Warsztat 73 - Powrót do przeszłości

1. Jakie były przyczyny mojego zaniechania?
XVIII Ksiezyc, 9 puch, 4 puch.. wiec mam dwie wersje - pierwsza, ze wyszlas za maz lub z jakiegos innego powodu przeprowadzilas sie w inne miejsce i musialas ogrnac rzeczywistosc, wiec inne marzenia i plany zeszly na pozniejszy termin realizacji, bylas szczesliwa, zakochana, pelna zaangazowania w zycie osobiste..druga wrersja to taka , ze zaszlas w ciaze i bylas pochlonieta calkowicie macierzynstwem i wychowywaniem dziecka..nie widzialas mozliwosci reazlizacji marzen zawodowych lub rozwijania swojego talentu w momencie, gdy na plan pierwszy wysunely sie potrzeby rodziny, zwiazku, po prostu dom i rodzina..
2. Czym jest to, do czego wracam?..
X Kolo Fortuny, XIV Umiarkowanie, Rycerz monet....karty mi tu ladnie pokazaly Twoja potrzebe odnalezienia wlasnego "ja", potrzebe odnalezienia tego, co gdzies po drodze sie pogubilo w ogarnianiu zycia codziennego..postanowilas, ze nie bedziesz watpic w siebie, bo wszystko, czego potrzebujesz by osiagnac zamierzony cel jest w Tobie, wiec jesli bedziesz wierna sobie osiagniesz zamierzony sukces i rownowage tak w zyciu zawodowym lub tworczym, jak i osobistym i rodzinnym..jesli chodzi o dziedzina, do ktorej wrocilas to stawiam na talent artystyczny - rzezbiarstwo, fotografia, rzezba lub cos zwiazanego z rekama - grafika komputerowa, marketing..sadze, ze chodzi o studia lub powrot do tworzenia, wystawiania swoich prac, do malowania, rzezbienia, po prostu powrot do tworczosci..
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości