Masz jakiś problem z wróżeniem? - napisz, spróbujemy poradzić...

hmm... nie wiem czy jest to watek autorski Eremita czy tez kazdy moze sie wypowiedziec ?
mysle, Maire, ze jestes swietna empatka, masz ogromna wrazliwosc na ludzkie problemy - i stad tak dobra skutecznosc we wrozbach na uczucia i podobne
nie wiem, dlaczego nie moglabys specjalizowac sie w dziedzinie uczuc - to przeciez nic zlego, a tylko Twoj wybor - na co bardziej kladziesz nacisk, w czym sie lepiej czujesz
gdybys podeszla do problemow finansowych, itp. wlasnie przez pryzmat uczuc pytajacego, to moze bylabys bardziej zadowolona ze swoich wrozb
(bo moze pytajacy i tak jest zadowolony, tylko Ty sama tak siebie surowo oceniasz, takie dazenie do perfekcyjnosci - a kazdy ma przeceiz cos, co mu leiej i cos, co mu gorzej wychodzi)
zaraz wyjasnie, co mam na mysli piszac "podejdz do wrozby przez pryzmat uczuc"
chodzi mi tutaj o Twoje emocjonalne nastawienie do wrozenia na tematy inne niz uczucia - jesli pomyslisz jak wazna jest dla kogos Twoja odpowiedz, ze to sa czyjes problemy i on/ona sie z tym szarpie na co dzien, to go doluje i spedza sen z oczu rownie mocno jak problemy w zwiazku - wtedy zmobilizujesz siebie, swoje zdolnosci do niesienia pomocy - wskoczysz i tutaj na swoj wyzszy poziom wibracji, swiadomosci, uruchomisz swoja intuicje rownie dobrze jak przy wrozbach na uczucia
z drugiej strony mozna probowac medytowac nad kartami, jaki jest ich przeslanie w konkretnej dziedzinie (praca, finanse czy zdrowie) - choc tutaj niezmiernie wazna jest po prostu praktyka i zapisywanie ciekawych znaczen, a potem patrzenie czy sie jeszcze powtorza

mam nadzieje, ze nie wyrwalam sie z moim postem jak Filip z konopi :?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości