek,śrubokręt,szczypce ,kombinerki do majsterkowania ,być może to tez klocki Lego do budowania ,jakiś pojazd policyjny,wóz strażacki,koparka lub helikopter do latania. Również mogą to być zabawki do piaskownicy ,bądź coś do grania ,rzucania ,nie bardzo znam nazwę ale są w tym dwie male paletki ,które zakłada się na rękę i rzuca piłkę , która się do nich przyczepia,pistolet na strzałki ,kulki- który oczywiście służy do strzelania. Farby do malowania ,lub jakieś stempelki.
Druga wersja która widzę w Księżycu to może lornetka ,luneta ,do oglądania nieba,gwiazd , okulary przeciw słoneczne aparat do zdjęć
No i ostatnia bo nic tu już chyba więcej nie wymyśle kolorowy latawiec ,lub telefon do dzwonienia tak po tej 8 Bulaw .
Części
plastikowe,gumowe ,może tez materiałowe,
blaszane , kauczuk .Kolory :
żółty,niebieski ,zielony ,szary,
biały,czarny ,czerwony to te najbardziej które rzuciły mi się w oczy.
Uważam ze W tym Królu Monet
prezent raczej mu się spodobał i mógł go już wcześniej chcieć.
Myślę ze na flet,gitarę,karaoke to jeszcze za mały
Jeszcze mi do głowy przyszły banki mydlane które się puszcza są przezroczyste i bajecznie kolorowe ,oraz dają dużo radości No chyba ze to rower w tym Rydwanie lub
deskorolka,wrotki ,rolki do jeżdżenia coś szybkiego piłka Żołnierzyki-7 Mieczy
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sephinroth
Mi wypadło 2 buław, 10 kielichów, paź pentakli, 7 kielichów, 9 mieczy, król kielichów.
Myślę, że jest to coś rozwijającego -
może coś do nauki poprzez zabawę, związanego z pasją synka, może wspierającego rozwój fizyczny. Co do kształtu, to składa się z połączonych elementów lub jest okrągłe... może być to zestaw zawierający
dużo części lub coś do kolekcjonowania. Najprawdopodobniej jest
miłe w odbiorze (w dotyku lub dla oka). Z kolorem miałam troszkę problem... na początku wydawało mi się, że to jest coś
różnokolorowego, ale po jakimś ostatecznie pokazały mi się zieleń,
biel, czerń, czerwień, granat oraz kolor złoty ( ten ostatni mnie trochę zaskoczył). Może być to zagadka logiczna, puzzle, książka, gra edukacyjna, piłka, kocki... lub
coś jeżdżącego, zarówno jakiś samochodzik, jak i coś większego, np. rowerek. A z tytułu, że rozkład zdominowały kielichy, może po prostu coś związanego z pływaniem
Wygląda na to, że prezent zadowolił młodzieńca.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lady of dreams
2 Mieczy 2 Buławy(-) Paź Denarow 6 Mieczy(-)
Prezent, ktory uczy dziecko samodzielnego myslenia, kreatywnosci, rozwija wyobraznie- mysle ze moze byc to ksiazka, puzle, cos do zabawy odtworczej, wiec moze jakies pisaki, farby, klocki, jakas zabawka majaca zwiazek z komputerem, moze rowerek, hulajnoga, kask ochronny na glowe,
cos zakladanego na nogi-można tak to ująć lub rece- wrotki, rekawice bokserskie?
Jeszcze mi sie kojarzy jakas rzecz z odblaskiem, widocznym w nocy...moze takie buty lub wlasnie jakis pojazd ze swiatelkami
Kolory- 5 Bulaw-
Kolory okreslilabym jako żywe, soczyste, nasycone barwą- zielen,
czerwien , niebieski, żólty...
Czy prezent ten sprawil synkowi radosc?- 5 Bulaw
Tak i to wielka! Od razu chcial te rzecz wyprobowac w praktyce, nie lezala w kącie
Aliza
Pz mieczy /6 monet /4monet /Diabel /6 palek
jest to cos co rozwija logiczne myslenie ,
a ze monety to moze to byc zwiazane z jakas wymiana jak gra MONOPOLY ,
moze szabelka , piesek , lornetka
cos jakby uzalezniajacego-
można tak to ująć jak jakas gra elektroniczna
z
pewnoscia byl zadowolony i dummny
Synek dostał deskorolkę , o której od bardzo dawna mówił...zaskoczyłam go prezentem gdyż pomysłów miał wiele...może myślał ,że już zapomniałam?
Także tu bardzo trafnie każda z was opisała sytuację
Kolor deskorolki: czarno-czerwono-żółto(złotopodobny)-biało-niebiesko-granatowy.Narysowana postać z bajki Spider Man.Powierzchnia chropowata z góry śliska od spodu. Kałczukowe cztery koła
w kolorze białym,śruby-elementy metalowe-plastikowe wzmocnienia,okrągłe elementy wiadomo koła oraz oraz zaokrąglenia w przedniej i tylnej części deskorolki-wszystkie
raczej wiemy jak powinna wyglądać deskorolka,więc nie będę się rozdrabniać.
Bardzo spodobała mi się wypowiedź Sephinroth-świetnie opisała przedmiot,Lila jednak trafiła z elementami i z samą zabawką....Przepraszam Was...nie wiem,zupełnie nie wiem co mam zrobić...
Muszę się głęboko zastanowić....dajcie mi chwilę czasu