08-12-2014, 14:37
Sytuacja byłaby jasna gdyby nalozyc na ten kosmogram moj własny
Bez tego mozesz tylko spekulowac o moich intencjach .
Mogłbys pisac tez bardziej przytepnym jezykiem jesli uczestnicy forum maja wyjąc z tego jakąs nauke chyba, ze o to chodzi aby nie mieli dostepu i to ich powstrzymywało (pozycja urana i saturna) . Nie wiem ile osob opocz mnie rozumie to co napisałes
.
Zasady regulamin jest taki , ze : tylko Baran (czyli Ty i tylko Ty moze cokolwiek) , Ty zadajesz , Ty oceniasz i Ty masz wszelkie prawa inni tylko obowazki.
Z tego kosmogramu jak zaznaczyłes bardzo istotną role pełni Mars (tak sie znowu składa, ze to Ty) zostało Tobie rzucone wyzwanie
(a nawet powiedziałabym ze wezwano Ciebie w tej konkretnej sprawie widac to tez w kosmogramie rola Neptuna w VI domu )
Analiza tego kosmogramu chwili nie da nic bez nalozenia mojego kosmogramu - tylko wtedy intencje byłby prawdziwe a tak mozesz tylko na swoja korzysc i poslugujac sie górnlotnymi słowami (niezrozumiałymi dla innych) próbowac naszkicowac intencje gdy kosmogram bardziej pokazuje (niestety lub stety) zakulisowa manipulacje (neptun wpływa zamykajco na ksiezyc - czyli manipulacja do kwadratu dosłownie kwadratura, zaciemnianie i działania zakulisowe po za forum na pw mowiac scisle bo blizniak to jednak komunikacja
) ... wrzuciłes taki a nie inny kosmogram, w ktorym widac chec Twojego przywódstwa i gry na wlasnych zasadach ( Vdom mras). Postaram sie pisac jezykiem bardzo prostym tak aby inni mogli czytac i to zrozumiec bez zbednego patosu.
Saturn w domu III mowi o ograniczonym kole zaintersowanych - o znikomej kontaktowosci (jak wiemy astrologia na tym forum to pasja kilku tylko osob) saturn wiec ogranicza naturalnie udział innych osób dom III to parterstwo równiez i komunikacja z innymi - uniemozliwiona przez Saturna. Saturn to i zasady, regulaminy prawa ,wiedza ale i terminologia scisła , ktora nie pozwala innym i zabrania wstepu (sam nawet napisałes ze uczesnicy nie majcy wiedzy nie moga pisac nic wiecej wiec tym samym sam ich odsunąłes od grona uczestnikow celwo). Ten sam saturn pieknie tworzy trygon z poczatkiem domu 7 partnerstwa w szerszym pojeciu (nawet w dyskusji) . Temu domowi towarzyszy Uran i znak Barana - a kto jest spod znaku Baran tez juz wiemy
. Sam Uran władca Wodnika jak wiemy czyni z niego osobe, która musi byc i jest jedyna w swoim rodzaju, widac ją i wyróznia sie krzykliwe z tłumu . Gdzie jest wiec Uran a no w Baranie
Intecje i zamiary uraniczne jakie sa ... uran niszczy i burzy a gdzie mars z Barana( mars w V domu) tylko jedna osoba ścisle zwiazne z domem V i VII moze zabłysnąc ( dom V mars i dom VII baran z uranem) , coz to jednak za błysk gdy zostanie ze swoim wyzwaniem sam i bedzie odgrywał role Teatru Jednego Aktora zostajac samotnie na scenie no ale to takie uraniczne i takie zarazem marsowe . Wodniki (a co za tym idzie uran) to osoby bardzo indywidualne nie potrafiące wspolpracowac , to raczej osoby działajace samodzielnie , majace wlasne sukcesy , indywidualisci. Prosze to sobie połaczyc zgrabnie i popatrzec gdzie znajduje sie obecnie Uran. Spojrzymy na VII dom i urana to indywidualista ktory stosuje jak to uran i mars niespodziewany atak by przejac władze
ale tylko na wlasnych zasadach . To sa najwazniejsze planety w tym kosmogrmie i tak sie składa Hyacyncie , ze mówia nie tyle o mojej roli a o Twojej
o wykorzystaniu sytaucji ...a tak po ludzku i zwyczajnie odpowiem Tobie , ze kto tutaj zaaceptuje taki regulamin, ktory znowu i znowu jest napisany tylko i wyłacznie "pod Ciebie" bo wynika z niego,ze tylko Ty masz wszelkie prawa w tym równiez prawo odmowy wyjasnien
Toz to istna dyktaura
Intencje ... jesli chodzi o moje to widac je w ksiezycu w samym zenicie ( blizniak to komunikacja i prozumienie niezaleznie z kim sie rozmawia, przekazywanie i wymiana informacji) , ktora jednak za sprawa Neptuna (nie do konca uczciwych i jasnych porozumien po za forum) burzy chec komunikacji , zdusza kwadraturą zamykajca wszelkie intencje . Miala tu miejsce jednym słowem manipulacja zakulisowa . Normalnie napislabym, ze Neptun jest miejscem pracy bo to dom VI no ale ja tu nie pracuje i nie mam władzy wiec neptun nalezy do innej osoby. Neptun pozakulisowo gmatwa i pozakulisowo nawołuje do zburzenia ksiezyca (nota bene w samym Zenicie) co jemu samemu nie wyjdzie na dobre . Neptun w ukryciu rozgrywa jakas strtegie nie do konca uczciwą-taka manipulacja w białaych rekawiczkach. tyle widac i to bardzo wyraznie z tego kosmogramu
Osoba neptuniczna po prostu Ciebie wezwała a Ty jako pan VII domu z uranem podchwyciłes wyzwanie (wezwanie) widzac tutaj mozliwosc zaistnienia ale wcale nie zamierzasz dzielic sie swoja wiedza - budujac przeszkody innym , ktorzy chcielby dołaczyc (saturn w III domu) . Co z tego wynika ; otoz jak widac gołym okiem zapedy barna z uranem powoduja, ze chce on za wszelka cene byc sam na polu i tutaj az przykro napisac na polu walki bo Baran to wyzwanie odebrał w kategoriach walki nie wspolpracy i podjał je majac swiadomosc duzej przewagi nad innymi uczestnikami nie majcymi wiedzy. Gdyby wiedział, ze jest wieksze grono wtajemnicznych najpierw by pomyslał czy warto konkurowac gdby przyszło przegrac, gdyby miał przegrac nie wziałby udziały gdyz cena jaka przyszłoby jemu zapłacic byłaby za wielka . Za duzy stres to tez uran w Baranie bo to tez układ nerwowy a to słaba strona Barana . Podjecie wezwania musiało dac juz na wstepie jakies gwarancje wygranej lub chocby nie przegrania wiec jak to zrobic - ot proste byc od razu Dyrektorem a nie uczestnikiem
Cudnie kosmogram to pokazał az jestesm pod wrazeniem. Jaka moja rola - bardzo znikoma ksiezycowa w Bliznietach - wyjasniajaca , komunikujaca zeby było prosciej Bliziak to ktos kto zdaje relacje (dziennikarz zdajacy relacje ,tłumacz jezyków) no to przetłumaczyłam to co widac w kosmogramie na jezyk dostepny dla innych, do tego (opozycja saturn - ksiezyc) 
Mysle , ze własciwym sobie dystatnsem odbierzesz moj wpis tak jak innym polecałes. Bo Baran narzucajacy koniecznosc dystansu pragnie go ale gdy dotyczy innych ale nie jego samego (regulamin az bije w oczy )

Mogłbys pisac tez bardziej przytepnym jezykiem jesli uczestnicy forum maja wyjąc z tego jakąs nauke chyba, ze o to chodzi aby nie mieli dostepu i to ich powstrzymywało (pozycja urana i saturna) . Nie wiem ile osob opocz mnie rozumie to co napisałes

Zasady regulamin jest taki , ze : tylko Baran (czyli Ty i tylko Ty moze cokolwiek) , Ty zadajesz , Ty oceniasz i Ty masz wszelkie prawa inni tylko obowazki.
Z tego kosmogramu jak zaznaczyłes bardzo istotną role pełni Mars (tak sie znowu składa, ze to Ty) zostało Tobie rzucone wyzwanie

Analiza tego kosmogramu chwili nie da nic bez nalozenia mojego kosmogramu - tylko wtedy intencje byłby prawdziwe a tak mozesz tylko na swoja korzysc i poslugujac sie górnlotnymi słowami (niezrozumiałymi dla innych) próbowac naszkicowac intencje gdy kosmogram bardziej pokazuje (niestety lub stety) zakulisowa manipulacje (neptun wpływa zamykajco na ksiezyc - czyli manipulacja do kwadratu dosłownie kwadratura, zaciemnianie i działania zakulisowe po za forum na pw mowiac scisle bo blizniak to jednak komunikacja

Saturn w domu III mowi o ograniczonym kole zaintersowanych - o znikomej kontaktowosci (jak wiemy astrologia na tym forum to pasja kilku tylko osob) saturn wiec ogranicza naturalnie udział innych osób dom III to parterstwo równiez i komunikacja z innymi - uniemozliwiona przez Saturna. Saturn to i zasady, regulaminy prawa ,wiedza ale i terminologia scisła , ktora nie pozwala innym i zabrania wstepu (sam nawet napisałes ze uczesnicy nie majcy wiedzy nie moga pisac nic wiecej wiec tym samym sam ich odsunąłes od grona uczestnikow celwo). Ten sam saturn pieknie tworzy trygon z poczatkiem domu 7 partnerstwa w szerszym pojeciu (nawet w dyskusji) . Temu domowi towarzyszy Uran i znak Barana - a kto jest spod znaku Baran tez juz wiemy

Intencje ... jesli chodzi o moje to widac je w ksiezycu w samym zenicie ( blizniak to komunikacja i prozumienie niezaleznie z kim sie rozmawia, przekazywanie i wymiana informacji) , ktora jednak za sprawa Neptuna (nie do konca uczciwych i jasnych porozumien po za forum) burzy chec komunikacji , zdusza kwadraturą zamykajca wszelkie intencje . Miala tu miejsce jednym słowem manipulacja zakulisowa . Normalnie napislabym, ze Neptun jest miejscem pracy bo to dom VI no ale ja tu nie pracuje i nie mam władzy wiec neptun nalezy do innej osoby. Neptun pozakulisowo gmatwa i pozakulisowo nawołuje do zburzenia ksiezyca (nota bene w samym Zenicie) co jemu samemu nie wyjdzie na dobre . Neptun w ukryciu rozgrywa jakas strtegie nie do konca uczciwą-taka manipulacja w białaych rekawiczkach. tyle widac i to bardzo wyraznie z tego kosmogramu

Mysle , ze własciwym sobie dystatnsem odbierzesz moj wpis tak jak innym polecałes. Bo Baran narzucajacy koniecznosc dystansu pragnie go ale gdy dotyczy innych ale nie jego samego (regulamin az bije w oczy )