08-12-2014, 17:35
krystyna napisał(a):Proponuję zakończyć tę dyskusję...
Jeśli wzajemnie nie chcecie swoich wpisów w swoich watkach...nic przecież nie stoi na przeszkodzie...
bo myślę, ze do pewnych spraw się wzajemnie nie przekonacie...a wzajemne animozje...no, darujcie sobie...![]()
Więc niech każde z Was ma swoje Warsztaty....albo temat Warsztatów w ogóle odkładamy na później...
Z jednego i drugiego wątku zbędną dyskusję mogę oczywiście przerzucić do Mordoru...wskażcie mi posty....
Zgadzam sie z Toba Krystyno w kazdym slowie...Protestuje tylko w sprawie zasadniczej jesli zostane do Tego zmuszony zjadliwymi komentarzami , ktore niestety sa tylko wyrazem antypatii juz od pierwszego mojego wpisu sprzed wczoraj...
Chcialbym tylko aby usunieto wszystkie komentarze Mufinki z watku podjetego przeze mnie , bez zalu tez mozna usunac moje w watkach podjetych przez Mufinke...Falszywe komentarze podszyte jadem maca tylko w glowie biednym ludziom , ktorzy nie maja zielonego pojecia gdzie jest prawda.
Astrologia jak widac pozostanie wiedza hermetyczna i zamknieta jeszcze na dlugo ....
Egoizm i zacietrzewienie nie jest podstawa analizy horoskopow horarnych jak to sie niektorym wydaje , a jedynie zdarzenie ktore mialo miejsce I jego dalsze konsekwencje...ktore czy chce lub nie kazda ze stron sa wpisane juz w horoskop....Kto sieje wiatr ten zbiera burze..sami osadzcie kto ten wiatr posial...