Wątek zamknięty

Klub Królowych Mieczy

Kurczę kobity, gdzie Wasz optymizm?
Ja całe życie byłam postrzegana jako Królowa Mieczy. Po dziś dzień potrafię dotkliwie ukąsać... W środku natomiast byłam Kielichową... Płakałam o byle co, chciałam by mnie wszyscy lubili... Dziś wiem, że to nie możliwe i nie dbam o to... Nie chcę już kąsać ani płakać. Nie chcę się na nikim wieszać, ale i nie chcę być zimną, nieczułą i samowystarczalną...
Pracuję nad sobą, sądzę, że powoli zmieniam się z Buławową... A może i zostaję Mieczową nadal, ale taką z mojego Vision Questa - Mothef of Air. Oto ona i jej przesłanie:
[Obrazek: 48-Minor-Swords-Queen.jpg?et=seBdqUDMMQP...id=7327661]

SAMOŚWIADOMOŚĆ
inteligencja, inspiracja, szacunek do siebie samej, zaufanie, pewność siebie,
wewnętrzna siła, jasność, klarowność, kreatywność, odwaga

Przekaz wewnętrzny:

Ten obraz przedstawia twoją siłę do bycia sobą. Nie taką, jaką rzekomo jesteś, jaką powinnaś być, ani jaką inni chcieliby cię uczynić. Twoja pewność siebie została rozbudzona. Wraz z tym przebudzeniem przychodzi odwaga do zrzucenia maski teraz i na zawsze. To jedyna droga by połączyć się na nowo z twoim własnym wewnętrznym centrum.

Przekaz zewnętrzny:

Masz wewnętrzną odwagę by wyrażać siebie z bezbłędną jasnością i odnaleźć swoje właściwe miejsce w życiu. Nie znaczy to jednak, że masz zmuszać kogokolwiek do pójścia twoją drogą. Uczysz się być milszą dla siebie, nigdy już nie starać się zadowalać innych w pierwszej kolejności. W ten sposób odseparujesz się od tendencyjnych myśli i uprzedzeń, które nabyłaś jako swoje. Teraz zdajesz sobie sprawę ze swych ogromnych, absolutnych zdolności. Po prostu zacznij postępować zgodnie z nimi. Poprzez szanowanie siebie pokazujesz innym jak mają cię traktować. Jeśli będziesz się szanować i sobą opiekować, inni odpowiedzą w ten sam sposób!
Wątek zamknięty

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości